Kayınbirader yetmiyordu o da yetti

Çok üzülüyorum konuklarınıza inşallah bir an önce taşınırsınız
Üzülmeyin ben artık alıştım ,sıkıntıya alıştım zavallı eltim de benim yaşadıklarımı yaşıyor ve yaşayacak gibi görünüyor

Onlar da Azeri zır köylü düşüncelilerden
Azerilerde birlikte yaşama geleneği varmış galiba. Azeri bir youtuber takip ediyorum o anlatmıştı. Bu kadar insan bir arada yaşarsa Hır gür olması gayet normal gibi. Hakkınizda hayırlısı inşallah

Azerilerde birlikte yaşama geleneği varmış galiba. Azeri bir youtuber takip ediyorum o anlatmıştı. Bu kadar insan bir arada yaşarsa Hır gür olması gayet normal gibi. Hakkınizda hayırlısı inşallah
Bana ne diyordu ?evet sen biz olmadan Azerbaycan’a gidemezsin

Benim için öldü o bitti öyle birisini tanımıyorum

Bu mevzuya dokunmanız beni duygulandırdı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşaAllah
Canlı kanlı görüp dinleme fırsatım olmuştu, bizim vakıfta misafir etmiştik kendisini. Çok erken gitti ama en azından Karabağ’ı gördü de gitti. Rahmet olsun.

Nilüfer.
Kocan belli.
Sülalesi de belli.
Bu adamlar bu kadar.
E boşanamıyorsun da.
En azından kavga etme, duymazdan gel.
Her fırsatta şiddetten korkmak şiddete ne kadar maruz kaldığını gösteriyor.
Lütfen.
Gidemiyorsan da sakin kalmayı bil.

Evet z
Evet zannettim ki bana şimdi bir tane vuracak.çünkü bu insanlar saygı ne bilmiyorlar hayvan gibi birşeyler.o yüzden titredim.Allah cezasını versin beni bu hale soktukları için

Ben onu canlı göremedim.ans tv kanalımız vardı o günlere götürdü beni Türkiye’de mi gördünüz ??
Canlı kanlı görüp dinleme fırsatım olmuştu, bizim vakıfta misafir etmiştik kendisini. Çok erken gitti ama en azından Karabağ’ı gördü de gitti. Rahmet olsun.

Siz kaç yaştasınız?sizin bu jestinizi çok beğendim!Allah kabirde ilk gecesinde ona yardım etsin İnşaAllah
33 yaşındayım. Üniversite ve yüksek lisans yıllarımda aktiftim. Bakü, Kerkük, Kaşgar, Astana’dan gelip İstanbul’da okuyan arkadaşlarımız vardı vakıfta. Hocalı için büyük bir miting organize edilmişti, onda da aktif görev almıştık. Sen daha beni sevme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…