Kayınbirader yetmiyordu o da yetti

En iyisi karişma hic birṣeye yiyip bitirsinler kendileri eltinde kurnaz anlaşilan ihaleyi senin uzerine birakmişlar.Eşin ne diyor bu konulara haberi varmi?
Beni konuya dahil ettiği için delirdim.madem diğer gelininle kavga ediyorsun beni ne diye araya sokuyorsun?!eltimle kavgasında mola vaktiydi,o mola zamanında kayıncıgım geldi bana denk geldi kavga .eşim bir hiç

Herkes herkese bağırıyor ne biçim ev burası. Siz annesine bağırmışsınız kaynınız da size bağırmış. Hepiniz aynısınız bence.
Annesi beni suçsuzken diğer geliniyle ettiği kavganın içine çekiyor.ben de sinirlenince bağırıyorum .normal değil mi?!kayın kim ki?!ben onu sildim artık yok benim için ve yok da sayacağım

Sizin konuları okurken 1800lere ışınlanıyorum.
Herkes bir arada, alt alta üst üste yaşam, daha yeni doğmuş bebeği gelinden zorla alan kayınvalide, çok güzel bir ortam varmış gibi sürekli üremek, her şey için kayınvalideden izin almak, mütemadiyen birbirine bağıran ve birbirine her lafı söyleyip hiçbir şey olmamış gibi aynı sofraya oturabilen insanlar...

Kaynınızı silmenizin kimin umurunda olacağını sanıyorsunuz ki? Evdeki işler görüldüğü sürece kimsenin umurunda değil kimin kime kırıldığı.
Çamaşırlar yıkanmazsa ve bir gün biri temiz iç çamaşırı bulamazsa asıl o zaman kriz yaşanır o evde. Diğer şeyler de, çocukların psikolojisi de kimsenin umurunda değil.
Ayrı eve çıkınca 2023e ışınlanacağınızı sanmanız üzücü gerçekten.

Annesi beni suçsuzken diğer geliniyle ettiği kavganın içine çekiyor.ben de sinirlenince bağırıyorum .normal değil mi?!kayın kim ki?!ben onu sildim artık yok benim için ve yok da sayacağım
İçine çekmemiş siz bodoslama girmişsiniz. Huylarını biliyorsanız yemeyeceksiniz bunları. Bağırmayı hiçbir türlü haklı görmüyorum ben. Hepinizi aynı gördüm. Diğer arkadaşlar aynı evde yaşadığınızı söylemiş. Evet Kayın kişisinin hayatınızda hiç yeri olmaması lazım ama bu kadar kalabalık evde normal bu curcuna.

Bir arkadaşın dediği gibi eş denilen adam bütün günü evde olmaz ki.bütün günü kafa dinleyeceğim en azından.kaynımı telefondan falan silmedim öyle bir insan benim için yok artık.o kimki bana korku yaşatıyor “ay bana hücum edecek diye”

Kayın kim olarak bana karışır?!annesine de söyledim böyle bir insan bitti artık benim için.karısı da bir şey demiyor.kendi haline ağlıyor (ağlamak mecazi anlamda)

Ben Nilüfer’in konularına pek vakıf değilim. Kendisi Azerbaycan’da mı yaşıyor Türkiye’de mi, ona göre yorum yapacağım.

Nilu nerede çokluk orada b..k demişler. Sen şimdi eşin ve çocuklarınla ayrı eve mi çıkıyorsun

Ay Nilu sen böyle susup koloni halinde yasamaya devam ettiğin sürece buraya daha çoookk konu açarsın.
Sahi senin kendi evinin tadilatı ne oldu hâlâ bitmedi mi? İzin vermediler ,memlekete anneni görmeye de gidemedin değil mi?
Ne desek fayda etmiyor...ne diyelim hakkında hayırlısı olsun

Ben konumun sonunda yazmışım İnşaAllah yol yakın kendi evime göçmeye

Öyle gözüküyor çünkü daireleri değişmişler
Nilu o zaman sus otur şimdilik. Sen bunlarla bu zamana kadar anlaşamadın bunda sonrada anlaşamayacağına göre sus. Nasılsa ayrı eve çıkacaksın gidene kadar huzurunu bozma. He de geç bu zamana kadar sabrettin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…