Beni konuya dahil ettiği için delirdim.madem diğer gelininle kavga ediyorsun beni ne diye araya sokuyorsun?!eltimle kavgasında mola vaktiydi,o mola zamanında kayıncıgım geldi bana denk geldi kavga .eşim bir hiçEn iyisi karişma hic birṣeye yiyip bitirsinler kendileri eltinde kurnaz anlaşilan ihaleyi senin uzerine birakmişlar.Eşin ne diyor bu konulara haberi varmi?
Annesi beni suçsuzken diğer geliniyle ettiği kavganın içine çekiyor.ben de sinirlenince bağırıyorum .normal değil mi?!kayın kim ki?!ben onu sildim artık yok benim için ve yok da sayacağımHerkes herkese bağırıyor ne biçim ev burası. Siz annesine bağırmışsınız kaynınız da size bağırmış. Hepiniz aynısınız bence.
Şimdi farklı dairedemi oturcak herkes? Bı evde kaç aile ,tabiki hır gür çıkar. Biz 15 günde bir anca kayinaileyi görüyoruzKavga konusu ben değilken kaynana beni de katıyordu mevzuya
İçine çekmemiş siz bodoslama girmişsiniz. Huylarını biliyorsanız yemeyeceksiniz bunları. Bağırmayı hiçbir türlü haklı görmüyorum ben. Hepinizi aynı gördüm. Diğer arkadaşlar aynı evde yaşadığınızı söylemiş. Evet Kayın kişisinin hayatınızda hiç yeri olmaması lazım ama bu kadar kalabalık evde normal bu curcuna.Annesi beni suçsuzken diğer geliniyle ettiği kavganın içine çekiyor.ben de sinirlenince bağırıyorum .normal değil mi?!kayın kim ki?!ben onu sildim artık yok benim için ve yok da sayacağım
Bir arkadaşın dediği gibi eş denilen adam bütün günü evde olmaz ki.bütün günü kafa dinleyeceğim en azından.kaynımı telefondan falan silmedim öyle bir insan benim için yok artık.o kimki bana korku yaşatıyor “ay bana hücum edecek diye”Sizin konuları okurken 1800lere ışınlanıyorum.
Herkes bir arada, alt alta üst üste yaşam, daha yeni doğmuş bebeği gelinden zorla alan kayınvalide, çok güzel bir ortam varmış gibi sürekli üremek, her şey için kayınvalideden izin almak, mütemadiyen birbirine bağıran ve birbirine her lafı söyleyip hiçbir şey olmamış gibi aynı sofraya oturabilen insanlar...
Kaynınızı silmenizin kimin umurunda olacağını sanıyorsunuz ki? Evdeki işler görüldüğü sürece kimsenin umurunda değil kimin kime kırıldığı.
Çamaşırlar yıkanmazsa ve bir gün biri temiz iç çamaşırı bulamazsa asıl o zaman kriz yaşanır o evde. Diğer şeyler de, çocukların psikolojisi de kimsenin umurunda değil.
Ayrı eve çıkınca 2023e ışınlanacağınızı sanmanız üzücü gerçekten.
Kayın kim olarak bana karışır?!annesine de söyledim böyle bir insan bitti artık benim için.karısı da bir şey demiyor.kendi haline ağlıyor (ağlamak mecazi anlamda)İçine çekmemiş siz bodoslama girmişsiniz. Huylarını biliyorsanız yemeyeceksiniz bunları. Bağırmayı hiçbir türlü haklı görmüyorum ben. Hepinizi aynı gördüm. Diğer arkadaşlar aynı evde yaşadığınızı söylemiş. Evet Kayın kişisinin hayatınızda hiç yeri olmaması lazım ama bu kadar kalabalık evde normal bu curcuna.
İnan çok sevindim. Taşınınca haber ver
Evet İnşaAllah ayrı dairedeŞimdi farklı dairedemi oturcak herkes? Bı evde kaç aile ,tabiki hır gür çıkar. Biz 15 günde bir anca kayinaileyi görüyoruz
Moskova’daBen Nilüfer’in konularına pek vakıf değilim. Kendisi Azerbaycan’da mı yaşıyor Türkiye’de mi, ona göre yorum yapacağım.
Öyle gözüküyor çünkü daireleri değişmişlerNilu nerede çokluk orada b..k demişler. Sen şimdi eşin ve çocuklarınla ayrı eve mi çıkıyorsun
Çünkü herkes nefret eder bir birindenNiye herkes bağırıyor kimse sakin konuşmuyor mu o evde.?
Ay NiluArkadaşlar Selam! Bugün buraya kurunun oduna nasıl yaş yanır misalinin başıma geldiğinden yazmak istiyorum.şöyle ki sabah oldu gördüm kaynımın küçük yeni doğmuş bebeği kvnin odasında.uyuyor.neyse ev işlerimi yaptım.eltim kalktı.deme sabah kv ile elti arasında tatsızlıklar yaşanıbmış.kv küçüğü ondan alıp kendi odasına götürmek istemiş eltim de vermemiş ve kv zorla bebeği alıp kendi odasına götürmüş.bu hareket kvnin zoruna gitmiş.öğlen eltim büyük çocuğuna (1 yaş 4 ay)bağırırken kv içini boşaltmaya başladı bağırarak .neyse bu arada benim de ismimi gördüm kullanıyor.ve şu arada kayın eve geldi gidecekti.ben gitmesini bekledim ve bağırarak kvye içimdekileri söyledim bir de baktım kaynım tekrar eve döndü:”sen kiminle böyle konuşuyorsun?!bu evde annem ne derse odur,annenin babanın evinde onların sözü nasıl geçiyorsa bu evde de öyle,gider şimdi kocana söylerim sen görürsün!”bagırıp ,ağlamak istiyordu terlemişti sinirden galiba.ben de bunu böyle görüp içten titremeye başladım .200 e yakın kilosu var.isterse bana hücum da çeke bilirdi kv girdi araya.ben de kayınbiradere şunu söyledim ki”sen niye karışıyorsun?!ben seni abim gibi görüyordum”dedim neyse.kv dedi konuşma,özür dilerim söyle.ben söylemedim.özür dilenecek bir şey yapmamıştım ki..neyse dedim eger kocam gelip de bana hücum eder beni döverse ben o….punun kızıyım bu evde kalsam.neyse gelmedi demek söylememiş.o kayınla bir kitap gibi her şeyi bitirdim Selam dahi vermem.ama ki kaynananın asıl derdi eltim imiş.o gittikten sonra da kavga devam etti eltimle.neyse burada boş yere ben de yandım.bu arada evimizi değiştiriyoruz hazır apartmanda ev almışlar
Ben konumun sonunda yazmışım İnşaAllah yol yakın kendi evime göçmeyeAy Nilusen böyle susup koloni halinde yasamaya devam ettiğin sürece buraya daha çoookk konu açarsın.
Sahi senin kendi evinin tadilatı ne oldu hâlâ bitmedi mi? İzin vermediler ,memlekete anneni görmeye de gidemedin değil mi?
Ne desek fayda etmiyor...ne diyelim hakkında hayırlısı olsun
Nilu o zaman sus otur şimdilik. Sen bunlarla bu zamana kadar anlaşamadın bunda sonrada anlaşamayacağına göre sus. Nasılsa ayrı eve çıkacaksın gidene kadar huzurunu bozma. He de geç bu zamana kadar sabrettin zatenÖyle gözüküyor çünkü daireleri değişmişler
Oraya da hep birlikte taşınırsanız şaşırmam... Bu aile öyle ayrı gayrı yasayacak birilerine benzemiyor malesef...ailene bile göndermedilerBen konumun sonunda yazmışım İnşaAllah yol yakın kendi evime göçmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?