Kayınbirader yetmiyordu o da yetti

Aylar önce siteye girdiğimde de bu mevzular vardı hala var. Kp telefonunuzu camdan atmıştı hatta. Bu nasıl bir cahillik ya bu hayatı yaşayabiliyorsunuz?

Büyük çocuk 1 yaş dört aylık... En çok buna şaşırdım sanırım.Eltinizin ve sizin anne babanız yokmu? Neden kimse sizi kurtarmıyor bu rezaletten.

Oraya da hep birlikte taşınırsanız şaşırmam... Bu aile öyle ayrı gayrı yasayacak birilerine benzemiyor malesef...ailene bile göndermediler
Ben de ondan korkarım.korkarım anahtar yedek kendilerine de çıkarırlar

Geçen bebek uyurken kapıları çarpmıştın ya kaynın sana ordan bilevlenmiştir. Fırsatını bulunca hırsını almış.

Büyük çocuk 1 yaş dört aylık... En çok buna şaşırdım sanırım.Eltinizin ve sizin anne babanız yokmu? Neden kimse sizi kurtarmıyor bu rezaletten.
Ben kurtulacağım İnşaAllah yakında belki de yıl sonu,gelecek yıl başlangıcı

Aylar önce siteye girdiğimde de bu mevzular vardı hala var. Kp telefonunuzu camdan atmıştı hatta. Bu nasıl bir cahillik ya bu hayatı yaşayabiliyorsunuz?
Sinirden gülüyorum İnşaAllah bitecek

Konuyu anlamadım.Kv ile elti kavga etmiş.Kayin sizi bağırırken duymuş ben hicbirsey anlamadım.

Bu ne ya sülalecek mi evlendiniz, bu nasıl bir ev düzeni herkes birbirinin içinde

Nilü kasımda gezmeye baküye gidiyorum. Orda olsan kesin gelirdim seninle tanişmaya KVyi fln çok merak ediyorum.

Çok üzülüyorum konuklarınıza inşallah bir an önce taşınırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…