Ne bencili canım ya sorsaydılar sana sende kabul etseydin neyseSende ev sahibi olabilirdin o parayla yada başka bir şey alabilirdiniz ki böyle durumlarda geri vermiyorlar sence verirler mi :26:Birde mehirinizmiş haram etme hakkınız bile var o bilezikler sizin..Sorması ayıp yüklü bir miktar mıydı:26:
saygısızlar.....
ama eşindede suç var sana sormalıydı mutlaka..
sen haklsın cnm dua et ödesinler
benimkileride aldılar güya bana sordular ama mecbur bıraktılar bi nevi hala geri gelmedi 3 yıl oldu bekliyorum
allaha havale ettim inş öderler bir gün geri...
ama şöylede birşey var eşin neden sana söylemıyor ?eşime sormadan birşey diyemem baba demesi lazım...kayınvalıdene desen ne olacak ki bilemedim gıcık bir durum....eşin seni ezip geçmiş...mesele burada
senın durumuna da uzuldum inşallah oderler inşallah.
altınlar bankada kimin üzerineydi
çok nefret ettim onlardan bu yüzden gösteriş yaptılar hep madem alcaktınız niye taktınız... ne olucak bilmiyom
benım ve eşimin ortak hesaptı. bıze aıttı yanı.
ben gelın oldum olalı bılezık takamadım. 9 ay oldu evlenelı. 3 gun olmuştu yenı blezıklerımı yaptıralı daha bırkere bıle takamadan aldılar. artık mesafenınde mesafesını koyucam ... bu işin peşini boyle bırakmıcam artık onlar bıttı
altınlar seninse neden ortak hesap açtın ki ayrıca ortaksa sen olmadan kasayı açamaz neden izin verdin
altınlar seninse neden ortak hesap açtın ki ayrıca ortaksa sen olmadan kasayı açamaz neden izin verdin
öle yap canım bidada kasa kiralarsan kendi üstüne yap güven olmaz bunlara
varya artık hiçbie istemıyorum bıktırdılar benı keşke kendı adıma actıraydım hgercı ozamanda eşimi ararlardı, benı saymıyorlar ya ondan
SEVGILI HANIMLAR MERHABA. hep ıstedım suraya bı konu acayım dıye ıste sımdı nasip oldu. bılmıyorum kelımelerı cumlelerı kafamda nasıl toparlayıp buraya dokecegım. ama sızlere danışmalıyım bu durumu anlatacak baska kımse yok. hemen konuya gıreyım arkadaşlar .
ben 9 aylık evlıyım. evlendıgımızde takılan takılarla araba aldık, arabamızı sattık sattıgımız parayala tekrar altın yapıp bankamıza koyduk yatırım dıye.. 5 bılezgım vardı daha uc gun once yaptırdık yatırım dıye bankaya koyduk hanı ılerde yıne araba alabılmek için. kayın pederım ıse kendıne ev almış haberım yoktu. aynı kasada opnlarında yatırımları vardı. eşimi alıp gıttıler kasaya onların altınları yetmemeiş dıye benım bılezıklerımıde alıp bozdurmuşlar eimle ikisi. zaten telefonda demiş oğlum senınkılerıde alabılırım dıye. kuyumcuya gramlarını yazdırmış hanı oducek ya ılerde. o kartıda ben aldım eve gelnce. sımdı hanımlar sorum su olacak...
sizce bana sormaları gerekmıyormuydu alabılırmıyız altınlarını dıye. bana hıcbırsey sormadan alıp bozdurdular uc gun once yaptırdıgım yatırımlarımı. bende bıdaha aramadım sormadım. cok sınırlendım kocamla kavga ettım vs. bana sormalarıda gerekmezmıydı sizce? yoksa ben mı abartıyorum? lütfen cevaplarınızı esırgemeyın hanımlar
saymaz bunlar bizi insan yerine koyan yok sanki tek onların oğlu insan bizi leylekler getirdi..şunlara bak ya
Allah buraya yazacak dert vermesin :)
Kayınpederinizin sizden borc istemesi normal; yetmemiştir elindeki birikim, en yakınından rica etmiştir burda bir sorun yok. Sorun eşinizin size danışmaması. Sizin o altınlarda söz hakkınız yok mu? Kafasına göre gidip bozdurup kimseye veremez. Tavır yapmanız gereken kişi kesinlikle eşiniz. Onu bu konuda uyarmalısınız. Siz ailesiniz, herkes kafasına estigi gibi davranamaz. Siz o altınları bozdurup kendi ailenize verseydiniz, sizin yaptığınız gibi sessiz kalır mıydı? Hiç sanmam...
ağzıma ederdi. ben yapamazmışım zaten oyle dıyo ıkımız bır degılmışız. ben sorcakmışım o sormucakmış. Allah yardımcım olsun ve nerde varsa yardım etsın Allah.. benden ıstese ben verırdım zaten. ama sorulmadı ne kayıpeder ne eşim. zaten yenı evlıydık kardeslerı ıstedı altınları. gozlerı var sankı herseyımızde halbukı kardeslerın durumu kat kat ıyı bızden . nolcak bılmıyorum benımkıde anlamıyo..
E o da güzelmiş.... O yapınca mübah sen yapınca günah.... Allah yardımcın olsun işin zor; bu zihniyetteki bir adamla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?