sizi hiçe saymışlar...oğlan bizim kız bizim mantığı...
inşallah öder geri...
Tüm olay sizin dışınız da mı gelişti yoksa biz şimdi bankadayız altınları alıyoruz da dendi mi?
Hoş bu dense dahi siz hiçe sayılmışsınız bu bir gerçek; ancak haklılığınızı bağırıp kavga ederek ispatlayamazsınız, madem mesafe koydum arayıp sormuyorum diyorsunuz, devam edin, eşinizle de kavga etmek yerine bu yoksayışın aranızda nasıl bir uçurum oluşturduğunu göstererek tepki koyun, siz bağırdıkça o ailesini koruyacaktır ve sizi haksız bulacaktır...
Ben olsam kıyameti koparırdım size sormadan yapmışlar o altınlar aynı zamanda sizinde sanada sormaları gerekirdi ki inşallah öder kayınpederin bence ödemez
saymadıklarını düşünürdüm ben olsam..ne demek sizinkileride alabilirim.önce bana sormalı kayın valide varsa o konuşsun kızım ev için yetmesse alabilirmiyiz.tabikide izin istenicek.sonuçta ayrı bir yuva sizinki.üzerine konmazlarsa iyidir problem yok ama sen yinede tepkini koy lafı gelince söyle.benm babamda benm altınları aldı.borç olarak bana ve kayınbabama sordu ama eşime soramadı çekindiğinden.eşim lafını etti valla bende sormasını isterdim ama mahcup olacağını düşündüğüm için söylemedim birşey.nitekim altınlar geri geldi eşimde altınlar zaten senindi mehirindi felan diye uzatmadı..saolsun.
benım hakkım yok kıyamet koparmaya. esımle felaket kavga ettık. kustu bana gene ben pehpehledım eşimi. iki bızlegın alfını yapıyon dıyo bana hala anlamıyo işi. kyumcuda gramları yazdırmış esım kartı almış bende suan kart oducegı zaman altın olarak oducekmiş gerı. ama ne zaman bılmıyorum bana sorulmadı işte.
simdi ben bole tepkı verdım ya hanımlar, ben BENCİL Mİ OLMUŞ OLUYORUM eşim bana bencılsın dedı de... ben haklı oldugum kanısındayım ne arayan var ne soran aldı gıttı bozdurdu evını aldı. bende mal gıbı hiçbişeyım kalmadı zaten kasayı da kapattrıcam cunku hıcbısey bırakmadılar
keşke pehlemeseydiniz :26:Bağırığ çağırmanında faydası olmuyor haklısınız haksız duruma düşüyorsunuz ama soğuk davranarak belki hatasını anlayabilir eşin yani hiç bir haklı yönü yok eşinin sorması lazımdı kesinlikle:26:
cok sıkıntıdayım canım. bana sorulmadı arayan soran yok. bı arsası varmış kayınpederın ben bılmıyorum onu satıp evın parasını tamamalayıp oducekmiş. ama tutamıcam ıcımde ve gıttıgımızde soylucem bana da sorsaydınız dıye. kayınpeder oder buna emın gıbıyım ama sormamaları benı delırttı bunların gozunde neyım bılmıyorum . ben onlara hep mesafelıydım artık dahada mesafelıyım. bu hareketlerınden dolayı. evet keşke pehpehlemeseydım pişmanım.. ben bencılmıyım sımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?