5 bilezik değil isterse bi tane olsun bu gibi şeylerde sormadan etmeden almak son derece ayıp eşiniz size söylemeliydi rızanızı almalıydı. Ben olsam bende çok sinirlenirdim insanlar ne kadarda pişkin.
5 bilezik değil isterse bi tane olsun bu gibi şeylerde sormadan etmeden almak son derece ayıp eşiniz size söylemeliydi rızanızı almalıydı. Ben olsam bende çok sinirlenirdim insanlar ne kadarda pişkin.
gerçekten cok uzuldum durumuna . neden boyle neden ya ? bana kötu davranıyolar artık gecen gıttık işte ne bııcm suratları asıktı. nıye bılmıyorum keke dıyorum cekıp gıtsem kocamla buralardan onlardan cok uzak bır yerlere... senın durumda gercekten cok zormuş Allah yardımcın olsun canım yaa
okuyunca sinir oldum neler varmış dedim. canım senin tek hatan bankaya yatırmak olmuş kolunda durmalıydı en güvenlisi. benden isteseler ben açıkca veremem derdim. kocama canım feda ama başkasına gramını veremem gerçekten üzüldüm içime dert oldu
sizi hiçe saymışlar resmen asla hiç abartmıyorsunuz eşinizi güzelce bir paylamanız çok iyi olacak ama öyle hemen geçmemeli ki birdaha zahmet etsin sormaya aile olduğunuzu unutmasın
benim kayınpeder de 7 bin tl min üstüne yattı canım helal etmedim etmicem de..her bir kuruşu zehir zıkkım olsun misli misli çıksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?