Kayınpeder altınlarımı aldı ,borç diye!!

zaten hep mesafelı ve cıddıydım sımdı artık dahada mesafelı olcam bunu kendılerrı ıstedi

ayıp etmısler fıkrını sormamakla senı yok saymak arasında bır fark yok netıcede senın bılerzıklerın
esıne bu konuda ne kadar kızsan haklısın sana tavır yapıp konuyu kapamasına ızın verme

Son düzenleyen: Moderatör:
konunuzu okudum, sonraki sayfalara cok bakmadım.. ama size sorulmadan böyle birşey yapılması hoş değil, ma ben suçu kayınpederinizde değilde eşinizde buluyorum sonuçta altınları vermeden önce sizden fikir almalıydı, neyse şimdi giden gitti..
boşuna kendinizi üzüp harap etmeyin, sonuçta bazı şeyleride ilk defa eşiniz yaşadı en azından bu olayın tekrar edilmesini engelleyebilirsiniz..
kayınpederinizin belirli bir geliri varsa aldıgı altınları verir, sonuçta burda bir sürü şeyler okuyoruz kimi aile aldıgı altının, paranın üstüne yatıyorda vermiyor fakat veren ailede çok fazla..
bence bi şekilde mutlaka almaya calışın ama bu arada ne eşinizin ne de sizin sinirleriniz yıpranmasın, belkide kısa süre sonra size verecekler, bosuna kendinizi üzüp hasta etmeyin, eşinizde zaten babam size verecek demiş zaten, bekleyin, görün

Cnm giden gitmiştir...
Benim evlendiğimde 3 sene önce bileziklerimi sattılar ihtiyaçtan ötürü geri yapıcaz vaadiyle..Hala yapacaklar:)
Haram zıkkım olsun..Başkada bişi demiyorum.

Son düzenleme:
Canım ne yapmam lazım bilmiyorum demişsin ya. Ben ne yapmaman lazım onu biliyorum. Sana fikrini sormam ben ne dersem o olcak diyen adamdan çocuk yapmaman lazım.

az bile tepki vermişsin canım insallah alırlar bileziklerini

evlendıgım 2 gun kayınpederım geldı benımde altınlarımın hepsini değil sadece kendı aldıklarını aldı 2 tane bılezık daha haber yok 1 buçuk yıllık evlıyım asla ödemez kayınpederin

evlendıgım 2 gun kayınpederım geldı benımde altınlarımın hepsini değil sadece kendı aldıklarını aldı 2 tane bılezık daha haber yok 1 buçuk yıllık evlıyım asla ödemez kayınpederin

ayıp ya gösteriş olarak takmıslar demek ki elalem ne der diye

bizimkiler 2 burma bilezik bir set taktılar az da olsa

kesinlikle istemediler ama isteselerdi cok kötü olurdu

ayıp ya gösteriş olarak takmıslar demek ki elalem ne der diye

bizimkiler 2 burma bilezik bir set taktılar az da olsa

kesinlikle istemediler ama isteselerdi cok kötü olurdu

aman istesınler alsınlar canım hıç takmıyorum eşimde kızıyor ama yapcak bşey yok ALLAH geçim versın ben alınanı çalışarak yerıne koyarım :)

Canım ne yapmam lazım bilmiyorum demişsin ya. Ben ne yapmaman lazım onu biliyorum. Sana fikrini sormam ben ne dersem o olcak diyen adamdan çocuk yapmaman lazım.

eşim aslında mahcup sadece bunu bellı etmıyor daha fazla uzerıen gıderım dıye cunku oda cok yıprandı. veeeee bugun neyın ne oldugunu anladı. bugun dıyorkı tuhaf davranıyor annemler babamlar dıyor. sonunda gordu :)) eger odememe olayı olursa mehırım oldugunu dıle getırıcem ki bunu esımede soyledım. esım zaten asla bırakmaz. cunku bız evlendıgımızde kımse bızden paramızı ıstemedı almadı hep bızdeydı. ama sonradan ev muhabbetıne ıstedıler. ben hep dıyorum sorun para degıl. soun bana sorulmaması ve zaten suan tuhf davranıyolar bana esımde farkına vardı sonunda. hem altınımı aldılar hemde tuhaf davranıyolar. Allah yardımıcım olsun.

9 mılyarlık altın verdık. gelırı guzel kayınpederın mutlaka oder. ama sorun bana sorulmamasıişte. neyse. az bı mıktarda degıl ayrıca

Cnm giden gitmiştir...
Benim evlendiğimde 3 sene önce bileziklerimi sattılar ihtiyaçtan ötürü geri yapıcaz vaadiyle..Hala yapacaklar:)
Haram zıkkım olsun..Başkada bişi demiyorum.

sen sohlemedınmı pekı gecen zaman zarfında? hanı odemeycekmısınız dıye...

belırlı guzel bı gelırı var kayınpederın. mutlaka odeyecektır. fıkırlerın ıcın tesekkur ederım canım. zaten esımde gorcek en sonunda . ki gordu zaten az once yazmıştım. bıze ıyı davranmıyorlar ben hastaydm bızı eve bıle bırakmadı babası dolmuşla gıttık. babasının arabası var. annesı nasılsın ıyımısın bıle demıyo , ıcımden dıyorumkı daha ne ıstıyorsunuz herseyımı aldınız. Allahtan baska sıgıncak kımsemız yok. bana dua edın

Ben 6.5 senelik evliyim.Eşimin babası 5.5 sene evvel aylığımı alınca ödeyeceğim diye 3 adet bileziğimi aldı,borcunu ödedi sonra kayınvalidem "siz yanlış anlamışsınız para olunca ödeyeceğiz"dedi.Deyiş o deyiş tatlım 5.5 senedir bekliyorum,doğum yaptım istedim vermediler hala ses seda yok,verecek gibi de değiller.Eşime" görürsün üzerine yattılar diyorum" "o biraz zor" diyor" git iste" diyorum çekiniyor.Ayrıca bunlar bileziklerim hariç bütün takılarımı da aldılar beni hiçe sayıp.Umarım sen benim kadar beklemezsin arkadaşım

durumuna cok uzuldum arkadaşım gercekten. neden boyle yapıyorlar neden? bu dunyada bu durumda bırtek bend egılım bırtek sende degılsın suraya bakarmsısın hepımız aynı durumdayız. neden ınsanlar bukadar kötü olmak zorunda ya.. delırıcem. bılmıyorum benımkıler nolucak .9 bınlık altınlarımı aldılar bakalım nolcak..

5 bilezik değil isterse bi tane olsun bu gibi şeylerde sormadan etmeden almak son derece ayıp eşiniz size söylemeliydi rızanızı almalıydı. Ben olsam bende çok sinirlenirdim insanlar ne kadarda pişkin.

sen sohlemedınmı pekı gecen zaman zarfında? hanı odemeycekmısınız dıye...

Söyledim kaç kere ki söylemekte gerekmiyor...
Hoş durumu olsa belki yapar.Bende kesin yaparlar diodum 3 sene önce...
Ki senin bileziklerin gitmiş sadece..Benim herşeyim gitti + 7 ay öncede kayınpederim için evimi sattım.Sonuç satılan evin parası komple kayınpeder aldı ne yaptığını bilmiyoruz batmış güya.Bizi dımdızlak ortada bıraktı:)Üzerimizede extra 15 milyar borç bıraktı:)
Evin parasından bilezikleri yapacaktı güya:)Bırak bileziği 1 kuruş para göremedik..

Canım sormazlar ataerkil toplum erkek birliği diye bir şey var, bunu heryerde görüyoruz ,öyle hemen evlenme ile eşin sana değil halen ailesine bağımlı senin haklarını savunması için yılların geçmesi gerekecek bu da evlenecek olanlara küpe olsun

aman istesınler alsınlar canım hıç takmıyorum eşimde kızıyor ama yapcak bşey yok ALLAH geçim versın ben alınanı çalışarak yerıne koyarım :)

öyle tabi canım önemli olan eşinle mutlu olman

para altın her zaman olur

evinin huzuru yerinde olsun

gerçekten cok uzuldum durumuna . neden boyle neden ya ? bana kötu davranıyolar artık gecen gıttık işte ne bııcm suratları asıktı. nıye bılmıyorum keke dıyorum cekıp gıtsem kocamla buralardan onlardan cok uzak bır yerlere... senın durumda gercekten cok zormuş Allah yardımcın olsun canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…