Mutlu olmak istiyorsan boşver o zaman. Mutlu olmak istiyorsan kocana açma bu konuyu bir daha. zamanı gelince konuşursun. Kimsenin lafıylada laf maf sokma kimseye. Saymamış olsalar bile seni gün gelir Allah bir yerden çıkarır. Bu konuyu eşine açtığında kavga ettiğinizi yazmışsın. O zaman açma bir daha. Onların terbiyesizliği ise onlarda kalsın. Onların seviyesine inme. Sende bundan sonra mesafeni korursun.
evlendıgım 2 gun kayınpederım geldı benımde altınlarımın hepsini değil sadece kendı aldıklarını aldı 2 tane bılezık daha haber yok 1 buçuk yıllık evlıyım asla ödemez kayınpederin
ayıp ya gösteriş olarak takmıslar demek ki elalem ne der diye
bizimkiler 2 burma bilezik bir set taktılar az da olsa
kesinlikle istemediler ama isteselerdi cok kötü olurdu
Canım ne yapmam lazım bilmiyorum demişsin ya. Ben ne yapmaman lazım onu biliyorum. Sana fikrini sormam ben ne dersem o olcak diyen adamdan çocuk yapmaman lazım.
evlendıgım 2 gun kayınpederım geldı benımde altınlarımın hepsini değil sadece kendı aldıklarını aldı 2 tane bılezık daha haber yok 1 buçuk yıllık evlıyım asla ödemez kayınpederin
Cnm giden gitmiştir...
Benim evlendiğimde 3 sene önce bileziklerimi sattılar ihtiyaçtan ötürü geri yapıcaz vaadiyle..Hala yapacaklar:)
Haram zıkkım olsun..Başkada bişi demiyorum.
konunuzu okudum, sonraki sayfalara cok bakmadım.. ama size sorulmadan böyle birşey yapılması hoş değil, ma ben suçu kayınpederinizde değilde eşinizde buluyorum sonuçta altınları vermeden önce sizden fikir almalıydı, neyse şimdi giden gitti..
boşuna kendinizi üzüp harap etmeyin, sonuçta bazı şeyleride ilk defa eşiniz yaşadı en azından bu olayın tekrar edilmesini engelleyebilirsiniz..
kayınpederinizin belirli bir geliri varsa aldıgı altınları verir, sonuçta burda bir sürü şeyler okuyoruz kimi aile aldıgı altının, paranın üstüne yatıyorda vermiyor fakat veren ailede çok fazla..
bence bi şekilde mutlaka almaya calışın ama bu arada ne eşinizin ne de sizin sinirleriniz yıpranmasın, belkide kısa süre sonra size verecekler, bosuna kendinizi üzüp hasta etmeyin, eşinizde zaten babam size verecek demiş zaten, bekleyin, görün
Ben 6.5 senelik evliyim.Eşimin babası 5.5 sene evvel aylığımı alınca ödeyeceğim diye 3 adet bileziğimi aldı,borcunu ödedi sonra kayınvalidem "siz yanlış anlamışsınız para olunca ödeyeceğiz"dedi.Deyiş o deyiş tatlım 5.5 senedir bekliyorum,doğum yaptım istedim vermediler hala ses seda yok,verecek gibi de değiller.Eşime" görürsün üzerine yattılar diyorum" "o biraz zor" diyor" git iste" diyorum çekiniyor.Ayrıca bunlar bileziklerim hariç bütün takılarımı da aldılar beni hiçe sayıp.Umarım sen benim kadar beklemezsin arkadaşım
sen sohlemedınmı pekı gecen zaman zarfında? hanı odemeycekmısınız dıye...
aman istesınler alsınlar canım hıç takmıyorum eşimde kızıyor ama yapcak bşey yok ALLAH geçim versın ben alınanı çalışarak yerıne koyarım :)
Söyledim kaç kere ki söylemekte gerekmiyor...
Hoş durumu olsa belki yapar.Bende kesin yaparlar diodum 3 sene önce...
Ki senin bileziklerin gitmiş sadece..Benim herşeyim gitti + 7 ay öncede kayınpederim için evimi sattım.Sonuç satılan evin parası komple kayınpeder aldı ne yaptığını bilmiyoruz batmış güya.Bizi dımdızlak ortada bıraktı:)Üzerimizede extra 15 milyar borç bıraktı:)
Evin parasından bilezikleri yapacaktı güya:)Bırak bileziği 1 kuruş para göremedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?