Kayınpeder başıma kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durustce icinizden gecenleri yazmissiniz ama tahammul edemiyorum ne zaman olcek gibi cumleleri tak tak kullanmaniz tabi ki sizin vicdaninizi sorgulamamiza neden oldu..su an da gunahlarinin kefaretini odeyen bir hasta ile basbasasiniz o belki bu sekilde affolcak ta siz donulmez yolllara girmeyin derim.bence su hayirli gun de bu konu olmadi.tovbe edip.sevabindan yararlanmaya bakin
Imkaniniz varsa bakici tutun ona bir oda ayirin hijyenik bezler vs yardimci olcaktir sizin de hastalginiza

Allah yardımcı olsun biraz katlanmaya çalışın biliyorum çok zor ama. en azından eşinizi üzmemiş olursunuz

Dr ameliyat edemem kesinlikle dedi var mi boyle 4.evre tanidiklariniz ne zmn kurtulur bu adam..ben de gunaha girmekten
Tövbe est.Anneannem de ölüm döşeğindeydi teyzemin sorusu gibi dr hangi gün ölür dedi diye soruyordu. Allah bilir .

Her cumleniz digerinden beter hayret valla.
Ne zaman kurtulur bu adam ne ya?
Ben de iyilesmesini soruyorsunuz sandim.
Ne zaman ölür bu adam diye sorsaydiniz ya bu sekilde soruyu yumusattiginizi mi saniyorsunuz.

Ustelik temizlik hastaliginin ardina saklanarak ah vah etmissiniz.
Yaz boyunca kizinizla disari gezmelere gidemeyecek olmanin derin uzuntusunun temizlik takintisiyla ne gibi bir baglantisi var.
Hasta insana horul horul uyuyor demek hayret valla.
Bir an once icinizdeki ofkeyi kini yenmenizi dilerim.

Dr ameliyat edemem kesinlikle dedi var mi boyle 4.evre tanidiklariniz ne zmn kurtulur bu adam..ben de gunaha girmekten

Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin terbiyesiz seni. Allahin kimin canını önce alacagi belli olmaz bi bakarsin sen bi bakarsin esin belki de once cocugun ölür. Madem daraldın bu kadar kayınpederin vefat edene kadar ailenle yaşa. Bari günaha girme. Onu da geçtim o melek eşini üzme. Uzak dur o adamdan haketmiyosun çünkü. Okb de bence senin bahanen. Benim dedem 4. Evre kanserdi. Barsağını aldılar torbaya bağlıydı. Arada akardı ve cok kotu kokardı benim annem de okb ancak öf demedi. Kadin var kadin var iste.

ya allah sabır versin çok zor sevmediğin birinin sorumluluğunu almak

Sizin icinde cok zor bizim basimiza gelse bizde belki ayila bayila yapmiycaz.
Ama sayili aylari kalmis esinizi seviyosaniz bi sureligine katlansaniz? Sizin anneniz yada babanizda olabilirdi orda yatan.
Hastaliginiz varmis tabi onun cok katkisi var, ama kotude olsa baba iste sogada atilmazki.

Eşiniz böyle adam olduğu için çok şanslısınız.Boşverin bir şekilde katlanmak zorundasın imtihanın belkide. Eğer bu durumla başa çıkamazsan vicdan yükün ağır olur. Zaten ölümcül diyorsun allah yardımcın olsun. Bakamıcaksanda böyle günaha gireceksen eşinizle konuşup bakıcı tutun.

Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin terbiyesiz seni. Allahin kimin canını önce alacagi belli olmaz bi bakarsin sen bi bakarsin esin belki de once cocugun ölür. Madem daraldın bu kadar kayınpederin vefat edene kadar ailenle yaşa. Bari günaha girme. Onu da geçtim o melek eşini üzme. Uzak dur o adamdan haketmiyosun çünkü. Okb de bence senin bahanen. Benim dedem 4. Evre kanserdi. Barsağını aldılar torbaya bağlıydı. Arada akardı ve cok kotu kokardı benim annem de okb ancak öf demedi. Kadin var kadin var iste.
+++ buna insan var insan var desek daha yerinde olur.İnsanlık, merhamet başka bir şey. .

Okuduklarımı inanamadim. Bence sen bakma bu hastaya.son günlerini biraz daha huzurla geçireceği bir yerde kalsın.
Benim annem KV kp ikisine de baktı.o kadar zorduki o donem bilirim.ve babam asla yardım etmedi.annemin o durumda bile bu kadar isyan ettiğini görmedim.

Biraz vicdan biraz merhamet.dogum uaomissin bilirsin,insan hastalıkta çok muhtaç kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X