- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi Xyzel 56789
Eşin adam gibi adammış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe est.Anneannem de ölüm döşeğindeydi teyzemin sorusu gibi dr hangi gün ölür dedi diye soruyordu. Allah bilir .Dr ameliyat edemem kesinlikle dedi var mi boyle 4.evre tanidiklariniz ne zmn kurtulur bu adam..ben de gunaha girmekten
Dr ameliyat edemem kesinlikle dedi var mi boyle 4.evre tanidiklariniz ne zmn kurtulur bu adam..ben de gunaha girmekten
+++ buna insan var insan var desek daha yerinde olur.İnsanlık, merhamet başka bir şey. .Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin terbiyesiz seni. Allahin kimin canını önce alacagi belli olmaz bi bakarsin sen bi bakarsin esin belki de once cocugun ölür. Madem daraldın bu kadar kayınpederin vefat edene kadar ailenle yaşa. Bari günaha girme. Onu da geçtim o melek eşini üzme. Uzak dur o adamdan haketmiyosun çünkü. Okb de bence senin bahanen. Benim dedem 4. Evre kanserdi. Barsağını aldılar torbaya bağlıydı. Arada akardı ve cok kotu kokardı benim annem de okb ancak öf demedi. Kadin var kadin var iste.