Hiç beceremez o kimseyi kırmayım derdinde. Ama herkes bizi çatır çutur kırıyor. Biz herkese iyi davranıyoruz, düşünceli davranıyoruz ama kimse bizi düşünmüyor. Ya da bilerek yapıyorlar.Esiniz net bir sekilde konussun.
KV yok mu? Tek mi yaşıyor bu adamKızlar merhaba.. Kayınpederim hiç haber vermeden geliyor, kalıyor. Sormuyor bile. Eski evimizdeyken karşıda bir kahvehane vardı orda oturur eşim geldikten 5 dk sonra arar eve damlardı, başka yere taşındık şimdi aramıyor bile aniden geliyor kalıyor hemde öyle bir geliyorki eşim eve gelirken aşağıda yakalıyor, bekliyor onla birlikte içeri giriyor. Birde üstüne kalıyor. Ben çalışıyorum. Pek düzenli bir insanda değilim. Geçen sefer geldiğinde çok yorgundum eşimle eve girerken seslerine uyandım. Sonrada odadan çıkmadım. Oda oturmuş eşime de işe giderken bana haber ver birlikte çıkalım demiş ve uyumuş eşim kal falan demeden. Aradan bir hafta geçti eve geldim yarım saat sonra kapı çaldı bende delikten baktım ve açmadım kapıyı Üstüm başım müsait değildi hemde haberli gelsin dedim. Ama gidip aşağıda beklemiş 1 saat sonra eşimle girdiler eve. Bende hiç yüzüne bile bakmadım montumu giydim eşim işimiz var çıkacağız demiş. Girince bana hazır mısın dedi hazırım dedim söylenerek indim. Adam anlamıyor hiç birşeyden. Evlenmeden önce ne aradı ne sordu evimizde hiç bir katkısı yok el gibi gelip atkısını taktı düğünden 1 ay sonra başladı aniden üstüste gelmelere. Bir kere kızdım eşime duydu oda, uzunca gelmedi şimdi yine başladı. Yanlış davrandım biliyorum ama ne o beni sever ne ben onu. Ben olsam bir daha gitmem istenmediğim yere yuvamızı dağıtmak için bilerek yapıyor artık diye düşünüyorum.
O zaman yalnızlık çekiyor adam o yüzden geliyor. Eşinize söyleyin babasıyla konuşsun. En azından gelmeden arasın. sizin muhabbetiniz fazla yoksa da oğluyla birlikte gelsinEşim küçükken boşanmışlar yalnız yaşıyor
Bunları yapsaydı sorun yok muydu çatkapı gelmesinde?Evlenmeden önce ne aradı ne sordu evimizde hiç bir katkısı yok el gibi gelip atkısını taktı düğünden 1 ay sonra başladı aniden üstüste gelmelere
Önce hasta olursunuz kendimden biliyorum, eşimin tarafı da öyle habersiz üç saatlik yoldan çıkıp gelirler kafalarına göre kalırlar, akşam yemeğe gelirken habersiz yanlarında amcalarını dayılarını getirirler iki hafta böyle kalıp geçen gün gittiler,ben 7.5 aylık hamileyim bünyem kaldırmadı üç gündür yatak döşek yatıyorum, üzerine erken doğum riskim ortaya çıktı bir gece hastanede kaldım, bundan önce arayıp sormayan insanlar şimdi telefonumu susturmuyor iş işten geçtikten sonra istersen kapımda yat faydası var mı. Sildim hepsini hiçbirisi ile konuşmadım konuşmayacağım da artık. Sağlığım elimden gitti. Siz benim raddeye gelmeden bir çözüm bulun, yoksa yüzsüzlüge vurup salağa yatmayı çok iyi beceriyorlarBu arada haber verse geliyorum müsait misiniz dese, şu gün size Gelicem dese gerçekten böyle yapmam ama böyle çatkapı gelmesi kimseye sormadan, gelip kalması sinirlerimi bozuyor hasta olucam bunun yüzünden yada boşanıcam.
Daha gelmiyorlar demiÖnce hasta olursunuz kendimden biliyorum, eşimin tarafı da öyle habersiz üç saatlik yoldan çıkıp gelirler kafalarına göre kalırlar, akşam yemeğe gelirken habersiz yanlarında amcalarını dayılarını getirirler iki hafta böyle kalıp geçen gün gittiler,ben 7.5 aylık hamileyim bünyem kaldırmadı üç gündür yatak döşek yatıyorum, üzerine erken doğum riskim ortaya çıktı bir gece hastanede kaldım, bundan önce arayıp sormayan insanlar şimdi telefonumu susturmuyor iş işten geçtikten sonra istersen kapımda yat faydası var mı. Sildim hepsini hiçbirisi ile konuşmadım konuşmayacağım da artık. Sağlığım elimden gitti. Siz benim raddeye gelmeden bir çözüm bulun, yoksa yüzsüzlüge vurup salağa yatmayı çok iyi beceriyorlar
Hiç beceremez o kimseyi kırmayım derdinde. Ama herkes bizi çatır çutur kırıyor. Biz herkese iyi davranıyoruz, düşünceli davranıyoruz ama kimse bizi düşünmüyor. Ya da bilerek yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?