Kayınpeder çatkapı gelebilir mi?

Tubilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
336
305
53
Kızlar merhaba.. Kayınpederim hiç haber vermeden geliyor, kalıyor. Sormuyor bile. Çalışıyorum işten yorgun geliyorum e çalıştığım için evim hergün toplu olamıyor kayınpederim alıyor oğlunu, kızını, gelininşi, damadını, torununu pat diye geliyor. Tavır yaptığımda gelmemeyi düşünmüyor, yalnız geliyor.

Son düzenleme:
Bu arada haber verse geliyorum müsait misiniz dese, şu gün size Gelicem dese gerçekten böyle yapmam ama böyle çatkapı gelmesi kimseye sormadan, gelip kalması sinirlerimi bozuyor hasta olucam bunun yüzünden yada boşanıcam.

KV yok mu? Tek mi yaşıyor bu adam

Eşim küçükken boşanmışlar yalnız yaşıyor
O zaman yalnızlık çekiyor adam o yüzden geliyor. Eşinize söyleyin babasıyla konuşsun. En azından gelmeden arasın. sizin muhabbetiniz fazla yoksa da oğluyla birlikte gelsin

Maddi durumu nasıl? Yani ne bilim belki evi çok soğuk, belki yiyecek yemeği yok yalnızlık onu bunaltiyor olabilir...

Benim babamın akrabası da vardı böyle. Ben küçükken kadın sürekli bize gelir diğer komşulara giderdi ama hiç temiz değildi tuvaletten çıkınca elini yikamazdi falan.
Bir gün başka komşumuz, bizi ve diğer komşuları evine çağırdı o kadını unutmuş ama gerçekten unutmuş o kadinda o gün mahalle bakkalından çamaşır ipi alıp kendini asıyor

Belki sizin kayınbabanızda da böyle bir psikolojik rahatsızlık var yine de surat asmayın eşiniz kendisi konuşsun önceden ara bizi diye...

Normalde erkekler yapmaz bu durumu kayınvalide yapmış olsa belki ilk aklıma psikolojik durum gelmez ama kayınbaba yapınca ilk aklıma gelen o oldu....

Önce hasta olursunuz kendimden biliyorum, eşimin tarafı da öyle habersiz üç saatlik yoldan çıkıp gelirler kafalarına göre kalırlar, akşam yemeğe gelirken habersiz yanlarında amcalarını dayılarını getirirler iki hafta böyle kalıp geçen gün gittiler,ben 7.5 aylık hamileyim bünyem kaldırmadı üç gündür yatak döşek yatıyorum, üzerine erken doğum riskim ortaya çıktı bir gece hastanede kaldım, bundan önce arayıp sormayan insanlar şimdi telefonumu susturmuyor iş işten geçtikten sonra istersen kapımda yat faydası var mı. Sildim hepsini hiçbirisi ile konuşmadım konuşmayacağım da artık. Sağlığım elimden gitti. Siz benim raddeye gelmeden bir çözüm bulun, yoksa yüzsüzlüge vurup salağa yatmayı çok iyi beceriyorlar

Daha gelmiyorlar demi

Hiç beceremez o kimseyi kırmayım derdinde. Ama herkes bizi çatır çutur kırıyor. Biz herkese iyi davranıyoruz, düşünceli davranıyoruz ama kimse bizi düşünmüyor. Ya da bilerek yapıyorlar.

Kimseyi kırmamak denge saglayarak olur.

Aman babam kırılmasın diye seni parçalıyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…