- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.562
- 598
Bir aile kültürü olmayan insanlar maalesef hiçbir zaman bir aileyi anlamıyorYok onlar boşanmış eşim çok küçükken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir aile kültürü olmayan insanlar maalesef hiçbir zaman bir aileyi anlamıyorYok onlar boşanmış eşim çok küçükken
Tam olarak herkese anlatmaya çalıştığım ama kimsenin anlamadığı durum buMilleti dolandiran pavyondan cikmamis adami hic eve bile almamak lazim zaten babaymis ne babaligini görmüşsünüz acaba? Kendiliginden gelen statulere saygi duymak zorunda falan degiliz ya. Elin dangalagi iste ne babasi. Sinir oldum adama.
Böyle bir adamı evime almam.Maddi sıkıntısı varsa eğer gerçekten kendisi yüzünden var. Emekli değil çalışmamış etmemiş hep milleti dolandırmış. Paraları kumarda, kadınlarda yemiş. Hala böyle saçma sapan hareketlere devam ediyor. Şimdi o böyle yaptı hiç bişey düşünmedi diye maddi sıkıntısı olduğu için ben ona bakmalı mıyım bilmiyorum aslında onun derdi ya bizi boşatıp eve yerleşmek yada boşanmasak da yerleşmek. Yoksa istenmediğini anladığı yere neden ısrarla gelsin ki. Sorun sadece bende galiba bu kadar olacağını evlenmeden önce düşünmeliydim. Eşimi seviyorum ama evlenirken ailesini hiç hesaba katmamıştım.
Ciddi misin bak yaparımBilmiyorum ya var mi o kadar kafa sence. Sen eşini karistirmadan arayıp etsene agzina şunun bi daha bu şekilde gelme de açık açık. Benim esim de aman huzursuzluk cikmasin adami o yuzden kırmak istemez kimseyi. Ben o yuzden artik onun olmadigi ortamlarda her seyi söylüyorum aklima gelen :)
EvetKendi evde tek mi kalıyor normalde
Ozaman eşiniz halletmesi gerek bu durumu... Konuşsun babası ile ben yokken gelme eve karım rahatsız oluyor desin açık açık. Yani böyle tehlikeli bir adam uzak durmak gerek. Yada yemeği yoksa gelsin yesin gitsin evine veya eşiniz götürsün yemeğini... Zor durum valla ama bence de bir hâl çaresine baksın eşiniz...Şöyle sürekli hapislere girip çıkan birisi. Maddi durumu bazen iyi bazen kötü. Ama böyle olmasının tek sorumlusu da kendisi. Hiç geleceğini düşünmemiş, çocuğunu düşünmemiş, işine gelince aniden ortaya çıkıyor, sürekli para istiyor, sürekli çocuğunun başına iş açıyor. Çocukları üzerinde sadece biyolojik baba olması dışında hiç bir hakkı yok öyle söyleyeyim her ayak var kadınlar falan.
eşiniz tek çocuk mu?Eşim küçükken boşanmışlar yalnız yaşıyor
Ara de ya nolcak sen uzulene kadar o üzülsün. Uzulecek bisey de yok gerci ara dümdük baba haber vermeden gelme lütfen bir daha de. Ben buyur ederim seni de ve cagirma bi daha ahahah.Ciddi misin bak yaparım![]()
Cnm o kendini bir yere ait hissetmeye çalışıyor. Ben sana diyim desenki baba gel bizle yaşa ondan mutlusu olmaz herhalde.
Onu da yaptım anlamadı, odadan çıktım anlamadı, aslında bal gibi anlıyorsa işine gelmiyor yok 2 kardeş ama diğer kardeşiyle babası konuşmuyor şuaneşiniz tek çocuk mu?
değilse diğer çocuklara da gidiyor mu böyle?
değil kp kimse çatkapı gelemez sinir olurum
o geldiğinde yakınsa annenize falan mı gitseniz acaba anlar mı böyle?
o zaman yüzüne söylemekten başka çare kalmamışOnu da yaptım anlamadı, odadan çıktım anlamadı, aslında bal gibi anlıyorsa işine gelmiyor yok 2 kardeş ama diğer kardeşiyle babası konuşmuyor şuan
Ben de bu arkadaşa katılıyorum , ara ve söyle , ben korkarım bile böyle bir insandan …Ciddi misin bak yaparım![]()
Olay daha çok yeni ama daha da gelemezler cidden yıktım attım gemileri, telefonum hiç durmuyor, gorumcesi kvsi daha öncesinde hamilesin yormayalım demeyen, bir telefon edip adam yerine koymadan emrivaki yapan insanlardı şimdi iş işten geçtikten sonra nasılsın diye arıyorlar. Allah'a yakın bana uzak bundan sonraDaha gelmiyorlar demi
Bir musibet bin nasihattan iyidir.Olay daha çok yeni ama daha da gelemezler cidden yıktım attım gemileri, telefonum hiç durmuyor, gorumcesi kvsi daha öncesinde hamilesin yormayalım demeyen, bir telefon edip adam yerine koymadan emrivaki yapan insanlardı şimdi iş işten geçtikten sonra nasılsın diye arıyorlar. Allah'a yakın bana uzak bundan sonra