Yöntem konusunda bi önerin var mı?Önceleri tepkine sinirlenecekler. Bir süre sonra seni anlamasalar da farkında oldukları için susmaya başlayacaklar. Sadece bir süre laf sokmasını dinlemek zorunda kalabilirsin ama zamanla o da geçerbunu yapmak zorundasın. Sadece yöntemi doğru seçmen gerek.
Bu yemeğin yanın salata değil de soğan gider'den bu bebeğin uyuturken tülbentle gözlerini kapatın'a kadar geniş bi yelpazesi var.Bi erkek olarak kayinpeder neyine karisiyor? Ne haddine?Ornek verirmisin
Bu yemeğin yanın salata değil de soğan gider'den bu bebeğin uyuturken tülbentle gözlerini kapatın'a kadar geniş bi yelpazesi var.
Seni anlıyorum bizimkiler de aynı nasihati çok Seviyo benim çocuğuma ben bakamıyom onlar bakıyo tamam tecrübeliler ama o benim yavrum anneden iyi kimse bakmaz bi çocuğa bende biktim sana ne desem bilmiyorum babasıyla tatlı dille konuş eşinde n çekinmiyosan esin çok büyük tepki verirse esinle konuş bunaldigini
Kendi babama çekinmem ben de sölerim ama işte kayınpeder olunca sen de "gelin" oluyosun.Ayy hic sevmem kadin isine karisan erkekleri. Oturup kendin yapaydin ozmn diyesim gelir. Babamda ben bazen mutfakta mesgulken " bu cayin alti niye acik, cop dolmus gormuyomusunuz?" Gibi seyler der.
Ben deliririm. Baba elin var ayagin var alda yap. Yapmam diyosanki git otur koltuga cik su mutfaktan ya diye hoplarim. Babam bana cabuk kizmaz karakterlerimiz yakin oldugu icin " iyi be gidiyom" der cekilir gider.
Kendi babama çekinmem ben de sölerim ama işte kayınpeder olunca sen de "gelin" oluyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?