Kayınpeder sıkıntısı

Tartışmayın ondan talep edin. Çocuk olacak şunu alacağım bunu alacağım diyin.
Eşim hepsinden iyi kazandığı için sanıyor ki bizde var. 1 yılda evin borcunu bitirdiniz diyip duruyor. Sürekli borç takıyor sıkıntıya giriyoruz en sonunda ben gidip konuşucam. Talep ediyorum bekle hepsini bir alırız diyor
 
Yaşı gençse niye kayınbabanız çalışmıyor, eğer ileriyse emekliliği yok mu?
 
inanın bende de bir kayınpeder var kendisi makam mevki sahibi ama gözü hep bizim cebimizde, eşimin aldığı, yediği, gezdiği herşeyi kıskanır çorabına kadar . Her şey onda olsun ister . babalarının ben merkezci olması , oğullarının sessiz olmasından. bakıyorum kızı cevap verir, yan çizer , korkar kızından ama oğluna her türlü eziyet. birde bizimkisi inanın çok aç gözlü .

biz ne yaptık nasıl başa çıktık size kısa net olarak yazayım. eşime artık sende bir babasın bir daha baban benim yanımda sana herhangi bir hatalı davranış yaparsa , para isterse seni boşarım dedim . artık yok demeyi öğrenmen gerekli diye sakin sakin konuştum.

yok dedi ilk kez yok dediginde kıyamet koptu. hatta sen eşinin sözünü dinliyorsun sesin eşin sevse bunları sorun etmez demek ki eşin seni sevmiyor boşanın dedi. yuvamı yımak için elinden geleni yaptı. eşim anladı baba baba diye bir dediğini iki etmedi adamın onun yuvasını zerre kadar düşünmedigini.

şimdi nasılız diye sorarsanız çok iyiyiz agzımızın içine bakar . artık kaybetme korkusu onda da oldu. her dedigime evet diyor diyip cepte saymıyor.
 
ya bu konuda şunu merak ediyorum
kayınpederiniz acaba zamanında kendi babasına ne kadar yardım etmiş de kendi oğlunu böyle sömürüyor
7 tane kız kardeşi var hepsini bu evlendirmiş aynı şeyi eşimden bekliyor
 
Of bu erkekler konu karısı falan olunca hep bekle diyorlar.
Cidden erkeklerde gram akıl yok yaw.
 

İşte yine ‘bu halde’ diyerek vurguluyorsunuz aslında. Şimdi sizin maaşınız yok, eşiniz de onlara yediriyor. Nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz?
 
İleri var emekliliği
Eee kendi yağında kavrulsun maaşıyla, artık evladının yeni bir yuva kurduğunu kanıksamalı. Tepkinizi gösterin ama ilk önce eşinizle konuşun. Hastalık olur, arada destek talep edebilir oğullarından;ama aksi hâlde oğullarını ekonomik olarak resmen sömürmesi hoş değil.
 
Şunu yaptıran kocaya çocuk yaptınız ve işten çıktınız tebrikler. Acıyorum bu çocuklara insanlar yasal olarak çocuk sahibi olabilmek için testten geçirilmeli
 

Bende bunu söylicem kendisine
 
Çocuk olduktan sonra eşim daha tepkili olurmu babasına karşı
Olmaz. bu sorunu çözüme kavuşturmadan hamile kalarak hata yapmışsınız. en iyi yaptığınız şey sorunun üzerine bir de hamile lalarak işleri daha da çıkılmaz bir yola sokmak zaten
 
Kesinlikle öyle. Bir kere daha konuşucam yine aynı devam eder se ben gidip konuşucam
 
Acımayın başınıza gelir
Gelmez merak etmeyin. Benim ağzım var çok şükür neyse hamilesiniz diye devam etmeyeceğim sizin ve eşinizin düşünmediği çocuğu ben düşüneyim en azından
 
Bebeğe alışveriş yapıcaz hiç fırsat gelmiyor ki babasından demiyor ki bunların çocukları olucak

Bunu babasindan önce esiniz söyleyecek. Böyle durumlari cözmeden hamile kalsaniz olacaklar bunlar. Babasi kendi evladini sömürüyor, torun umrunda olur mu sizce? Birde parasizligin cilesini en cok kadin ve cocuklar ceker. Büyük risk almissiniz
 
Niye vurgu diye takıldınız ki

Takılmak? Yapmadığınızı söylüyorsunuz ama yapıyorsunuz o yüzden olabilir mi? Sürekli bu halimle, hamile hamile, bu şekilde, hamile halimle çalışırken eşim babasına veriyor yazıyorsunuz. Hamilelik hastalık değil ki herkes gibi siz de hamileyken çalışabilirsiniz. Ekstrem bir durum değil yani özellikle vurgulamanıza gerek yok.

Ayrıca 3.kez soruyorum size cümle cımbızlamak yerine soruma cevap verebilir misiniz nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…