Bu konuda zaten ben eşimle hemen hergün tartışıyoruz
Eşim hepsinden iyi kazandığı için sanıyor ki bizde var. 1 yılda evin borcunu bitirdiniz diyip duruyor. Sürekli borç takıyor sıkıntıya giriyoruz en sonunda ben gidip konuşucam. Talep ediyorum bekle hepsini bir alırız diyorTartışmayın ondan talep edin. Çocuk olacak şunu alacağım bunu alacağım diyin.
inanın bende de bir kayınpeder var kendisi makam mevki sahibi ama gözü hep bizim cebimizde, eşimin aldığı, yediği, gezdiği herşeyi kıskanır çorabına kadar . Her şey onda olsun ister . babalarının ben merkezci olması , oğullarının sessiz olmasından. bakıyorum kızı cevap verir, yan çizer , korkar kızından ama oğluna her türlü eziyet. birde bizimkisi inanın çok aç gözlü .Merhaba hanımlar bizim eşimle çok büyük bir sıkıntımız var. Eşim ne kazansa babasına veriyor sürekli kartlara borç takıyor eşim ödüyor. Artık eşimde yıldı bıktı sıkıldı. Bir oğlu var bekar aynı şeyi onada yapıyor. 2 ay sonra bitti diyor 5 ay sonra bitti diyor 1.5 yıllık evliyim bu 2 ay bitmedi hamileyim birde.nasıl olacak bilmiyoruz. Ne tavsiye edersiniz
Çocuk olduktan sonra eşim daha tepkili olurmu babasına karşı
7 tane kız kardeşi var hepsini bu evlendirmiş aynı şeyi eşimden bekliyorya bu konuda şunu merak ediyorum
kayınpederiniz acaba zamanında kendi babasına ne kadar yardım etmiş de kendi oğlunu böyle sömürüyor
Of bu erkekler konu karısı falan olunca hep bekle diyorlar.Eşim hepsinden iyi kazandığı için sanıyor ki bizde var. 1 yılda evin borcunu bitirdiniz diyip duruyor. Sürekli borç takıyor sıkıntıya giriyoruz en sonunda ben gidip konuşucam. Talep ediyorum bekle hepsini bir alırız diyor
İleri var emekliliğiYaşı gençse niye kayınbabanız çalışmıyor, eğer ileriyse emekliliği yok mu?
Vurgulamak anlamıyla söylemedim ki onlar için bu halde çalışamam demek istedim. Biliyorum engel değil çalışılmalıda zaten ama ben böyle çalışıcam eşimde onlara yedirdiği için çıktım.
Eee kendi yağında kavrulsun maaşıyla, artık evladının yeni bir yuva kurduğunu kanıksamalı. Tepkinizi gösterin ama ilk önce eşinizle konuşun. Hastalık olur, arada destek talep edebilir oğullarından;ama aksi hâlde oğullarını ekonomik olarak resmen sömürmesi hoş değil.İleri var emekliliği
Niye vurgu diye takıldınız kiİşte yine ‘bu halde’ diyerek vurguluyorsunuz aslında. Şimdi sizin maaşınız yok, eşiniz de onlara yediriyor. Nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz?
Şunu yaptıran kocaya çocuk yaptınız ve işten çıktınız tebrikler. Acıyorum bu çocuklara insanlar yasal olarak çocuk sahibi olabilmek için testten geçirilmeliAklı başında ama çıkıp bişey diyemiyor babasına. Eşimide beğenmez birde o kadar çalışır hiç yani. Gider 600 liraya ayakkabı alır 400 lira bir gömleğe verir. Benim eşimde öder. Eşim geliyor bana döküyor içini diyorum bana değil git babana de. Hiç yani
Eee kendi yağında kavrulsun maaşıyla, artık evladının yeni bir yuva kurduğunu kanıksamalı. Tepkinizi gösterin ama ilk önce eşinizle konuşun. Hastalık olur, arada destek talep edebilir oğullarından;ama aksi hâlde oğullarını ekonomik olarak resmen sömürmesi hoş değil.
Bende bunu söylicem kendisineinanın bende de bir kayınpeder var kendisi makam mevki sahibi ama gözü hep bizim cebimizde, eşimin aldığı, yediği, gezdiği herşeyi kıskanır çorabına kadar . Her şey onda olsun ister . babalarının ben merkezci olması , oğullarının sessiz olmasından. bakıyorum kızı cevap verir, yan çizer , korkar kızından ama oğluna her türlü eziyet. birde bizimkisi inanın çok aç gözlü .
biz ne yaptık nasıl başa çıktık size kısa net olarak yazayım. eşime artık sende bir babasın bir daha baban benim yanımda sana herhangi bir hatalı davranış yaparsa , para isterse seni boşarım dedim . artık yok demeyi öğrenmen gerekli diye sakin sakin konuştum.
yok dedi ilk kez yok dediginde kıyamet koptu. hatta sen eşinin sözünü dinliyorsun sesin eşin sevse bunları sorun etmez demek ki eşin seni sevmiyor boşanın dedi. yuvamı yımak için elinden geleni yaptı. eşim anladı baba baba diye bir dediğini iki etmedi adamın onun yuvasını zerre kadar düşünmedigini.
şimdi nasılız diye sorarsanız çok iyiyiz agzımızın içine bakar . artık kaybetme korkusu onda da oldu. her dedigime evet diyor diyip cepte saymıyor.
Acımayın başınıza gelirŞunu yaptıran kocaya çocuk yaptınız ve işten çıktınız tebrikler. Acıyorum bu çocuklara insanlar yasal olarak çocuk sahibi olabilmek için testten geçirilmeli
Olmaz. bu sorunu çözüme kavuşturmadan hamile kalarak hata yapmışsınız. en iyi yaptığınız şey sorunun üzerine bir de hamile lalarak işleri daha da çıkılmaz bir yola sokmak zatenÇocuk olduktan sonra eşim daha tepkili olurmu babasına karşı
Kesinlikle öyle. Bir kere daha konuşucam yine aynı devam eder se ben gidip konuşucamEee kendi yağında kavrulsun maaşıyla, artık evladının yeni bir yuva kurduğunu kanıksamalı. Tepkinizi gösterin ama ilk önce eşinizle konuşun. Hastalık olur, arada destek talep edebilir oğullarından;ama aksi hâlde oğullarını ekonomik olarak resmen sömürmesi hoş değil.
Gelmez merak etmeyin. Benim ağzım var çok şükür neyse hamilesiniz diye devam etmeyeceğim sizin ve eşinizin düşünmediği çocuğu ben düşüneyim en azındanAcımayın başınıza gelir
Evet yanlış yaptımOlmaz. bu sorunu çözmeden hamile kalarak hata yapmışsınız
Allah razı olsunGelmez merak etmeyin. Benim ağzım var çok şükür neyse hamilesiniz diye devam etmeyeceğim sizin ve eşinizin düşünmediği çocuğu ben düşüneyim en azından
Bebeğe alışveriş yapıcaz hiç fırsat gelmiyor ki babasından demiyor ki bunların çocukları olucak
Niye vurgu diye takıldınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?