Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
Mis gibi olmuş kayınpederin de tam karı kılıklıymış baksana dedikodu gıybet iftira hepsi bir maşallah
Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
Hiç beklemiyodum ama adam sinir yapmışBen de seslş güldüm![]()
Kp gece 3te internette ne nane yiyormuş bunu da sormak gerek.
Ayrica takip etmek icin neden gelini secti?
Bencede :)Sapik midir nedir cozemedim...kayinpeder saglam pabuc degil bence.
Son gorulmeye bakmadı.. Gece oda whatsaaptaydı ben gördüm onu .. Hatta sabah uyanınca eşimede dedim baban gece gece napıyo acaba diye ..Kayınpederin illa gece 3te whatsappta olmasına gerek Yok. Son görüldü kısmına sabah bakmış da olabilir. Ha kayınpeder haklı mı? Asla. Böyle hadsizlik görmedim.
Son gorulmeye bakmadı.. Gece oda whatsaaptaydı ben gördüm onu .. Hatta sabah uyanınca eşimede dedim baban gece gece napıyo acaba diye ..
Babaya karsi o soz hos olmamis gecelim bunu hadi. Asil o yaslarda kayinpeder denen zatin o saatlerde ne isi varmis internette.... Dedektifcilik mi oynuyormus yoksaNerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..