• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder

Söyleyebiliyor musun aynen bu şekilde?
Şimdi şöyle; bu şekilde saygısızca tabiki söyleyemem. Ama bana ya işte şurada şu var burada bu var denmesi tuhaf geliyor. Sebebi de bunu kayınpeder değil de kayınvalidenin söylemesi gerekir. Bazı şeylerde erkekle muhattap olmal hoşuma hitmiyor kayınpederimde olsa. Karışmasın.

Parayı veriyolarsa malesef karışıyorlar. Türler hep aynı şimdi eşyana karışır , ilerde dışarı çıkmanıza kadar karışır nede olsa para verdi 🤦🏼‍♀️😁 malesef bu türlerin paralarına dokunmayacaksın😀

En önemli detay eşşş kişisi
Benimki yonca bunu istiyor. Yonca şöyle olsun diyor ağzını kapatıyor
Sende nişanını uyar yoksa sıkıntı

Tek bir soru.
Kayınpederi sanki kayınvalidesi gibi olan var mı? Herşeyde fikir sahibi mesela ev eşyası veya gelinlik..
Not: henüz evlenmedim
En tehlikeli durum..ciddiyim psikologum oyle soylemisti. Kayinvalideniz cocuklarina annelik gorevini yapamadigi icin eşinizin babasi bu durumu kendine gorev haline getirms zamanla artmis. Yani bunun zarari sadece sana degil karisinida eksik goruyor g.t lalesi. En nefret edilesi tip. Allahtan pat pat agzinin payini veriyordum ilk seneler bastirabilicegini dusundu bakti ki ben ogluyla en ufak lavgada avazim ciktigi kadar tum sulaleye saydiriyorum kendini geri cekti😀 simdi hicbiei bana kalk surdan suraya otur diyemiyor

Parayı veriyolarsa malesef karışıyorlar. Türler hep aynı şimdi eşyana karışır , ilerde dışarı çıkmanıza kadar karışır nede olsa para verdi 🤦🏼‍♀️😁 malesef bu türlerin paralarına dokunmayacaksın😀

En önemli detay eşşş kişisi
Benimki yonca bunu istiyor. Yonca şöyle olsun diyor ağzını kapatıyor
Sende nişanını uyar yoksa sıkıntı
Terbiyesizlil yapmadan nasıl uyarmamı önerirsiniz

En tehlikeli durum..ciddiyim psikologum oyle soylemisti. Kayinvalideniz cocuklarina annelik gorevini yapamadigi icin eşinizin babasi bu durumu kendine gorev haline getirms zamanla artmis. Yani bunun zarari sadece sana degil karisinida eksik goruyor g.t lalesi. En nefret edilesi tip. Allahtan pat pat agzinin payini veriyordum ilk seneler bastirabilicegini dusundu bakti ki ben ogluyla en ufak lavgada avazim ciktigi kadar tum sulaleye saydiriyorum kendini geri cekti😀 simdi hicbiei bana kalk surdan suraya otur diyemiyor
Benimki herşeyin içinde olmayı seviyo

Terbiyesizlil yapmadan nasıl uyarmamı önerirsiniz
Vallaa ben asla konuşmadım onunla muhattap bile olmadım. Cvp vermedim duymuyormuş gibi yaptım. Eşime söyledim o gerekeni yaptı.
Eğer sen işin içine girersen işler karışır.
Söyle erkek arkadaşına o halletsin karıştırmasın
Eğer sevgilinde ipleri babasına verirse
Evliliğin 2 kişilik evlilikfen çıkar🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️karışan hak sabihi sanan çok çıkar

Vallaa ben asla konuşmadım onunla muhattap bile olmadım. Cvp vermedim duymuyormuş gibi yaptım. Eşime söyledim o gerekeni yaptı.
Eğer sen işin içine girersen işler karışır.
Söyle erkek arkadaşına o halletsin karıştırmasın
Eğer sevgilinde ipleri babasına verirse
Evliliğin 2 kişilik evlilikfen çıkar🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️karışan hak sabihi sanan çok çıkar
Nişanlıma söylücem uygun bi dille

Back
X