• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder

Ben balkona sizden habersiz ne getirdiğini anlayamadım. Ama yaptığı her türlü yanlış tabii. Taşınma imkanınız varsa biraz uzağa taşının. Veya kayınvalide daha anlayışlı bir insansa onunla konuşun.

Uzun olmasın diye özet geceyim dedim ama anlasilmamis sanırım. Haklı sebeplerim elbette var 2 senedir susuyorum çünkü, eşim anahtarı vermedi kendi aldı eşim de bilmiyordu

tamam olabilir
neden eşiniz değil de siz kovdunuz???

Aklı dengesi yerinde değil ,normal bir insan bunu yaparmı

böyle birisine bağrılmaz keşke güzellikle söyleseydin kızım

Anahtari almismi ben anlamadim
Canım yeni evliyken evimizin anahtarı vardı onda, sonra bir şekilde aldırdım. Daha sonra habersiz sualsiz pat diye geldiği için kovmustum ama adam yüzsüz olduğu için bizim balkonumuza saçma sapan şeyler getirmeye başladı. Inat mi yapıyor bilmiyorum en sonunda balkon için eşime birşey getirmesin dedim ama o dinlemiyor. Bu sefer ben araya girdim kavga ettim geldi anneme küfür etti haklıymis gibi ev onunmus gibi...

Ben balkona sizden habersiz ne getirdiğini anlayamadım. Ama yaptığı her türlü yanlış tabii. Taşınma imkanınız varsa biraz uzağa taşının. Veya kayınvalide daha anlayışlı bir insansa onunla konuşun.

Şöyle söyleyim hurdacilik yapmıştı daha önce hep demir, tuvalet borusu getiriyor balkonuma.
Kaynanamida dinlemiyor.

Bence haklisin. Cat kapi gelip birde cocugun yaninda sigara yakmasi hic hos degil. Balkona ne gibi seyler getiriyor? Kayinvaliden me diyor bu olanlara peki?

Bence haklisin. Cat kapi gelip birde cocugun yaninda sigara yakmasi hic hos degil. Balkona ne gibi seyler getiriyor? Kayinvaliden me diyor bu olanlara peki?

Boşver takma o öyle yapacak birşey yok insanlik sende kalsın diyor. Ama insanda sabır bırakmıyor ki kimseyi dinlemiyor.

:KK57: anahtari elinden alinca balkondan mi giriyor :KK70:
Tovbe tovbeeee
Evi barki yok mu ay?o_O

Hayır canım yeni evliyken vardı. Daha sonra bu haber vermeden geliyordu kızımın yanında sigara yakınca sinirlenip kovmustum. Sonra bana inat olsun diye benim balkonuma demir falan getiriyordu, en sonunda kendimi araya girip kavga ettim çünkü ne karısını ne eşimi dinliyor, çok uzun hikaye aslında da bu kadarını yazabildim. Gecenin 2 bucugunda balkonuma giriyordu hırsız gibi...

Sen de balkonuna getirdiklerini evine gonder. Isin zor valla. Allah sabir versin. Yuzsuz adamin teki. Ugrasmak zor boyleleriyle.

Getirdikleri şeyler ağır. eşim tepkisini gösterince hepsini köyüne götürdü bugün yine başladı getirmeye kapı tuvalet getirmiş bende daha fazla dayanamadım aradım kavga ettim ve küfür etti anneme, bana, eşime. Sonra kapıyı sattım bende bir baba gelinine küfür eder mi?

Hayır canım yeni evliyken vardı. Daha sonra bu haber vermeden geliyordu kızımın yanında sigara yakınca sinirlenip kovmustum. Sonra bana inat olsun diye benim balkonuma demir falan getiriyordu, en sonunda kendimi araya girip kavga ettim çünkü ne karısını ne eşimi dinliyor, çok uzun hikaye aslında da bu kadarını yazabildim. Gecenin 2 bucugunda balkonuma giriyordu hırsız gibi...

Hah simdi oldu yeni anladık ne oldugunu.
Ben de olsam rahatsiz olurdum haklisin tek care balkonu kapattir cam balkon falan yaptirin. Adam anlayisli biri olsa en basta anahtar da onda olmazdi gecenin bi saati balkonuna da girmezdi. Yerinde olsam tartismaz balkonu kapattirirdim.

Getirdikleri şeyler ağır. eşim tepkisini gösterince hepsini köyüne götürdü bugün yine başladı getirmeye kapı tuvalet getirmiş bende daha fazla dayanamadım aradım kavga ettim ve küfür etti anneme, bana, eşime. Sonra kapıyı sattım bende bir baba gelinine küfür eder mi?
Terbiyesiz adam. Esin ne dedi peki sana kufur etmesine? Kapiyi mi sattin? Iyi yapmissin :D

Hah simdi oldu yeni anladık ne oldugunu.
Ben de olsam rahatsiz olurdum haklisin tek care balkonu kapattir cam balkon falan yaptirin. Adam anlayisli biri olsa en basta anahtar da onda olmazdi gecenin bi saati balkonuna da girmezdi. Yerinde olsam tartismaz balkonu kapattirirdim.

Balkonuna arka tarafına ev yapılıyor giremez artık. Bugün apartmanın kapısı mi açıktı yoksa biri mi açtı bilmiyorum bu seferde kapıdan girdi illallah çektik yaa.

Back
X