kayınpederden izin

bnlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
193
0
46
Zonguldak
kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo

İzin almak ne yaa. Eşinle sorun olmadığı sürece kp bişey diyemez. Eşin çok istiyorsa kendisi izin alsın:)

kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo

Kaç yaşındasınız? Eşin kaç yaşında? Beraber mi yaşıyosunuz? Eşin olmayacak mı bu gezide?

Gerçi bu ayrıntıların hiçbir önemi yok şu an. Ben olsam fena inada bindirirdim. Kp den izin almaya kalkarsan gitmiyorum der kapatırdım eve kendimi. 5 karış surat gezerdim günlerce. He bi çözüm olmazdı. Bilemedim ya. Aranızdaki konulara kp nin müdahil olmasının yanlış olduğunu eşine öğretmen lazım bir şekilde. Sakın böyle bir şeye müsaade etme. Gerekirse gitme ama kp den izin isteme.

Esiniz bir yere giderken yada bir sey yapacagi zaman sizin babanizdan izin aliyor mu?
Bu durum ne kadar sacma ve kabul edilemez ise sizin de kp'den izin almaniz o kadar sacma.
Bence izin falan almayin.istedigi kadar surat yapsin.haddini bilsin.koskoca adam.nasil sizin ustunuzde boyle bir hakki oldugunu dusunebilir.

Kaç yaşındasınız? Eşin kaç yaşında? Beraber mi yaşıyosunuz? Eşin olmayacak mı bu gezide?

Gerçi bu ayrıntıların hiçbir önemi yok şu an. Ben olsam fena inada bindirirdim. Kp den izin almaya kalkarsan gitmiyorum der kapatırdım eve kendimi. 5 karış surat gezerdim günlerce. He bi çözüm olmazdı. Bilemedim ya. Aranızdaki konulara kp nin müdahil olmasının yanlış olduğunu eşine öğretmen lazım bir şekilde. Sakın böyle bir şeye müsaade etme. Gerekirse gitme ama kp den izin isteme.

beraber yaşamıyoruz Allahtan yoksa çıldırırdım aslında eşim izin almamı istemez kpden ama sonra kp in laflarını ben çekiyorum.lafını hiç esirgemez pat pat söyler bende susarım

eşimle sorun yok zaten canım bunu sorun yapan kp.semtin dışına çıksam bile izin almamı haber vermemi ister.

İzin alırsanız sürekli alışır hep ister ve sen bundan sıkıldığında ona ters gelir sen kötü gelin olursun. Tavrını koy canım o alışsın

Esiniz bir yere giderken yada bir sey yapacagi zaman sizin babanizdan izin aliyor mu?
Bu durum ne kadar sacma ve kabul edilemez ise sizin de kp'den izin almaniz o kadar sacma.
Bence izin falan almayin.istedigi kadar surat yapsin.haddini bilsin.koskoca adam.nasil sizin ustunuzde boyle bir hakki oldugunu dusunebilir.

bunu aylardır kendime söylüyorum izin alma diye ama yapamıyorum huzursuz oluyorum.hiçbiyere gidesim gelmiyor hep evde oturuyorum asosyal biri oldum iyice

hayır canım böyle olmasını düşünen kayınpederim almadan gitsem suratına bakılmaz illa bişey için danışılsın ister.milattan önce yaşıyoruz anlayacağın

Kocan ne derse odur.
Her şeyi sorup da alıştırma.
Sonra altından kalkamazsın.

İzin alırsanız sürekli alışır hep ister ve sen bundan sıkıldığında ona ters gelir sen kötü gelin olursun. Tavrını koy canım o alışsın

alıştı zaten ses çıkarmamama.eşimle aramız çok iyi ama bu sorunlar yüzünden hep sorun çıkarıyorum ben alışkın değilim çünkü böyle şeylere kendimden nefret eder oldum değiştiremiyorum huyumu

bunu aylardır kendime söylüyorum izin alma diye ama yapamıyorum huzursuz oluyorum.hiçbiyere gidesim gelmiyor hep evde oturuyorum asosyal biri oldum iyice

Aslinda kimse kimseye bir sey yapmiyor.herkes kendine yapiyor.
Kp'e musade ettiginiz icin bu sorunlari yasiyorsunuz.taviz vermeyin.sinirlarinizi cizin.herkes duracagi yeri bilsin.
Asosyal olmussunuz.neymis efendim kp efendi laf sayiyormus.baskasinin yetistirip buyuttugu kizina sirf kp sifatina sahip diye laf edemez.
Ayy cok sinir oldum valla
Hadi kv anladik da erkek adamsin yahu.her seyden once ayip

Aslinda kimse kimseye bir sey yapmiyor.herkes kendine yapiyor.
Kp'e musade ettiginiz icin bu sorunlari yasiyorsunuz.taviz vermeyin.sinirlarinizi cizin.herkes duracagi yeri bilsin.
Asosyal olmussunuz.neymis efendim kp efendi laf sayiyormus.baskasinin yetistirip buyuttugu kizina sirf kp sifatina sahip diye laf edemez.
Ayy cok sinir oldum valla
Hadi kv anladik da erkek adamsin yahu.her seyden once ayip

evet herşey benim suçum bunu biliyorum ne desen haklısın.böyle bi aileye düşünce acayip bunalıma girdim bunun okumuşlukla alakası yok ama ben üni mezunuyum ögretmenm atamam olmadı henüz yani ünide alıştım kendi kararlarımı vermeye ki ailemde öyledr asla baskıcı değildir yani evlenince acayip çuvalladım

evet herşey benim suçum bunu biliyorum ne desen haklısın.böyle bi aileye düşünce acayip bunalıma girdim bunun okumuşlukla alakası yok ama ben üni mezunuyum ögretmenm atamam olmadı henüz yani ünide alıştım kendi kararlarımı vermeye ki ailemde öyledr asla baskıcı değildir yani evlenince acayip çuvalladım

Canim
Bu gidise bir dur demelisin artik
Boyle gelmis boyle gitmesin
Sen uzulecegine kp uzulsun

Bundan sonra izin almayarak başlayabilirsiniz o halde.
Kayınpeder istediği kadar surat assın bir süre sonra alışır
Ama siz izin aldıkça bu huyundan hiç vazgeçmez. Tercih sizin. Buradaki herkes de muhtemelen bunu diyecek size.

Bundan sonra izin almayarak başlayabilirsiniz o halde.
Kayınpeder istediği kadar surat assın bir süre sonra alışır
Ama siz izin aldıkça bu huyundan hiç vazgeçmez. Tercih sizin. Buradaki herkes de muhtemelen bunu diyecek size.

evet herkes bnu söyleyecek b,liyorum etrafımdaki herkeste bunu söylüyor dogrusuda bu bunu da biliyorum ah bide uygulasam eşimde bana destek ama yapamıyrum yapamıyrumm

evet herkes bnu söyleyecek b,liyorum etrafımdaki herkeste bunu söylüyor dogrusuda bu bunu da biliyorum ah bide uygulasam eşimde bana destek ama yapamıyrum yapamıyrumm

Valla öyle bir yaparsınız ki :)
Yeter ki isteyin. Zorla da olsa bu gezmenizde söylemeyin.
Sonrası daha da kolay olacak bu şekilde.
Yapamıyorum diye bir şey yok yani kararlı olun yeter.:34:

arkadaşlar belki komik gelicek ama benimde annem ilk zamanlarda bir yere gittiğimde onlardan izin almamı söylememi haberdar etmemi isterdi.. bu iş ciddi boyutlara ulaşmıştı.bende eşimin yanında anneme açıkça kimsye birsey söylemeyeceğimi sadece eşimin haberi ve rızasıyla gidebileceğimi söyledim artk pek konu bahsi yapılmıyor.. sence biryerlerden başlamalısın hakkatten kv hani oluru vardırda kp e ne? erkek adam allah allah ne ilgilenir ki. sıkma canını eşinle görüş bu knuyu içinede atma

en fazla ben falanca yere gidiyorum de.. olsun bitsin..
ama izin almak çok saçma..
en fazla 2 kere surat asar çene yapar sonra oturur aşağiya..
ben yapacağım varsa da yapmam o öyle zora koştuktan sonra..
mecbur hissetme kendini..
hem eşinde seni anlıyormuş bak ne güzel şanslısın valla..

Back
X