Yok zaten engel olmuyorum. Ben sadece çözüm üretmeye çalışıyorum.Seni haklı bulmadım.
eşini doldurup oğlanın sınav günü gitmesini engellemişsin aferin de,kocan arada kaldığını söylüyor. Babasına karşı mahçup olmuş. Kardeşinin ne yapıp yapmadığı kocanı bağlamaz. Babası kanser hastası ve yanında olmak istiyor çok mu görüyorsun. Biraz destek olsan olmuyor mu.Çocuk için tanıdık bir taksiyle anlaş hergün aynı taksiyle gitsin.
Ay iyiki oğlunuz var adam ölebilir diyoruz siz hala oğlanın okulu oğlanın sınavı diyorsunuz. Adam arabayı tanımıyorum diyor acemilik çekebilir gerçekten de kullanımında. Biraz anlayışlı olun ya kaza yaparsa alışkın olmadığı bi araçla yola çıkınca. Alternatif çok siz bence arabayı alması için uğraşıyorsunuz oğlanıda bahane ediyorsunuz. İyi niyetli değilsiniz kusura bakmayın.Haftada bir iki falan gidiyor hastaneye. Yani çözüm var aslında. Kayınpederin aracı burda. Ama esim ben onu tanımıyorum diyor. Oğlumu bu yıl servise vermedim çünkü servis geçen yıl çok sorun çıkardı. Ben götürüyorum okula sonra ise geçiyorum. Sonra işden çıkıp onu alıp eve geliyorum. Birkaç kez taksitle gitti geldi ama aklıma neler geliyor beklerken bir bilseniz. Olmaz olmaz birgün olacağı tutar Allah korudun. Manyak çok.
Aslında hafta içi başka birgün olsa online idare edeceğiz ama hastane günleri hep sınavın olduğu gün.
Eşim home ofis çalışıyor bu arada. Gece gündüz evden çok yoğun bir mesaisi var.
Müdahale etmeyin diyenler olmuş. Evet haklısınız kanser zor bir hastalık. Ben idare edeyim de oğlanın eğitimi ne olacak peki. Sekizinci sınıf. Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?