Kayınpederi kırk yıl sırtında taşı bir kere indir senden kötüsü yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında sizinde bir suçunuz yok ama eşiniz haliyle alınmış sonuçta hastalık bu bence eşinizle konuşup alın gönlünü ama onlarda yanlış yapıyo sonuçta bir araba boşta siz kullanın çocukta önemli sonuçta

O arabayı tanımıyor da eşiniz de ehliyetini dün almamıştır muhtemelen

Tanışır

Bir biner 10 dakika sürer alışır

Servise verin o zaman. Ortada ölmek üzere olan bir adam var. Ve oğlunuzu okula göndermek için bir çok seçeneğe sahipken bunları sorun etmek çok ayıp...

Kp onlarda kalıyorsa arabasını diğer kardeşin kullanması normal değil mi?
Madem sorun oluyor kp sizin eve alın. İki araba olur. Eşiniz getirip götürür. Siz de çocuğu okula götürüp getirirsiniz.
Servis neden düşünmüyorsunuz?

Yok zaten engel olmuyorum. Ben sadece çözüm üretmeye çalışıyorum.
En yakın taksi durağıyla konuş. Her gün rastgele taksiye bindirme. Aynı taksiyle gidip gelsin bir süre.
Yada baba sizde kalsın arabayı kullanın.
eşin belki babasını kaybetmek üzere.dilerim iyileşir tabi ama biraz anlayış göster çok zor bir durum.

Kayınpeder sadece onlarda kalmıyor. Bizede geliyor.Servis geçen yıl bize çok sorun çıkardı.
Aynen. Mesajları okuduktan sonra bu şekilde yapmaya karar verdim.

Yok zaten engel olmuyorum. Ben sadece çözüm üretmeye çalışıyorum.
Şu virüs dönemi bende yollamazdım çocuğumu 14 yaş küçüktür o kadar sapık varken Allah korusun bu arada eşin hastane öncesi seni işe oğlunu okula bıraksın sonra dönüp babasını alsın götürsün yani olmuyo mu böyle düşünmüşsünüzdür ama

Home ofis çalışıyor mümkün değil.

Başlıkta sırtınızda taşımak diye bahsettiginiz haftada 1 2 kere hastaneye götürmek miydi yani?
Allah size muhtac etmesin..

Sizin durum aynen su..öpmeye niyeti yok yanagin nerde diye soruyor..kp siz kac yillik gelinsiniz de 40 yildir sirtinda tasidiniz..ogludur yapacak tabii. Oburu yapmazsa yapmasin ..oglunuzun okulu ile gorusup gayette servis olayi icin cozum bulunabilir..

Kayınpeder sadece onlarda kalmıyor. Bizede geliyor.Servis geçen yıl bize çok sorun çıkardı.

Aynen. Mesajları okuduktan sonra bu şekilde yapmaya karar verdim.

Oğlumun okulunun oradaki taksi durağının da evdeki taksi durağının da spor için gittiği semtin taksi durağının da telefonu vardır

Arar duraktan çağırırım iki üç sefer sonra zaten adamlar evi okulu öğreniyor

Maddi olarak ne tutar bilmiyorum ama bizim okul 45 civarı tutuyor

Sanki ilk defa taksi ile bir yere gidiyormuş gibi davranıyorsunuz

Evet ilk defa taksiyle bir yere tek yolluyorum. Birde yolu bildiğim için panik yapıyorum. Para çok daha sonraki mesele

O zaman o taksi ile götürsün

Yani zaten bulaş riski sizden de var

Oğlunuzdan da var

Eşiniz madem kp arabasını almıyor onların hastanesi çok mu uzak onlar neden taksi ile gitmiyor
O aklımıza yeni geldi. Kayınpederi küstürdükten sonra

Ben çoçuğumu göndermezdim cennette yaşamıyoruz herkes de melek değil.... O zaman kapımızıda kitlemeyelim aynı mantık bu.... Çoçuğu dan değerli hiçbirşey yok bu dünyada ben böyle düşünüyorum ve bunun için ısrarla bir çözüm talep ederdim.... Çoçuğuma bişey olsa yakarım dünyayı.... Kimsede kusura bakmayacak kimseyi de tanımam kayın peder dahil.... Şifa bulur umarım ona bir lafım yok...... Fakat bu devirde rahatlığın sonu hergün gazete televizyon sosyal medyada görüyoruz......... Ben her zaman dikkatli olmak gerektiğini düşünenlerdenim.... Taksiciler yanlış anlamasın hepsini bağlamaz lakin sonuçda her meslekte neleri var kötüsüne denk gelir hiç belli olmaz......

Ya işte benimde aklıma neler neler geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…