kayınpederim altınlarımı istiyor!

balsuyum

sadece huzur....
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
156
11
68
merhaba kızlar daha önceden belki hatırlarsınız beni eşimin ailesi maddi olarak yıkıma uğrattılar bizi.
1 hafta önce eşim babasını aradı we koparatife girip ew alacagını söyledi
babasıda işim war konuşamıyorum diye geçiştirdi (meğer plan yapmış)
bugün aradı altınları bana werin zor durumdayım bende size dükkanımı wereyim onun karşılığında dedi
dükkanda tenha erde satılması zor bi dükkan bize yamalamaya çalışıo
yok çok değerliymiş ondan bize satıyomuş yoksa isteyenler çokmuş.we o dükkanın çoğunu eşim kredi çekerek
ödüyor 1 senedir daha 4 senesi war.sinirlerim tepeme çıktı asla öyle bir şey olamaz dedim
koparatifle anlaştık ew alıcaz eşimde babam zor durumda werelim diyo.kesinlikle olmaz dedim
şimdide asık bi yüzle ewde dolaşıyor.allahım çıldırmak üzerim ya
kayınpederimin yaptığına bakın yAAAAAAAAAA (((((

elınden zorla almıyor ya werme olsun bıtsın
bı bankada altın hasabı actr yıllık faln koy o kasaya

elınden zorla almıyor ya werme olsun bıtsın
bı bankada altın hasabı actr yıllık faln koy o kasaya

bankada altın hesabında zaten benm adıma ewlendiğimizden beri gözü onlarda huzurumuzu kaçırıyor işte
eşim arada kaldı ne yapacagını şaşrdı resmen

bilezikler senin mehrin kimseye vermek zorun da degilsin. esin de bunu anlayisla karsilamasi lazim. valla kimseye güvenme ben güvendim emanet ettim habersiz bozdurdular. kimse senin bileziklerine güvenip ise atilmasin!

bilezikler senin mehrin kimseye vermek zorun da degilsin. Esin de bunu anlayisla karsilamasi lazim. Valla kimseye güvenme ben güvendim emanet ettim habersiz bozdurdular. Kimse senin bileziklerine güvenip ise atilmasin!

ewet onlar benim mehirim eşimde öyle şeylere önem werir
sen wermiyosan yapacak bişey yok dedi zaten
ama huzurumuz kaçacak eşime neler diyecekler kimbilir
zaten sewmıolardı beni iyice düşman beller artık

dukkani da verecegini sanmam altinlar gittigiyle kalir

bende öyle düşünüyorum kızlar beni kandırıyor bişey wereceğide yok karşılığında
nasıl bi insan ya ewladını zor durumda bırakıyo içi rahat nasıl ediyo ya

tipik kocaların duygu sömürüleri işte.Surat asarlar.İyi anını çok kollar dikkat et.Bitane kocada eşini ezdirmesin nasıl iş anlamıyorum ya.Elin kızı siizn kahrınızı çektiği gibi ananızın babanızındamı kahrını çeksin.Almaya gelince alırlar vermeye gelince yok.Valla bacı sen verme bişeyini.Keyfine bak yersende sen ye o altınları.Kmseye yar etme.Kocan eninde sonunda yanaşıcak sana öle kalmaz.

hemen kocanı sok bi kredi işine zaten kredi taksiti ödemekden kmseye parada yediremez.Bi dikili ağacın olurda sninde kmseye muhtaç olmazsın

kesinlikle verme, kocan da suratını asacaksa asıp gezsin tınlama sakın ! verip düşman olacağına vermeden ol daha iyi onların seni sevip sevmemesi çok da muhim olmamalı senin için

Valla birşey söyleyim mi eşin madem surat yapıyo sende bu duruma acıyıp sakın elindeki altınından olma...Hemen git bozdur bankada fon olarak değerlendir...Madem babası için sana surat yapıyo adam bu adam senin altınlarını senin ruhun bile duymadan götürür babasına verir...Sende hiiiiiiç birşey yapamazsın o saatten sonra...Elini çabuk tut!

kendi neden koperatif için size yardım etmemiş kapamış telefonu sizi huzursuz etmek için bunu bahane etmiş olabilir kaybedeceği bişi yok artı kazancak altınları vs bencee eşin borcum var o altınları düşünmedim veremem desin

Aman sakın verme eşimde bana altınları vermiyorum diye suratını astı bende dayanamadım verdim .şimdi pişmanmıyım çok.aradan kaç sene geçti hala vermediler.koparmaya bakıyorlar ondan sonra aldıklarının adını bile etmiyorlar.verip pişman olacağına verme biraz suratını çek daha iyi.sonra enayi yerine koyulduğunu anlarsın benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…