Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

Sizi o kadar etkilebiliyosa bnm cehennem olan hayatim beni ucurumun esigine getirdi... az oncede bni yukari cagirip ehliyete yazdircam blgelerini hazirla yilbasindada araba alirim falan dio tek istedigim cocuk dio. Bnde maddi olarak hicbisey istemuom kimseden dedim. Ama ona iyilik yapip vicdanini rahatlatma firsatini asla vermicem . Zerre bisey istemuom ondan

Ben birgün bu konular yüzünden sinir lirizi gecirecem özelikle böyle agizlarinin payini vermeyen gelinler yüzünden

1. Sen okumak icin neden kayinbabandan izin aliyosun ? Senin ananmi babanmi ?
O kin oluyorda sana izin veriyor yahu

2. Cocuk yaparsin yapmazsin onanr onami kalmis

3. Esine kalmadan verseydin agizlarinin payini nedir bu ya neden ezdiriyosunuz kendinizi..

Vala korunmuyoz ama zaten bise olmuo 1 yildir. Ben hemen banyo ediyotum sanirim ondan

İyi de bu ne şimdi?
Hayatınızdan memnun değilsiniz.
Hiçbir çözüme yakın değilsiniz.
Üstelik korunmuyorsunuz?

O zaman doğuracaksınız bir tane, belki kumadan kurtulursunuz o zaman.
Kayınpederiniz de arada bez, mama getirir inşallah.

Ya daha once hastaneye gittigimde yumurtaligimda kist var demislerdi bilmem belki ondan olmuo ondan bole rahat davraniom. Ay kisir olsamda kurtulsam ya yada kanser

Aile hekimi ücretsiz veriyor ilaçları ya.

Korunmamak nedir anlamıyorum ki.

O zaman memnunsun hayatından, biz öylesine çatlıyoruz burda.

Allah im biz nasil bir toplumda yasiyoruz ya. cildiracagim, bi yerde sevgilisi istemiyor diye okulu birakanlar, bir yerde kocasi istemiyor diye cama balkona cikmayanlar, bi yerde konu sahibi gibi tipler

Ya daha once hastaneye gittigimde yumurtaligimda kist var demislerdi bilmem belki ondan olmuo ondan bole rahat davraniom. Ay kisir olsamda kurtulsam ya yada kanser

Bulduğunuz çözümler intihar etmek, kısır veya kanser olmak için dua etmek (?)
Aile hekiminde ücretsiz ya hu.

Bakkala gidip 2 ekmek al desek, yok ben gidemem ki ayağım kayar diyeceksiniz.

valla kisir olsam kanser olsam demekle oturup el acmakla olmuyor. biraz caba ve akil lazim hayat icin. dusunmeden halt islerseniz sonucuna katlanirsiniz. ne yazikki sizinle cocugubuzda katlanir.

Senin hiçkimseyi kafana takmaman lazım.eşinin de babasının cevabını vermesi lazım.yok eşin de okuma çoçuk yap diyorsa boş versene bu o zaman eşinle senin değil sadece senin hayatın istediğini yap burak ne derlerse desinler gül geç.it hürer kervan geçermiş canım... Eşin senin yaninda olursa bu sizin hayatıniz olur ve ayrı eve keçib keyfinize bakaraınız kim ne derse desin aldırmayın.eşinin de cevabı önemli ve senin de ona vericeğin cavap

Ovv ovvv ovvvvvv diyorum bu bdv beni yaşlandırıyor her konuda bir yaşıma daha giriyorum.

Boşanırım hic durmam keyfine bak kimse birşey yapamaz.boşan bitti

gerizekalı mısın canım sen?
bir de üniversite okuyorsun. cehaletin bu kadarına pes doğrusu.
git aile hekimliğine, korunma yöntemlerini ücretsiz öğrenirsin, yardımcı da olurlar.
öldürürler diyorsun, kanser olmak ya da intihar etmek istiyorsun. sonuçta öleceksen, niye korkuyorsun onlardan?
cehennem gibi madem yaşantın, çık git. seni tutan ne?
kısır olmak istiyorsun da zaten kp seni çocuk olmuyor diye evden kovuyor, diyelim kısırsın dedi dr, bu kez kp ve eşin kesin olarak evden şutlar seni.
nasıl üniversite öğrencisisin, aklım almıyor.

Ben üzülmüyorum konu sahibi için. Cehennem hayati cehennem hayati da kurtulmak için ne yapiyor? Hiç bir şey. Gidersem öldürürler ne ya?
Korunmuyormuşta yarin bir gün hamile kalir okul yalan olur. Sonunu kendi hazirliyor kimseye kizmasin.

Hiç mi okulda arkadaşin yok? Evlere temizliğe gider yine para kazanirsin. Öğrenim kredisine başvur. Öğrencisin 2 yil devlet yurdunda bile kalirsin. Okulu bitir bölümün çok iyi hemen iş bulursun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…