- 27 Ağustos 2015
- 88
- 13
- 3
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
Sizi o kadar etkilebiliyosa bnm cehennem olan hayatim beni ucurumun esigine getirdi... az oncede bni yukari cagirip ehliyete yazdircam blgelerini hazirla yilbasindada araba alirim falan dio tek istedigim cocuk dio. Bnde maddi olarak hicbisey istemuom kimseden dedim. Ama ona iyilik yapip vicdanini rahatlatma firsatini asla vermicem . Zerre bisey istemuom ondanYok öyle kovarlar yok böyle öldürürler yok beni döverler eee zaten kendini öldürmeyi duşunmuşsun neyin tezatlığını yaşıyorsun sen ben anlamıyorum ki..ee bu durumda napalım biz mi kurtaralım seni...şuna ben yazayım içimi boşaltayım da kim çatlarsa çatlasın der gibisin.
yuuh cahilligin bu kadarı. korunmadigina mi gulersin, yikaninca olmadigina inanmasina mi,?Vala korunmuyoz ama zaten bise olmuo 1 yildir. Ben hemen banyo ediyotum sanirim ondan
Vala korunmuyoz ama zaten bise olmuo 1 yildir. Ben hemen banyo ediyotum sanirim ondan
Ya daha once hastaneye gittigimde yumurtaligimda kist var demislerdi bilmem belki ondan olmuo ondan bole rahat davraniom. Ay kisir olsamda kurtulsam ya yada kanserİyi de bu ne şimdi?
Hayatınızdan memnun değilsiniz.
Hiçbir çözüme yakın değilsiniz.
Üstelik korunmuyorsunuz?
O zaman doğuracaksınız bir tane, belki kumadan kurtulursunuz o zaman.
Kayınpederiniz de arada bez, mama getirir inşallah.
Ya daha once hastaneye gittigimde yumurtaligimda kist var demislerdi bilmem belki ondan olmuo ondan bole rahat davraniom. Ay kisir olsamda kurtulsam ya yada kanser
Ya daha once hastaneye gittigimde yumurtaligimda kist var demislerdi bilmem belki ondan olmuo ondan bole rahat davraniom. Ay kisir olsamda kurtulsam ya yada kanser
Ovv ovvv ovvvvvv diyorum bu bdv beni yaşlandırıyor her konuda bir yaşıma daha giriyorum.Sorma aksamda esimle tartistim oda bna kavga sirasinda okumayacaksin ve bu evden ve bu sehirden gideceksin dedi . Benim okulum bu sehirde. Ne yapacagimi bilemedim cunku burdn baska gidecek hicbiryerim yok bunu bile bile babasi ve oglu resmen kovmakla tehtit ediyorlar.
gerizekalı mısın canım sen?Ya daha once hastaneye gittigimde yumurtaligimda kist var demislerdi bilmem belki ondan olmuo ondan bole rahat davraniom. Ay kisir olsamda kurtulsam ya yada kanser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?