KAYINPEDERIM GELIYORR YARDIM

babanızı davet edın bırlıkte oturun
oda muhtemelen gezmeye cıkar

Kocaman adam kendisids bilir senin rahatsiz olacagini,kendiside rahatsiz olur bence pek evde durmaz,disari cikar dolasir kahveye falan gider cok dert etmeyin

ister istemez kasılır,kasıla kasılada hizmetimi yapar sohbet etmek için konu arayışlarına girer gidincede oh şükür derim. Napalım baska :)))

Uzun uzun gidip yatıya kalan insanları anlamıyorum. Ben artık annemle babamla aynı evde yaşamadığım için onların yanına bile gidip 1 hafta kalmıyorum. Oğlum evde yokken tek başıma gelinle ne yapacağım, hele de karım yokken?
Çok tuhaf insanlar var.

Baban gelince ne yaparsan onu yaparsın. rahat ol hem oda seni seviyormuş. tv izleyin çay yap arada muhabbet gecer zaman zaten

Benim kayinpeder kizim dogmadan oce ne zaman yalniz gelse kahvaltidan sonra biraz karsilikli gazete okuma fasli, sonra tv karsisina uzanir nerdeyse aksama kadar uyurdu. Hatta bir gun ikimiz de karsilikli kanepelerde uyumusuz, bi uyandim adam ustumu ortmus, cay demlemis, yemek de yapacaktim ama mutfagini kurcalamayayim dedim dedi, insallah horlamamisimdir
Yasi kac bilmiyorum ama yasliysa gunduz uyur zaten, uyumazsa da biraz sohbet, tv izleme, haber yorumlama, yemek fasillari derken gun gecer.

Bence kayınpederin zaten senin başını beklemiyecek..o bulur kendine yapacak bişey mutlaka sabahtan cıkar evden merak etme..

Sen yine sanslisin seni seviyormus sen de onu seviyorsun..benim kayinpederim de yilda 2 kere falan gelir, her birinde ortalama 2 hafta kalir. Bizde severdik birbirimizi ta ki bu yaz esime benimle ilgili tatsiz birsey soyleyene kadar
Cok uzuldum, kirildim..gerci esim gereken cevabi verdi ama yine de ben cok sogudum kayinpederimden. Ocak da yine gelmeyi planliyor hic istemiyorum benim evime gelmesini..gercekten butun sevgim yok oldu ona karsi ne yapacam bilmiyorum..

Benim kayınpederim evde durmazdı. Sabah eşimle çıkar eşimle gelirdi.. gerçekten zor bir durum yalnız olunca. Çocuk varsa yine bir hareketlilik olur evde.

ahahah cok iyi ya ins horlamamışimdir :)))

3 farklı görüşten gazete alın. Siz de kendinize bir okuma kitabı ayarlayın. 1 demlik çay demleyin, gazete ve kumandayı eline verin. Tamamdır.

Evde oğulları yokken ne diye gelinle kalırlar hiç anlamam.Biz anlaşamadığımız halde k.pederim eşim işteyken ne evden çıkar , ne de bana tv kumandasını verir.Siz şanslısınız ne güzel anlaşıyormuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…