babanızı davet edın bırlıkte oturunKizlar kauinpederim geliyor esime araba almak icin
Kayinpederimi cok sverim oda beni cok sever
Konu suki esim ise gidiyor ve ben evde kayinpederle napicam ne konusucam ne kadar sevsek birbirimizi ne konuscam ne yapcam bilmiyorum
Kahvalti bile yapamam ona hizmette kusur etmem oda bunu bilir ama ister istemez kasilcam siz napardiniz tesekkur ederim Hanimlar
Gerekirse evetbir hafta kokacan mı:))
Banada oyle geliyoKocaman adam kendisids bilir senin rahatsiz olacagini,kendiside rahatsiz olur bence pek evde durmaz,disari cikar dolasir kahveye falan gider cok dert etmeyin
ahahah cok iyi yaBenim kayinpeder kizim dogmadan oce ne zaman yalniz gelse kahvaltidan sonra biraz karsilikli gazete okuma fasli, sonra tv karsisina uzanir nerdeyse aksama kadar uyurdu. Hatta bir gun ikimiz de karsilikli kanepelerde uyumusuz, bi uyandim adam ustumu ortmus, cay demlemis, yemek de yapacaktim ama mutfagini kurcalamayayim dedim dedi, insallah horlamamisimdir
Yasi kac bilmiyorum ama yasliysa gunduz uyur zaten, uyumazsa da biraz sohbet, tv izleme, haber yorumlama, yemek fasillari derken gun gecer.
Evet cocuk olsa bu kadar kasmazdim ama yokBenim kayınpederim evde durmazdı. Sabah eşimle çıkar eşimle gelirdi.. gerçekten zor bir durum yalnız olunca. Çocuk varsa yine bir hareketlilik olur evde.
:)camiye gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?