KAYINPEDERIM GELIYORR YARDIM

kadın ola sohbet edilir karşılıklı oturulur erkek olunca olmuyor arkadaşlarında dediği gibi çay demle meyva tabağını önüne koy arada beraber avme git zaman geçer

Erkegin ne isi var tum gün evde. Ciksin camiye gitsin. Kahveye gitsin. Disariyi dolassin. Pazar market alisverisini yapiversin. Ay 1 hafta dipdibe. Fenalik geldi.

Hiç ortak bir ilgi alanınız yok mu. Benim kayınpederim aşçıdır. Biz oraya gittiğimizde ya da o buraya geldiğinde yemekleri birlikte yaparız mesela. Bana bildiklerini anlatır. Televizyonda sevdiği programlar vardır mutlaka, kumandayı ona verirsiniz. Oturduğunuz yerde onun yaşında tanıdıklarınız, arkabalarınız, komşularınız varsa onlarla tanıştırın birlikte zaman geçirsinler. Merak etmeyin sorun çıkmaz.

kp bütün gün seninle evde oturacak değil ya eşin işteyken çıkar gider gezer dolaşır

yaşlılar kahveye gidiyor ya öyle bir yere gider oturur

eşinin gelmesine yakın da gelir tv filan izler

sabah kahvaltida acin saglik programlarindan birini,onu izlerken su hasta olmus soyle iyilesmis aaa su bitkide buna iyi geliyormus diye bi suru konu cikar..
ogleden sonrada acin evlilik programi ciddi soyluyorum ordaki insanlar hakkinda yorum yapin guzel cirkin hos vs..yaslilar genelde seviyor boyle programlari..alin size guzel bi muhabbet ortami.

Ev hanımı mısın? Eğer öyleysen zaten kp seni rahatsız etmemek için kahvaltıdan sonra kendini dışarı atar merak etme.

Sen de benim gibisin ama kaynanam dan iyidir sonuçta eve geldiginde temizlik yaptım yardım ediyorum dıye ben isteyken cekmecelerımı bıle bosaltıyordu temizliyormus

Sen de benim gibisin ama kaynanam dan iyidir sonuçta eve geldiginde temizlik yaptım yardım ediyorum dıye ben isteyken cekmecelerımı bıle bosaltıyordu temizliyormus
Aaaa o ne ya resmen evi kurcaliyormus..cekmece acilirmi ya insanin ozeli olur..hayret bisey

kahvaltı neden yapamıyosunuz:) onu anlamadım ama madem böyle eksik kalmış oruçlarınızı tutabilirsiniz hem kışın kolayda olur:)
yani babanız gibi düşünün evde o var diye takılı kalmayın ev işinizi yapın demlik sürekli ocakda olsun çay hep hazır olsun elişi yapıyosanız oturun yanına o tv izlesin siz el işi yapın:)
mutfakda poğaça vs sarma mantı gibi uğraştırıcı yemekler yapabilirsiniz hani genelde mutfak da olursunuz o camiye gider çocuk varsa daha kolay bi o ilgilenir bi siz ilgilenirsiniz doğal akışına bırakın haber kanalı açın 24 saat ver eline kumandayı bide çayını tamam:)

Allah agzınızın tadını bozmasın.. Gelmesın dıye kırk takla atmak zorunda kalmadıgınız ıcın cok sevındım..

Bulmaca toplayın bol bol.. Tavla alın tavla oynarsınız.. Kahve cay tv keyfı.. Zaten yemek temızlık derken gun bıtıyor.. Bıraz da beraber gezersınız.. Kayın valıdenıze goturebılecegı hedıyeler alırsınız bırlıkte.. Olduda bıttı..

Asla gelmesin demem başımın ustunde yeri var beni hic kırmadı nasil derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…