- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
Kizlar kauinpederim geliyor esime araba almak icin
Kayinpederimi cok sverim oda beni cok sever
Konu suki esim ise gidiyor ve ben evde kayinpederle napicam ne konusucam ne kadar sevsek birbirimizi ne konuscam ne yapcam bilmiyorum
Kahvalti bile yapamam ona hizmette kusur etmem oda bunu bilir ama ister istemez kasilcam siz napardiniz tesekkur ederim Hanimlar
Kizlar kauinpederim geliyor esime araba almak icin
Kayinpederimi cok sverim oda beni cok sever
Konu suki esim ise gidiyor ve ben evde kayinpederle napicam ne konusucam ne kadar sevsek birbirimizi ne konuscam ne yapcam bilmiyorum
Kahvalti bile yapamam ona hizmette kusur etmem oda bunu bilir ama ister istemez kasilcam siz napardiniz tesekkur ederim Hanimlar
KesinO da kara kara orada ne yapacam gelinle diye düşünüyordur muhtemelen:))
Aaaa o ne ya resmen evi kurcaliyormus..cekmece acilirmi ya insanin ozeli olur..hayret biseySen de benim gibisin ama kaynanam dan iyidir sonuçta eve geldiginde temizlik yaptım yardım ediyorum dıye ben isteyken cekmecelerımı bıle bosaltıyordu temizliyormus
Daha neleri vardı anlatsam sok olursunuzmaybva post: 43753565 .!.:Aaaa o ne ya resmen evi kurcaliyormus..cekmece acilirmi ya insanin ozeli olur..hayret bisey
Asla gelmesin demem başımın ustunde yeri var beni hic kırmadı nasil derimAllah agzınızın tadını bozmasın.. Gelmesın dıye kırk takla atmak zorunda kalmadıgınız ıcın cok sevındım..
Bulmaca toplayın bol bol.. Tavla alın tavla oynarsınız.. Kahve cay tv keyfı.. Zaten yemek temızlık derken gun bıtıyor.. Bıraz da beraber gezersınız.. Kayın valıdenıze goturebılecegı hedıyeler alırsınız bırlıkte.. Olduda bıttı..
Ay daha ne yapti? Korktum valla sormayaDaha neleri vardı anlatsam sok olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?