Ya zaten aldı o sorumluluğu . Geçen yıl kayınpeder böyle diye kayınvalidenin mallarını (Balıkesir de ) sattık ki babamı tedavisi için kullanalım . Çözüm sunmasa abisine sitem etsin ama bilmiyorumEşin de ya sorumluluk alacak ya da duyduğu sitemlere ses etmeyecek. Yaşlılık çok zor ya. Ama sizin adil ve sağduyulu olmanız güzel.
Kayınpeder rahatsız işte onunla uğraşıyoruz .. kayınvalide de paralar . Mallar onun sonuçtasatılan malların parası noldu
eee yatırmıyolarsa bakıcı tutsunlar o zamanKayınpeder rahatsız işte onunla uğraşıyoruz .. kayınvalide de paralar . Mallar onun sonuçta
Erkek çocuğu yani eşim üstünden ellerini çekmiyor İstanbul yakın ara ara gideriz torununu götürürüz . İşte ilaçlarıdır doktorudur beraber götürürler . Sadece böyle kriz anlarında oluyor her ne oluyorsa . Ona da yapacak bir şey yok eve alsam bejim de bebeğim var . Başka ne olabilir ki zatenHasta bakmak çok zor , görümcenizin psikolojisi bozulmuştur. Erkek çocuğu her zamanki gibi yükü üstlenmeden üstünden atıyor. Annesine malları sattırıp , babasının derdini çözecek. Kendisine kimse dokunmayacak , bu planı kabul etmeyenlere de ne yaparsanız yapın o zaman ben çözümümü sundum diyecek.
Ben eve alamam para var yatılı kayınvalideye dedik . Kabul etmiyor . Babam yatılak değil tuvaletine gidiyor yemeğini yiyorÇok çok zor bir süreç Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Bu hastalıkta ev de bakım gerçekten çok zor
eğer eviniz müsaitse yatılı birini alabilirsiniz destek olması için.
İşte yatırmıyorlar eşimde ona kızıyor . Bakıcı da istemiyorlar . Kayınpeder yemeğini yiyor tuvaletine gidiyor tek arada tuvaletine girerken altını silemiyor onda da eşini çağırıyor . Kriz anlarında sorun işte .eee yatırmıyolarsa bakıcı tutsunlar o zaman
hasta bakmak kolay mı
hem uğraşıp hem size patlıyolar
Eşimin kızdığı nokta aslında tam olarak o değil . Kardeşi sürekli şikayet ediyor babasını öne sürerek senin yüzünden tatile gidemedim şunu yapamadım diye . Ona kızıyor babam 1 yıldır böyle sen 20 yıldır tatile gidemiyorsun köpeklerin yüzünden babam yüzünden değil diye ona söyleniyor aslında ..Hasta ve yasli bakimi gercekten cok zor gorumceniz cok hakli isyan etmekte, eger o bakiyorsa sitemlerine de esiniz katlanacak mecburen. Zaten kendisi aradaki bagi anlamadigi icin evcil hayvan sahibi kisilere 'suna bakacagina buna bak, suna sahip olacagina buna ol' diye sacma sapan konusanlardan o kadar nefret ediyorum ki esiniz o cumleden sonra benim icin hicbir sekilde hakli olmaz. Esiniz de evlenip cocuk yapacagina babasinin yaninda kalip babasina baksaydi o zaman, illa sorumluluklar one surulecekse...
Geçen yıl kayınvalide sat oğlum diye vekaletname verdi oğluna . Babanı yatırırız diye eşimde tamam sizde zorlanmayın çok zor diye sattı bu yılın başında . Ama şimdide ne yatırıyorlar ne bakıcı istiyorlarKarışma sen.
Mallar satılmış ya bakımevine yatırılacak ya bakıcı tutulacak. İkisine de yanaşmıyorlarsa siz ne yapabilirsiniz ki?
Ayrıca ikisini de yapmayacaklarsa mallar neden satıldı?
Yok ben ne karışıcam keşke çözülse de herkes rahat etse . Çünkü bu şekilde evde de rahatlık olmuyor . Oğlumda huzursuz oluyorKarışma sen.
Mallar satılmış ya bakımevine yatırılacak ya bakıcı tutulacak. İkisine de yanaşmıyorlarsa siz ne yapabilirsiniz ki?
Ayrıca ikisini de yapmayacaklarsa mallar neden satıldı?
Ne yapabilirizki uzaktayız yakında olsakta ne olacak . Eve alamam bebeğim var . Doktor tedavä desek iki kardeş beraber götürüyorlar eee yani sonuçta görümce de babasının evinde kalıyor ayrı evi ama aynı apartmandqlqr . Ne yapayım kalkayım İstanbul’a mı yerleşeyim ki yerleşsem ne olacak burada olmamızdan bi farkı olmayacak . Para var yatırmaya kızı ve karısı yanaşmıyorEşiniz elini çekmiyor diyorsunuz ama sonucta farklı şehirdesiniz. Yükünü yine gözüyle gören çekiyor. Bence eşinizin daha çok sorumluluk alması gerekiyor. Belli ki görümceniz yıpranmış. Hastaya bakana kimse üff dahi dememeli. Saçma olan da adama bir şey olduktan sonra mı paraları kullanmayı akıl edecekler. Zorla da olsa bir yere yatırılıp tedavi edilmeli iş işten geçmeden.
BilmiyorumEsinle gorumce annelerini ikna edecek babayi ya yatiracak ya bakici tutacak. Bakici daha iyi. Gunduzlu tutsa bile onlara cok yardim eder. Gorumce de gitsin tatiline napiyosa yapsin. Sen hic bulasma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?