senin adına çok üzüldüm canım...benim k.valideer üst katta ama benim kızım sadece bir gece kaldı,ben izin vermem eşimde izin vermez ama kızımın üzerinde en çok benim söz hakım vardır benden izinsiz tek gittikileri yer bakkaldır.eyer öyle bişey olsun birdaha asla göndermem tabi bu güveni eşimden alıyorum.eyer eşim bana bu sözleri sarf etseydi bende kendi annemleri çağrıp hemen hemen aynı kelimeleri eşime söylemelerini sağlardım.kayınpederinizin sen karışamazsın laflarını aynen babam tarafından ona iletirdim.eşimle ne zaman konuşsam hep aynı cevabı alıyorum..."sittinsene karışamazsın gönderirim v.s" yok arkadaşlar eşimle konuşup anlaşmamın imkanı yok.kaldı ki inanın neredeyse 10 aydır cebelleşiyorum bu hususta ama karşımda duvar var.ben kaynanamla görüşmüyorum,eşime kızı al git görsünler getir diyorum onca yolu çekemem cevabını alıyorum genelde.yoruldum ben ya çok yoruldum.kayınpederim de kaynanamda laftan anlamayan dediğim dedik insanlar,karşılarında kıvranarak ağlasam götürmeyin çocuğumu diye yalvarsam bile merhamet edip de "aman sen üzülme "diyecek insan değiller.bi kere söyledim kayınpederime yine götürüyordu kızımı "baba götürme dayanamıyorum yokluğuna yavrumun,gece uyku tutmuyor evde sersem gibi dolaşıyorum,götürsen de hemen getir"dedim "herkes çocuğundan ayrı kalıyor bi tek senmisin.kimsin karışıyosun değil sen sülalen gelse karışamaz ben alır istediğim zaman götürürüm istediğim zaman getiririm"cevabını aldım.
eşimin hatrına burdayım eşimin hatrına yaşıyorum herşeyi ama eşimde benim hiç hatrım yok sanki.dedim ya beni anlamayan arkamda durmayan eşi ben napayım.biz bir aile değil miyiz?hayır bence değiliz.....eşim beni çok seviyor :))) sevgi bu mu?eşim beni çok sevsin ama ben yine de gideceğim bir gün..arkama dönüp bakmadan gideceğim.
merhaba arkadaşlar.19 aylık bir kızım var.daha önce de yazmıştım kayınvalidemlerle sorun yaşıyorum diye şuan ise kayınvalidemle görüşmüyorum.sadece kayınpederimle görüşüyorum.evlerimizin arasında 35 km var,sorunum şu:kızımmm.kayınpederim her fırsatta canı her istediğinde gelip kızımı alıp götürüyor.en az 3-4 gün ayrı kalıyorum yavrumdan.ve bu durum giderek daha da sıklaşmaya başladı.eşimse kesinlikle kızımı göndermek istememe durumuma karşı çıkıyor,yani sizin anlayacağınız eşim de beni anlamıyor.çok yoruldum,her nekadar eşimi seviyor olsam da ben bir anneyim.bana fikir verin demiyorum ama sanırım ben bu duruma çok fazla tahammül edemeyeceğim.sabrımın sınırlarını çok zorluyorum kendimce fakat tüketmeye başladım tüm hoşgörülerimi.tabiki onların torunu görecek sevecekler ama bukadar da abartı değil mi*oldu olacak kimliğini vereyim de anne adına kayınvalidemi baba adınada kayınpederimi yazdırsın kurtulsunlar.aşırı doldum ben.her ama her an kafamda tek bir düşünce var artık,kızımı da alıp çekip gitmek.eşimi gözden çıkaracağım noktaya geldim..beni anlamayan arkamda durmayan beni yavrumdan sürekli ayrı tutan bana acımayıp anacığını ve babacığını ön planda tutan eşi ben napayım(((
ayyyy one yaaa oyleeeee
sen iyi dayanmissin canim,
nedemek 3 4 gun,
19 aylik dedigin daha bebek yahu 2 yasina bile girmemis,
annesine babasina alisma zamani,
dedesigilde ne isi var,
bi yavru okadar kopuk yasamamali annesinden,
cok sinir oldum simdi yaa,
bende hamileyim bebisimden yarim saat bile ayrilamam diye dusunurken,
sizin basinizda boyle bir olay,
valla kardesim kayinvalidenle konusmuyo olsan bile bebisini yanliz birakma,
git sende yaninda gerekirse musafir gibi oturur kalkarsin,
yavrusunun yeri anasinin yanidir,
bosanmayi filan cikar aklindan cunku bebegi bile sana vermezler mahkemede catir catir almaya kaljarlar,
yavrundanda olursun,
hem esinide seviyosun bu provlemi bi sekilde halletmen lazim,
gurur yapma kayinvalidene biraz arsiz ol,
cok sinirliyim yahuuuuu
ayyyy one yaaa oyleeeee
sen iyi dayanmissin canim,
nedemek 3 4 gun,
19 aylik dedigin daha bebek yahu 2 yasina bile girmemis,
annesine babasina alisma zamani,
dedesigilde ne isi var,
bi yavru okadar kopuk yasamamali annesinden,
cok sinir oldum simdi yaa,
bende hamileyim bebisimden yarim saat bile ayrilamam diye dusunurken,
sizin basinizda boyle bir olay,
valla kardesim kayinvalidenle konusmuyo olsan bile bebisini yanliz birakma,
git sende yaninda gerekirse musafir gibi oturur kalkarsin,
yavrusunun yeri anasinin yanidir,
bosanmayi filan cikar aklindan cunku bebegi bile sana vermezler mahkemede catir catir almaya kaljarlar,
yavrundanda olursun,hem esinide seviyosun bu provlemi bi sekilde halletmen lazim,
gurur yapma kayinvalidene biraz arsiz ol,
cok sinirliyim yahuuuuu
sizin için boşanmaya sebep nedir hanımefendi...kocanın dövmesi aldatması vs.mi...
Bir anne için kendi rızası olmadan çocuğundan ayırılmak bence birinci boşanma sebebidir...
Mahkemede çatır çatır almaya kalslara ne yazar muz cumhuriyeti mi burası....
Kalksınlar...kalktıkları gibi otururlar...O dönemde bir çocuğu anneden ayıracak hakim de mahkeme de yok bu ülkede...bilmeden yorum yapıp insanları daha da korkutmayın...zaten korkusundan çocuğunu alıp gitmelerine karşı çıkamıyor kadın...
eşini seviyomuş...hangi eşi...sittinsene karışamazsın diyen eşi mi...babasına sen kimsin dedirten eşi mi...
Hay öyle eşe...tövbeeee...anlayamadım sevgi anlayışlarınızı gitti heee...
herkes bir ebru şallı...kocam yanımda olsun önce kocam olsun...sonra çocuğum...
yok o dediğiniz bana uymaz...benim çocuğumu ana babası istiyor diye benden ayırıp onlara gönderen eş bizden ayrılıp onlara doğru yol alır...
bu kadar basittir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?