- Konu Sahibi imporatogrly
-
kayınvalidemle oturdum konuştum kızlar ya kadın artık o değişmez
banada söylüyor napalım yani... felan diyor konuştuk felan....
sonra biraz eskiler açıldı morelimiz bozuldu sonra dedimki kayınvalideye
belkide siz beni üzerek düşük yapmama sebep olacaksınız yada buna uğraşıyorsunuz dedim kadını bi görün tamam sus sus
dedi çıktı odasına kapandı çıkmıyo çocuk gibi akşam altı buçuk gibi eşide gelecek ya tam o saatte çıkmış kapının önüne dışarıya bayılmış
bizim komşu getirdi elini yüzünü yıkadı öylece kaldım hakkımda konuşuyo komşusuna beni kötülüyor
indim aşağı ne oluyor dedim komşusu yazık bayılmış dedi ne olduda bayılmış dedim bak işte bu kaldıramıyor artık
ben onla tartışmadım bile üzülen benim bayılan o...şimdi cin gibi geziyo...
allahım ne numaracı insanlar var anlıycağınız gerçekten konuşulmuyor konuşsamda gidiyor ona buna ağlayıp kendini acındırıyor...
hala mecburen konuşuyorum...
malesef canım çok çok üzücü olaylarda yaşandı ama ben affettim başkası olsa asla görüşmezdi allah rızası için
küslük olmasın dedim... ben misafirim eşim görevde mecbur onlarla kalmak zorundaydım bir yanım eksik zaten
az kaldı gelmesine ama malesef anlayış yok... şimdi bu sözler yani ya yine unuturum ben neleri unutmadım ki...
birde hiç kin tutmam ama burdan evime geçince mesafeli ve saygılı olucam...
ah öyle bi huyum varki biri bana çok kötülükyapsın sonra bir defne desin hemen efendim deyip konuşuyorum küs kalamıyorum...
bazen bu huyumu sevmiyorum...
çok saol canım annemlerde kalamıyorum annem tatile gitti...
Bir de evleri küçük oyun parkı yok vs... Bir de annem temelli orda kalmamı istemiyor...
Mesela 1 hafta kalabilirsin dedi bende hiç kalmam dedim annemle küs değilim ama
gerçekten annemin mazeretleri var anlıyorum onu...
Madalyonun birde diğer yönünü düşünseniz..Sizin babanız kızınıza bu şekilde davransa kızsa tepkiniz ne olurdu?
Ne alakaa diyebilirsiniz şöyleki benim babam torunlarına en ufak bir gürültüde yaramazlıklarında ilk lafı E...oğlu..E der ve bunu hiç umursamadan damatlarının yanında söyler..Biz güler geçeriz damatlar da sizin gibi tepki gösterip kırıldım kızdım benim kızıma oğluma bunu nasıl söyler demezler.Nihayetinde karşınızdaki insanlar yaşlı yaşlı demek + çocuklaşmak demektir.Bana göre bu kadar sinirlenmenize kafanıza takmaya gerek yok tabiiki yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz bizler burda yazdıklarınızı okuduğumuz kadar biliyoruz.Kolay değil eşinizden uzaksınız üstelik hamilesiniz birde gebelik sendromu denen sıkıntıları yaşıyor olabilirsiniz...Ama karşınızdaki kişilerde yaşını başını almış artık gürültüye sıkıntıya gelemeyen kişiler bence hoş görün uzatmayın uzatırsanız şu son 3 ayı daha büyük sıkıntılarla geçirebilirsiniz.Nasılsa 3 ay sonra kendi eviniz eşiniz çocuklarınızla ilgili umutlarınız var yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz az daha sabır bence
ilerde bugünleri hatırladığınızda inanın sizde gülümseyerek neleri kafama takmış neleri sorun etmişim diyceksiniz...
Kayınvalidenizlede fazla yüz göz olmayın evet anne haklısın diyip dönün arkanızı haksız olsa bile
bunu neden yapın diyorum kendiniz ve eşinizin mutluluğu için....
canım ciddiye alma sözlerini yaşlıdır de geç çünkü gerçekten ciddiye alınacak değil biz bile sinirlenince neler neler diyoruz o bir de yaşlı
boşver hem anne hem hamile hem de mağdursun Rabbim senin yanındadır
Valla kızın daha melek.onu koruyan melekler var rabbimin görevlendirdiği deseydin de babacım asıl sen düşmemeye dikkat et deseydin.seni koruyabilecek bir melek görevlendirmedi rabbim.
kayınvalidem kayınpederimle konuşmuş oda artık alyyı hiç sevmeyecekmiş...
öğlen abdest aldı alya sesini duydu koştu ona oda hızlıca sert bi tavırla kapıyı çarpıp camiye namaz kılmaya gitti...
hem öyle yapıp kıldığı namazı da nasıl kabul edilecekse... yazık....
bence böyle daha iyi oldu kızımda yaklaşmaz oda böyle çirkin sözler demez....
koskoca yaşını başını almış insanlar...
ayıp ettikleri yetmiyormuş gibi üstüne bir ayıp daha ediyorlar...
kendilerine ediyorlar...
kızını tek başına onlara emanet etme bence psikolojisi bozuk olabilir dedenin torununa zararı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?