Kayınpederim minicik kızıma düşde geber dedi salak kız dedi çok üzüldüm....

canim sende kimi kime sikayet ediyorsun :44:
bence fazla uzatma bu olayi bosuna tartisma cikar
kayinvalidenin seni anlayacagini koruyacagini beklersen cok beklersin, hakli olsan bile hicbizaman sen haklisin demez kaynanalar

Bu yaşlılar çocukla çocuk oluyorlar yaa..

Bi karış çocuk ne anlarr yapma düşersinden..

Düşsünn düşe kalka öğrenir o da düşdün 1 defa acıyıncaa yapmaz..

Leğenin üstünden düşünce geberiliyomuymuşş ahh ne desem bilemedim kii:26:

Aldırış etme hamileymişsindee duyma canımm

canım benim çok üzüldüm gerçekten( 3 ay daha sabretcen artık Allah yardımcın olsun canım ya..hamileyken insan çok hassas oluyo ayrıca çocuklar konusunda da öyle insan tahammül edemiyo onlara bi zarar gelsin kötü bi söz söylensin..o kötü dediğin huyun aslında bi yandan ii canım kendini üzmemeye çalış duymamazlıktan gel..bebişini düşün sen üzülürsen o da üzülür 3 ay sonra tavrını koyarsın canım biraz sabır umarım herşey senin için çok daha güzel olur..çocuklarınla ve eşinle bi ömür boyu mutlu huzurlu olursunuz inşallah.Allah yardımcın olsun cnm...

Son düzenleme:

kendi evinde neden kalmıyosun anlamadım

Madalyonun birde diğer yönünü düşünseniz..Sizin babanız kızınıza bu şekilde davransa kızsa tepkiniz ne olurdu?
Ne alakaa diyebilirsiniz şöyleki benim babam torunlarına en ufak bir gürültüde yaramazlıklarında ilk lafı E...oğlu..E der ve bunu hiç umursamadan damatlarının yanında söyler..Biz güler geçeriz damatlar da sizin gibi tepki gösterip kırıldım kızdım benim kızıma oğluma bunu nasıl söyler demezler.Nihayetinde karşınızdaki insanlar yaşlı yaşlı demek + çocuklaşmak demektir.Bana göre bu kadar sinirlenmenize kafanıza takmaya gerek yok tabiiki yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz bizler burda yazdıklarınızı okuduğumuz kadar biliyoruz.Kolay değil eşinizden uzaksınız üstelik hamilesiniz birde gebelik sendromu denen sıkıntıları yaşıyor olabilirsiniz...Ama karşınızdaki kişilerde yaşını başını almış artık gürültüye sıkıntıya gelemeyen kişiler bence hoş görün uzatmayın uzatırsanız şu son 3 ayı daha büyük sıkıntılarla geçirebilirsiniz.Nasılsa 3 ay sonra kendi eviniz eşiniz çocuklarınızla ilgili umutlarınız var yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz az daha sabır bence
ilerde bugünleri hatırladığınızda inanın sizde gülümseyerek neleri kafama takmış neleri sorun etmişim diyceksiniz...
Kayınvalidenizlede fazla yüz göz olmayın evet anne haklısın diyip dönün arkanızı haksız olsa bile
bunu neden yapın diyorum kendiniz ve eşinizin mutluluğu için....

Yok bu hassaslıktan falan değil alınman normal.
Benim kayınpederim geçen gün kızıma "şımarıklık yapma" dedi.
O bile nasıl dokundu ki sen ne duymuşsun.
Gerçi ben cevabını verdim. Siz şımarık çocuk görmemişsiniz dedim gülerek.
Ki kızım son derece uslu, uysal bir çocuktur.
Evladımı kimseye ne sebeple olursa olsun ezdirmem.
Onu uyarma hakkı sadece benim ve eşimindir.
Size de cevap verin demiyorum ama en azından tepkinizi belli edin.

alınmakta kırılmakta haklısınn ama kimi insanlar böyleler işte ağızlarından çıkanı kulakları duymaz
bunlara lafta anlatamazsın en iyisi kafana takma kenini üzme canım

tabiki hoş bir kelime değil ancak yaşlılığa vurmalıyız öyle yapıyorum bende
bende eşimin ailesiyle yaşıyorum kayınbabam değil o genç biri 48 yaşında ama dedemiz var saolsun oğluma demedği kalmadı çok üzülürdüm,ama yapack bişey yok değişmiyor.....oğlumda 2 yasnda

kayınvalidem kayınpederimle konuşmuş oda artık alyyı hiç sevmeyecekmiş...

öğlen abdest aldı alya sesini duydu koştu ona oda hızlıca sert bi tavırla kapıyı çarpıp camiye namaz kılmaya gitti...

hem öyle yapıp kıldığı namazı da nasıl kabul edilecekse... yazık....

bence böyle daha iyi oldu kızımda yaklaşmaz oda böyle çirkin sözler demez....

canım zaten eşeşğin kızı da diyor ben bir şey söylemiyordum ....

eşşek alya salak it bu kelimeleride kullanıyor ve ara sıra bağırıyorduda yine birşey söylemiyordum...

ama artık iş ah etmeye geldi düşde geber salak kız felan bu kadarına tahammül edemedim...

artık kimse bir şey söylemiyor diye vurmaya bile kalkar o potansiyele sahip biri...

uyarmamız en doğrusuydu...ben ne yaşlılar biliyor şeker gibi...

iyi si var kötüsü var kötü kalpli olanlarda yanlandıkça çirkefleşiyor....

bu çirkeflik çocuklukla alakası yok... çocuklarda bi masumluk vardır...

ben onlarda masumluk göremiyorum...

canım ciddiye alma sözlerini yaşlıdır de geç çünkü gerçekten ciddiye alınacak değil biz bile sinirlenince neler neler diyoruz o bir de yaşlı

boşver hem anne hem hamile hem de mağdursun Rabbim senin yanındadır

saol canım zaten morelim yerine geldi şuan çok şükür artık takmıyorum içimde ne varsada söyledim

rahatladım kuş gibiyim.... güzellikle söyledim ama...tabi anlayana...

dedim siz insanları kandırabilirsiniz kendinizi mağdur gösterebilirsiniz ama allah var

o herşeyi biliyor eşimde bana inanıyor siz devam edin dedim... bu söz yeter zaten...

şimdi onlar düşünsün....

Valla kızın daha melek.onu koruyan melekler var rabbimin görevlendirdiği deseydin de babacım asıl sen düşmemeye dikkat et deseydin.seni koruyabilecek bir melek görevlendirmedi rabbim.

Valla kızın daha melek.onu koruyan melekler var rabbimin görevlendirdiği deseydin de babacım asıl sen düşmemeye dikkat et deseydin.seni koruyabilecek bir melek görevlendirmedi rabbim.

ya canım sözlerin çok hoşuma gitti keşke aklıma gelseydide söyleseydim...

çok mantıklı arkadaşım yorumun saol...

koskoca yaşını başını almış insanlar...

ayıp ettikleri yetmiyormuş gibi üstüne bir ayıp daha ediyorlar...

kendilerine ediyorlar...

kızını tek başına onlara emanet etme bence psikolojisi bozuk olabilir dedenin torununa zararı olabilir

koskoca yaşını başını almış insanlar...

ayıp ettikleri yetmiyormuş gibi üstüne bir ayıp daha ediyorlar...

kendilerine ediyorlar...

malesef canım sende biliyorsun böyle insanlar var ve aramızdalar allaha havele olsunlar...

aslında dediğin gibi insanlar ne yaparsa kendilerine yaparlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…