Kayınpederim minicik kızıma düşde geber dedi salak kız dedi çok üzüldüm....

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
0
Ankara
kızlar gece gece canım öyle sıkıldıki offf diyorum....

kızım bir buçuk yaşında leğenin üstüne çıkıyordu kayın pederimde çıkma düşersin dedi...

kızım da bağırdı eşimin babasıda iyi o zaman düşde geber salak kız dedi öylece kaldım ve oda oyun oynamak için

bilgisayar odasına gittii...

hamile halimle öyle üzüldüm ki zaten eşim görevde kızım babasını özlüyor oda ara sıra kızama bağırırdı ama artık böyle

sözler sarfetmeye başladı... mecnur 3 ay daha kalmalıyım yanlarında başka gidecek yerimde yok ...

biliyorum aslında dilinde ölmesini isteyecek değil ama çok kırıcı bu sözler...

insanlar yaşlanınca böylemi oluyor daha tahammülsüz olduklarını biliyordum ama bu çok çirkin sözler...

çok kırıldım çok mu abartıyorum kızlar ya hamileyim ve çok hassaslaştım bu günlerde...

çok çok ince düşünceli olucam kimseyi kırmıycam bak nasıl canım yandı 2 çift söze başkalarınıda artık kırmıycam...

dememesi gerekiyordu bence cok kirici olmus gercekten
el yarasi gecer ama dil yarasi gecmez hamilesin bide anliyorum seni cnim ama takma kafanada diyemicem
cunku insan takiyor hele kayinbaba kayin valide olunca cok daha batiyor sözleri

dememesi gerekiyordu bence cok kirici olmus gercekten
el yarasi gecer ama dil yarasi gecmez hamilesin bide anliyorum seni cnim ama takma kafanada diyemicem
cunku insan takiyor hele kayinbaba kayin valide olunca cok daha batiyor sözleri

malesef canım çok çok üzücü olaylarda yaşandı ama ben affettim başkası olsa asla görüşmezdi allah rızası için

küslük olmasın dedim... ben misafirim eşim görevde mecbur onlarla kalmak zorundaydım bir yanım eksik zaten

az kaldı gelmesine ama malesef anlayış yok... şimdi bu sözler yani ya yine unuturum ben neleri unutmadım ki...

birde hiç kin tutmam ama burdan evime geçince mesafeli ve saygılı olucam...

ah öyle bi huyum varki biri bana çok kötülükyapsın sonra bir defne desin hemen efendim deyip konuşuyorum küs kalamıyorum...

bazen bu huyumu sevmiyorum...

Canım dangalak işte ya onun söylediği söz ciddiye mi alınır..

Birbuçuk yaşındaki çocuk durdan sustan ne anlar çocuk bu oynayacak..

Onun demesiyle moralini bozma canım zaten hassassın..

İnşaallah en yakın zamanda eşinize kavuşur onların yanından ayrılırsınız..

allah razı olsun canım güzel dileklerin bin katını bulursun inşallah...

teşekkür ederim....

haklısınız can sıkmaya değmez ...

bende öyleydim eskiden ama iyilikten anlamayana yapmicaksin
mesali olmak en iyisi bende cok cektim es tarafindan ben iyi oldukca
alip ayaklarinin altina ezdiler ama artikkimseye eyvallah demiyorum kendimi dusunuyorum sadece
bazen bencil olmak gerekiyor

hamile olduğun için sanırım biraz hassas olabilirsin tabi ama normal bir zamanda dahi moral bozucu bir laf. Bence sen fazla takmamaya çalış daha yanlarında da kalman gerekiyormuş duymamaya çalış doğacak bebeğinide düşünmen lazım umarım su gibi akar geçer bu günler

malesef canım insanlar iyilikten anlamıyor bazen...yaptım yaptım da ne oldu...

yine salak ben biraz iyi olsunlar bunları unutup çok çok iyi olucam onlarda nasıl olsa ne yapsak unutuyor alınmıyor diye tekrar tekrar yapıcaklar...

dayanamıyorum karşımda biri güzellikle benle konuşunca unutuyorum o an işte hap iyi olsun hatırlamam bile...

sonra gerisi geliyo... tabi bende dört dörtlük değilim... ama kimse canımı yakmadan ben asla yakmam...bazen yaksalarda

allaha havale ederim...peki canım sen şimdi böyle oldun ama şimdi mutlumusun...

çok teşekkür ederim canım...hesap sormuycam susucam...

zaten bişey sorsam kendimi savunsam sen ev sahibimisin lafın peşine düşme diyorlar...

cok mutluyum ilk baslarda kendimi kötu hissettim ama gecti
yakistiramiyordum kendime cevap verebilen biri olmayi
ama gediyor kimsenin lafinin altinda kalmam paat die yapistiririm lafi
susan karsi taraf oluyor bende cok istedim bir derdim vara derdimi paylasmayi ama olmuyor görumcem burda maaleseeeefff

zor tabiki canım yanında eşin yok, kızını bile sevemezsin ne yapsan bir kılıf bulurlar bakışları bile yeter bazen söze gerek kalmaz. Allah yardımcın olsun.

özelden benimle paylaşabilirsin canım...

allah bozmasın mutluluğunu canım dahada arttırsın....o an söylüyceksin zaten daha sonra zaman geçipde söyleyince olmuyor...

ben pek hazır cevap biri değilim...o an söylemeyincede şunu deseydim diye düşünüyorum...

zaten evim ayrı olunca hiç umrumda olmuyor oğlunu ben zorla götürüyordum annesi gile

torunlarını görsünler diye... arada eşime diyordum ara annengili diye am ne oldu

ahmeti sen soğuttun senin yüzünden aramıyor senin yüzünden gelmiyor oldu iyilik yaptımda böyle oldu allah bilsin artıkk...

zor tabiki canım yanında eşin yok, kızını bile sevemezsin ne yapsan bir kılıf bulurlar bakışları bile yeter bazen söze gerek kalmaz. Allah yardımcın olsun.

saol canım benim çok da sıkıştırıp bunaltan insanlar değiller allah biliyor sizden saklamam doğruya doğru

ama bir şey olsun şeytandan beter olurlar orasıda var...

allah islah etsin tek istediğim eşimle yavrularımla huzurlu doğru bir hayat yaşamak...

fazla bir şey istemiyorum 3 yıldır tatile çıkmadım kızıma kardeş istedik o an tatili herşeyi sildim...

çünkü yavrularım benim lüksümden daha önemli...önümüzdeki 2 yılda çıkamıycam ama olsun...

ben huzurlu ve mutluyum eşim yanımda olmasa bile bir de canımı sıkmasalar benimle uğraşmasalar

izin verseler huzurlu olmamıza ... kötülük nereye kadar ne kazandırırki bize...

ben yine iyi olucam kötülük yapana en büyük ceza ona iyilik yapmaktır onun utanması bile

bana yeter... ama mesafeyide koruycam...

çok güzel düşünüyorsun, elbetteki herşey çocuklar için önemli olan evinde kapını kapatınca içerde kalanlardır sen birşey yapsan adın gelin olur herşeyin bedeli vardır senin bu duruşunda mutlaka mükafat olarak dönecektir.

1.5 yaşındaki çocuğun "in oradan düşersin" ikazını anlamasını mı bekliyormuş dedesi??
Elbette gerçekten torununa zarar gelmesi için beddua vermez, köti niyet yoktur. Sinirinden konuştu öyle abuk sabuk muhtemelen.

Ben de kızım yemek yemeyince "yeme o zaman aç kal, hasta ol tamam mı" diyorum, ciddi olduğumu sanıyor bazen.
Bir de elimi tutmayıp uzaklaşınca dışarıda ve beni çileden çıkma noktasına getirince "iyi tamam kaçırsınlar o zaman" diyorum, demeyeyim diyorum ama diyorum öfkeden.

Sizin dede bu benim yaptığımı abartmış. Geber falan çok çirkin laflar, bir konuşmayı dene istersen. Baba öyle deme falan desen, nasıl tepki verir?

İşine karışıyorsun, akıl veriyorsun gibi anlayacak bir tipse eğer hiç bulaşma daha iyi.
Bırak ne derse desin, 3 ay kalmış zaten. Sayılı gün çabuk geçer.

haklısın canım eden bulur iyilik yapanda karşılığını mutlaka görür...

ben asla onların kıızı gibi olamam belki görenler vardır gelinini kızı gibi ama...

benim çevremde pek yok... kayınvalidem benimle itişiyor aramızda 40 yaş fark var...

annemden bile büyük... kilo konusu açıldı sabah benim boyum 1,63 53 kilo olmam gerekdedim

kendiside seksen kilo bende dedim anne seninde 50 olman gerekte hadi 60 olsan sana yeter dedim...

oda dedi benim boyum 1,65 kendisi benden kısa olduğunu bile bile söylüyor bunu ..

kayın pederimde dediki yan yana durun kendisi kısa tabi 4,5 cm fark var benim anlatmak istediğim...

insanlar çok tuhaf bir insan kısa olduğunu bile bile bunu dermi...

işte onlar hatalıda olsa hiç kabul etmezler ne büyüklüktür aslında hatayı kabul etmek bir daha yapmamak..

ben bunu yeni yeni öğrendim canım...

Aslında dedeye kızdım ama bende diyorum kızıma aynı ipeğin dediği gibi hatta abartıp ders çalışmadığı zaman cahil kal dilenci ol bile diyorum ay çok vicdan azabı çektim şimdi öhöhöhöh

canım yorumun için çok saol...

inan bende kızıma arada senin gibi tepkiler veririm anlamasada... kızarımda...

ama bi başkası bunun 2 katını söylüyorsa dayanamam ... benden başkası bağırınca bile bi tuhaf olurum elim ayağım titrer...

hani kızınca bile hay sen geberme deriz bu resmen geber diyo ya...

tabi dedim ölmesini isteyecek değil ama insan bi düşünür annesi üzülürmü hamile mi...

yok canım hatalı bile olsa asla kabul etmez siyaha beyaz diyen biri kendisi...

ben düzeltemem konuşsamda çok denedim olmadı...

canım dmememiz lazım heleki anlıyorsa yavrularımız...

bazen tutamıyoruz işte ama bi başkasının söylediğini düşün yavruna nasıl için acıyo...

allah kimseye yaşatmasın...

Ben çocukken bir apartmanın 2.katında oturuyorduk.
Birgün babam dışarıdaydı, ben de çıkmak için pencerede yalvarıyordum.,
4 yaşında falandım sanırımi okula gitmiyordum henüz kesin.

Baktım babam izin vermiyor dışarı gelmeme, bir bacağımı sarkıttım camdan aşağı..
Madem izin vermiyorsun atıyorum kendimi aşağı dedim.
O zamanlardan varmış bşir tuhaflık bende..
Babam hiç panik olmadan "atla da her taraf kan olsun, hep kanlar aksın bahçeye" dedi..
Hemen çektim bacağımı içeri tabi, o gün bugün yüksekten bile korkuyorum vallahi..

Unutulmuyor, iz bırakıyor bu tür sözler.
Ama demeden de olmuyor..
Ben de ikaz ettim kendimi şimdi, yapmıycam bi daha diye.
Bakalım tutabilecek miyim..

canım yaş kaç olursa olsun akıl yaşı önemli olgunluk önemli geliniyle kendini kıyaslayan biri kaç yaşında olursa olsun olgunluğa erişmemiştir. Yada kendi gençliği ile seninkini karşılaştırdığında seni daha iyi görüyor ve haliyle kıskanıyor. Sana karşı üstün olmak istiyor şimdi yanında kalıyorsun ya ne olsa bana muhtaç gibi düşünüyor da olabilir senin üzüldüğünü görmek onu üzmez, o yüzden belli etme üzüntünü hatta üzülmemeye çalış bebeklerini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…