- Konu Sahibi imporatogrly
-
dememesi gerekiyordu bence cok kirici olmus gercekten
el yarasi gecer ama dil yarasi gecmez hamilesin bide anliyorum seni cnim ama takma kafanada diyemicem
cunku insan takiyor hele kayinbaba kayin valide olunca cok daha batiyor sözleri
Canım dangalak işte ya onun söylediği söz ciddiye mi alınır..
Birbuçuk yaşındaki çocuk durdan sustan ne anlar çocuk bu oynayacak..
Onun demesiyle moralini bozma canım zaten hassassın..
İnşaallah en yakın zamanda eşinize kavuşur onların yanından ayrılırsınız..
malesef canım çok çok üzücü olaylarda yaşandı ama ben affettim başkası olsa asla görüşmezdi allah rızası için
küslük olmasın dedim... ben misafirim eşim görevde mecbur onlarla kalmak zorundaydım bir yanım eksik zaten
az kaldı gelmesine ama malesef anlayış yok... şimdi bu sözler yani ya yine unuturum ben neleri unutmadım ki...
birde hiç kin tutmam ama burdan evime geçince mesafeli ve saygılı olucam...
ah öyle bi huyum varki biri bana çok kötülükyapsın sonra bir defne desin hemen efendim deyip konuşuyorum küs kalamıyorum...
bazen bu huyumu sevmiyorum...
bende öyleydim eskiden ama iyilikten anlamayana yapmicaksin
mesali olmak en iyisi bende cok cektim es tarafindan ben iyi oldukca
alip ayaklarinin altina ezdiler ama artikkimseye eyvallah demiyorum kendimi dusunuyorum sadece
bazen bencil olmak gerekiyor
hamile olduğun için sanırım biraz hassas olabilirsin tabi ama normal bir zamanda dahi moral bozucu bir laf. Bence sen fazla takmamaya çalış daha yanlarında da kalman gerekiyormuş duymamaya çalış doğacak bebeğinide düşünmen lazım umarım su gibi akar geçer bu günler
cok mutluyum ilk baslarda kendimi kötu hissettim ama gecti
yakistiramiyordum kendime cevap verebilen biri olmayi
ama gediyor kimsenin lafinin altinda kalmam paat die yapistiririm lafi
susan karsi taraf oluyor bende cok istedim bir derdim vara derdimi paylasmayi ama olmuyor görumcem burda maaleseeeefff
zor tabiki canım yanında eşin yok, kızını bile sevemezsin ne yapsan bir kılıf bulurlar bakışları bile yeter bazen söze gerek kalmaz. Allah yardımcın olsun.
çok güzel düşünüyorsun, elbetteki herşey çocuklar için önemli olan evinde kapını kapatınca içerde kalanlardır sen birşey yapsan adın gelin olurherşeyin bedeli vardır senin bu duruşunda mutlaka mükafat olarak dönecektir.
1.5 yaşındaki çocuğun "in oradan düşersin" ikazını anlamasını mı bekliyormuş dedesi??
Elbette gerçekten torununa zarar gelmesi için beddua vermez, köti niyet yoktur. Sinirinden konuştu öyle abuk sabuk muhtemelen.
Ben de kızım yemek yemeyince "yeme o zaman aç kal, hasta ol tamam mı" diyorum, ciddi olduğumu sanıyor bazen.
Bir de elimi tutmayıp uzaklaşınca dışarıda ve beni çileden çıkma noktasına getirince "iyi tamam kaçırsınlar o zaman" diyorum, demeyeyim diyorum ama diyorum öfkeden.
Sizin dede bu benim yaptığımı abartmış. Geber falan çok çirkin laflar, bir konuşmayı dene istersen. Baba öyle deme falan desen, nasıl tepki verir?
İşine karışıyorsun, akıl veriyorsun gibi anlayacak bir tipse eğer hiç bulaşma daha iyi.
Bırak ne derse desin, 3 ay kalmış zaten. Sayılı gün çabuk geçer.
Aslında dedeye kızdım ama bende diyorum kızıma aynı ipeğin dediği gibi hatta abartıp ders çalışmadığı zaman cahil kal dilenci ol bile diyorum ay çok vicdan azabı çektim şimdi öhöhöhöh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?