- Konu Sahibi imporatogrly
Evet hakikaten kirici olmus söylememeliydi ama olmus.Takma kafana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birşey sormak istiyorum
madem o kadar küçük bir kızın var neden hamilesin? zor değil mi senin için. sadece soruyorum, istemiyosan cevap verme
kayınpederinin yaptığı çok yanlış
kınıyorum onu![]()
bugün kayınvalideme söyledim ne var bunda neden büyütüyorsun dedi....
anlattım anlamadı bide üstüne sen böylesin herşeyi büyütüyosun o nun dilinde bizede söylüyor vs. gibi şeyler söyledi...
daha çok sinirlendim ama hiç kırıcı olmadım sabırlı davrandım...
sonra eşime anlattım eşim dediki yaptığı yanlış hata düşüncesizlik boşver hiç takmaya bile değmez dedi...
sakın üzülme bak dedi...
canlarım eşimin anne babası dindar insanlar ama kalp kırmanın ne demek olduğunu anlamamışlar....
şimdi ben az tirip yapsam ikiside benle konuşmaz hamile felan dinlemezler ..
daha fazla üzülmemi isterler...malesef arkadaşlar bi tuhafım yine içim titriyor...
çocuğuma hala sabah bağırıyo ve ben bir şey yapamıyorum...
![]()
Eşinize kesin bir dille bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunuzu, böyle giderse çocuğunuzun da ruh sağlığının bozulacağını, arsızlaşacağını anlatın. Çünkü bu davranışlar devam ederse çocuğunuz artık bu davranışları kanıksayacaktır.
Eşinizin rahatlığına da pes doğrusu.
Çocuk yetiştirmeyi bilmiyor k.pederiniz, 1,5 yaşındaki bebek dur yapma etmeden anlamaz, yapılacak tek şey yaramazlık yaptığı vakit dikkatini başka yere çekmekdir. Bir daha bu tarz bu söylemde bulunursa bu şekilde belirtmelisin. Sabrı taşınca söylemiş ama tabi ki hiç hoş değil el kadar bebeğe öyle demek zaten yavrum anlamaz ki beddua mı etti küfür mü etti. Ama uyarın, gelin bize akıl veriyor diye düşünebilir umruna olmasın yaptığı yanlış sonradan kendide pişman olmuştur bebeğini severken aklına gelmiştir bile.
zaten arsızlaştı... buraya geldik kayınvalidem her dediğini yapıyo şimdi çocuk alıştı bir dediği olmasın hemen bağırıyo ...
öyle bi bağırıyor ki sesi kısılıyor...ama biz bizeyken düzeliyor... eşim geldi bunlarda memlekete gimişlerdi çocuk düzeldi hemen...
eşime söylüycem bu cuma geliyor oturup konuşalım bakalım...
Ay şu kayınpederini bi versene elimeeee
Ay minicik çocuğa söylencek lafmı yaaa...
Hem babasıda yok çocuğun yanında, baba gibi davranman gerekirkenn...
İnsan ne kadar sinirli olursa olsun, ne kadr yaşlı da olursa olsun küçücük bi yavruya söylenecek söz değil bu.
Bence eşinin haberi olmalı bundan. En azından bundan rahatsız olduğunu bilmeli.
söyledim canım eşime ... eşim yanlış diyor ama babası asla değişmez bunu hata yanlış olarakda görmez kayınvalidem bile ne var bunda diyor...
3 ay sabredicem malesef başka yolu yok...
aslında sivri dilliyimde son 2 aydır felan susuyorum konuştumda ne oldu diyorum...
anlamıyorlar ki ...onlar haklı....
bence o lafı ölmesini istiyorda ondan söylemiş değil cnm. kızın bağırınca oda öyle demiş geçmiş. benim yeğenimde çok inatçı tepelere tırmanır düşersin deriz anlamaz anne babasıda dahil hepimiz arasra düşte gör gününü dizin açısın kolun kırılsın ..... gibi kolun sarılı bacağın sarılı gezersin deriz. onun anlaması için bazı örnekler vermemiz gerekiyor bazen sonra çık çık dahada yukarıya deriz oda çıkmam kolum kırılır yazı yazamam felan. kırılmamaya çalış bir ardniyet yoktur.
patavatsızlık yapmış işte ayıp yaptığı küçücük çocuk ama napıcan yüzüne vursan derki lafta söledim en çok bwn seviyom torunumu der sen kötü olursun boşver
Sij konuşmayın zaten. kötü gelin olursunuz. Eşiniz konuşsun. Nihayetinde o da baba sıfatıyla konuşacak. Çocuğunun iyiliğini düşünen bir baba bunu yapmalı zaten.
Anlarlar mı? İnşallah anlarlar.
Küserlerse de küssünler. En azından ilişmezler size bir daha.
Canım keşke kendi ailenin yanında kalsaydın
Hamileymişsin de eşin seni strese sokmazken kayınpederin saçma lafları yüzünden strese gireceksin
hem o küçücük çocuğa da sarfettiği laflar aslında yenilir yutulur laflar değil
kendisini bilse o kelimeyi etmez toruna karışmış ama hala aklı kıt demekki
inşallah hayırlısıyla kurtulursun canım