Kayınpederim ne yapmaya çalışıyor?

Gidin nikahınızı yapın biz evlendik geldik diye çıkın karşılarına..Bu adam 7-8 aydan daha fazla uzatır bu düğün işini.Belli ki maddi durumu düzelsin diye bekliyor,o beklenirse o maddi durum düzelmez kolay kolay.. Ya da nikah tarihini alın,biz tarihimizi aldık nikahımıza bekleriz diyin : )
Haklısınız aslında ama yine de tatlı dille kırmadan dökmeden düğün istemiyoruz diye direteceğiz baktık olmadı en son çare malesef bu

Böyle otoriter bir babanın karşısına biz evlendik diye çıkarsanız hem oğluyla araları açılır hem de kabak sizin başınıza patlar eninde sonunda. Evliliğinizin cicim ayları kabusa döner kayınpederinizin arzuları gerçekleşmedi diye. Etraf için de yaşayan bir adammış, sözünü çiğnemiş oğlu diye milletten laf duyar affedeceği varsa da affetmez. Bence ikna etsin nişanlınız ve annesi. Siz uzak durun şimdilik ama kararlı olduğunuzu da göstersin nişanlınız. Bir de yer bakın acele bir şekilde, biz bulduk mekanı büyüt baba şu tarihte müsait diye bilgi verin o da ona göre denkleştirsin kendini.
Biz evlendik diye çıkmak istemiyoruz kelebek'ciğim. Bu benim en son istediğim şey olur. Biz yine düğün yerleri bakacağız bulursak sunacağız, ama nikah olsun sadece diye de direteceğiz. Annesi elini katiyen taşın altına koymaz ne yazık ki. Ben müdahil olmayacağım nişanlım konuşarak çözsün inşallah

E siz de düğün yerini kendiniz tutun. Ucuz yerler de var.
Kendisi düğün diye diretince dedik baba bakalım bizde diye, terbiyesizlik yapmayın her şeyin sırası var ben genel müdürüm bilmem kaç kişi yönetiyorum bunu mu yönetemeyeceğim, sizin yaşınız kadar tanıdığım var dedi, sustuk.

çocuk oyuncağı sanki.
hiç dinlemeyin, gidin evlenin, sonrasını o düşünsün.
aklınca parayı veren düdüğü çalar diyor da onun parasını istemiyorsunuz zaten değil mi?
Allah'a şükür ikimizin de mesleği var, işi gücü var. Kimsenin bakımına, parasına ihtiyacımız yok. Yine güzellikle çözmeye çalışacağız sonuna kadar ama baktık olmuyor sizin dediğinizden başka yol yok

Önceki konularınıza baktığımda sanırım bu ikinci evliliğiniz olacak doğru mudur ? Ve öncesinde ne yazık ki bir düşük geçirmişsiniz .

Artık onun bunun lafını takmayın . Yaşayın gitsin . Ne yani bir de şu saatten sonra bilmem kimin tribini mi çekeceksiniz .

Elinizi çabuk tutun bana kalırsa .
Anne olabilmek için küçücük bir şansım bile varsa bunu 3 kişi düğünde oynayıp 100 lira takacak diye tepmek istemiyorum. Tepmeyeceğim de, her geçen gün zarar benim için. Keşke elimden daha iyisi gelse ama tarihi değiştirmeyi düşünmüyoruz bizde ağustos dediysek ağustos

Kendisi düğün diye diretince dedik baba bakalım bizde diye, terbiyesizlik yapmayın her şeyin sırası var ben genel müdürüm bilmem kaç kişi yönetiyorum bunu mu yönetemeyeceğim, sizin yaşınız kadar tanıdığım var dedi, sustuk.
Ne ilginç adamlar var böyle. Kendi kayınpederimi düşünüyorum da hayatta karışmaz çocuklarının işine. Biz yer tuttuk her şeyi ayarladık o da misafir gibi geldi gitti.
Sizinki de çok tuhafmış.

Ne ilginç adamlar var böyle. Kendi kayınpederimi düşünüyorum da hayatta karışmaz çocuklarının işine. Biz yer tuttuk her şeyi ayarladık o da misafir gibi geldi gitti.
Sizinki de çok tuhafmış.
Hayatı boyunca etrafındaki herkesi sindirmiş ne yazık ki. Çalışanlarını, eşini, kızını. Hayattaki bütün kararlarda asıl mekanizma kendisi zannediyor. İşimiz çok, belli kayınpederle.

Kayınpederinizden fazla beklentilisiniz gibi geldi bana daha önce de kredi çekip ev alacak bize demişsiniz evlenmeden önce alsın demişsiniz o iş de olmamış. Biz beklemek istemiyoruz deyin yapın nikahı ya da düğün masrafı ortak olun onun keyfini mi bekleyeceksiniz.

Aman aldırmayın ev filan kendiniz yapın alın yarın öbür gün ilk kavga da diyeceği o evi almasam nerede oturacaksiniz acaba diye kayınpeder biraz dengesiz biri galiba

Kayınpederinizden fazla beklentilisiniz gibi geldi bana daha önce de kredi çekip ev alacak bize demişsiniz evlenmeden önce alsın demişsiniz o iş de olmamış. Biz beklemek istemiyoruz deyin yapın nikahı ya da düğün masrafı ortak olun onun keyfini mi bekleyeceksiniz.
Benim tek bir beklentim yok inanın ki, kendisi zamanında ev alacağım size benim tek oğlum dedi. Olur dedik, sonra vazgeçti yine bir şey demedik. Düğün istemiyoruz dedik, size sormadım dedi hadi kırılmasın diye ona da tamam dedik. Hata bizde kimse kırılmasın derken böyle oldu işte..

Aman aldırmayın ev filan kendiniz yapın alın yarın öbür gün ilk kavga da diyeceği o evi almasam nerede oturacaksiniz acaba diye kayınpeder biraz dengesiz biri galiba
Yok, yok aman aman ben ev falan istemiyorum. Onun da fikir babası kendisiydi biz al ya da alma demedik. Zaten kızına 110 binlik araba aldı evi alamaz, almasın da.

herşeyi bir kenara bıraksanda sen tedavıne daklansan canım yaaa

neden erken menapoz dan bahsediyorsun , fsh yuksek , yoksa başka sıkıntın mı var ,

benım ablamda 20 ile menapoza girmiş dr tedavi bile etmemiş , sen hertürlü evlenirsin de menapoza girmezsin inşallahh

herşeyi bir kenara bıraksanda sen tedavıne daklansan canım yaaa

neden erken menapoz dan bahsediyorsun , fsh yuksek , yoksa başka sıkıntın mı var ,

benım ablamda 20 ile menapoza girmiş dr tedavi bile etmemiş , sen hertürlü evlenirsin de menapoza girmezsin inşallahh
Ah bi evlensek, en azından önümüzü görsek oluyor mu olmuyor mu nasıl yapacağız tedavi işlerini belki çift taraflı tedavi gerekir bilemiyoruz ki tam olarak..
fsh yüksek amh düşük ne yazık ki.. İnşallah.. Güzel duaların için çokk teşekkür ederim

size düğün yapsa ilk fırsatta başınıza kakar. bence siz nikahı yapın geçin.
İkimizinde işi gücü mesleği varken, ikimizde paramızı kazanıyorken yarın birgün işsiz kalırsan senin karına ben mi bakacağım demiş biri tabi ki düğün meselesini de kakabildiği kadar kakar çok ama çok haklısınız

Ah bi evlensek, en azından önümüzü görsek oluyor mu olmuyor mu nasıl yapacağız tedavi işlerini belki çift taraflı tedavi gerekir bilemiyoruz ki tam olarak..
fsh yüksek amh düşük ne yazık ki.. İnşallah.. Güzel duaların için çokk teşekkür ederim

canım sen adetin 2-3 .gunu dr git hormon tahlılı yaptır , fsh yuksekse hayıt otu al gunde iki sefer iç ,
fsh yukseldıkçe yumurta sayın azalır , tüp bebek bile yapılmaz sonra dikkat et ,

canım sen adetin 2-3 .gunu dr git hormon tahlılı yaptır , fsh yuksekse hayıt otu al gunde iki sefer iç ,
fsh yukseldıkçe yumurta sayın azalır , tüp bebek bile yapılmaz sonra dikkat et ,
Amh ta düşük, yumurta rezervim az yani. Hayıt otunu burdan biri önermişti mutlaka kullanacağım. Allah razı olsun:KK19:

Amh ta düşük, yumurta rezervim az yani. Hayıt otunu burdan biri önermişti mutlaka kullanacağım. Allah razı olsun:KK19:

sakın geç kalm lütfen , bu ay hemen dr git , kontrollerını yaptır , yaşın daha çok küçük kıyamam sonra çok laf duyarsın çocugun olmuyor dıye cahil insanla uğraşması çok zor ,
inşallah evlenınce hemen hamıle kalırsın

Back
X