Ben bunu eşime dedigim de bu izin almak degil haber vermek diyor.Esyalarimizi almadığı için aynı evde oturuyoruz ve son durum da şu eşimle tartıştık bayramdan sonra ev bulalım dedi.Ben de eğer yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin san a dedi ve konuşmuyo benimleKp in ne gibi haklı sebebi vardı acaba iki kocaman evli insanın aynı evde yaşaması için? En önemlisi bu sebepler bu insanları ne derece bağlar.
Tabii işin ucunda kira vermemek var. Erkeğin işine geliyor hem evlenmek hem de ailesinin işini gördürmek.
Aynı evde yaşamanın cilvesi işte bu.
Markete gitsen bile kaç kişiye haber veriyorsun Allah aşkına?
Sırf aynı evdesiniz diye annene giderken hesap mi vereceksin insanlara?
Ayır evini kurtul çekilecek iş değil.
Allah razı olsun kiraya cikicaz zaten ama beyaz eşyayı da almiyo Eşim ev bulalim bayramdan sonra hallolur gerisi dedi.ben de yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin sana dedi konuşmuyo da şimdi benimleAllah yardımcınız olsun.
Ev vermiyorsa kiraya çıkar kıt kanaat geçinir yine de bunlarla aynı evde kendimi sinir hastası etmezdim böyle.
Benim takildigim konu da bu işte eşim onlar bana laf ederdi oturdu sadece gidip de şu şöyle demedi beni de hiç savunmadiiyi de eşinden izin alırsın (ki o bile saçma bana göre ) kayınpedere ne oluyor ki? istediğin yere gidersin kalırsın. eşin sanane diyemiyor mu
Ben bunu eşime dedigim de bu izin almak degil haber vermek diyor.Esyalarimizi almadığı için aynı evde oturuyoruz ve son durum da şu eşimle tartıştık bayramdan sonra ev bulalım dedi.Ben de eğer yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin san a dedi ve konuşmuyo benimle
Allah razı olsun kiraya cikicaz zaten ama beyaz eşyayı da almiyo Eşim ev bulalim bayramdan sonra hallolur gerisi dedi.ben de yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin sana dedi konuşmuyo da şimdi benimle
keşke evlenmeden her şey alınsaydı yapılsaydı. kaçarak mı evlendiniz bilmiyorum ama eşin senin her şeye eyvallah demeyeceğini bilsin. yoksa ayrı eve falan çıkmaz.Size çok samimi bi itirafda bulunmak istiyorum evlendigime bin pişman oldum yanima es diye seçtiğim adam başarabileceğimize inanıp da ayrı eve gitmeye cesaret edemiyo
Kayınpeder gerçekten çok saygısız.Cani sıkılınca gidin diyo can sıkıntısı geçince kalın diyo Esim heralde yaka parça kapının önüne koymalarını bekliyor En büyük problem eşim yani şu anAma kp hesap vermeni istiyor eşin politika yapıyor. Ayrıca kp çok saygısızca davranıyor size. Her seferinde sizi göndermekten bahsediyor. Eşin daha ne olursa ayrı eve çıkmak ister acaba?
Siz neden anlamadınız eşyaları? Her şeyin tam takım olması şart değil ki.
Dediğinin arkasında dur mutlaka. Geri adım atma. Evliliğinizin en güzel zamanlarını bir ev dolusu insanla geçirmek çok saçma.
ailesinin sözünü tutmasını geçtim adam yalan söylüyor Esim sözünü tutmuyor ben de eğer sözünü tutmazsa gideceğimi söyledim Küstü mü ne yaptı bilmem ama umrumda değil ben konuşurken umrunda değil power nasılsa ikna olur diyo galibakeşke evlenmeden her şey alınsaydı yapılsaydı. kaçarak mı evlendiniz bilmiyorum ama eşini senin her şeye eyvallah demeyeceğini bilsin. yoksa ayrı eve falan çıkmaz.
aile baştan söz verip tutmadıysa sen de hizmet etme. kendi başına ye iç, kendi döküntünü temizle. git kendi odanda takıl. ya kp cidden evden kovar ya da eşyanızı alıp defeder. de kocan ne der sana o meçhul.
Öyle mi dersiniz? Peki ben şimdi napiyimBoşverin konuşmasın işleri hızlandırır belki.
ikna olma bundan sonra. rest çek. yoksa uzuuuun süre aynı evde yaşarsın.ailesinin sözünü tutmasını geçtim adam yalan söylüyor Esim sözünü tutmuyor ben de eğer sözünü tutmazsa gideceğimi söyledim Küstü mü ne yaptı bilmem ama umrumda değil ben konuşurken umrunda değil power nasılsa ikna olur diyo galiba
keşke evlenmeden her şey alınsaydı yapılsaydı. kaçarak mı evlendiniz bilmiyorum ama eşin senin her şeye eyvallah demeyeceğini bilsin. yoksa ayrı eve falan çıkmaz.
aile baştan söz verip tutmadıysa sen de hizmet etme. kendi başına ye iç, kendi döküntünü temizle. git kendi odanda takıl. ya kp cidden evden kovar ya da eşyanızı alıp defeder. de kocan ne der sana o meçhul.
Öyle mi dersiniz? Peki ben şimdi napiyim
Valla en son çare olarak ben de öyle yaptımikna olma bundan sonra. rest çek. yoksa uzuuuun süre aynı evde yaşarsın.
sağolun teşekkür ederim ben de ondan korkuyorum.İnsallah herşey yoluna girerSiz giderim diye söylemişsiniz, kaybetme korkusu varsa öyle olur diye düşünüyorum.
Ekstra bir şey yapmayın dediğiniz lafın arkasında olduğunuzu hissetsin sadece.
Böyle aynı evde evliliğiniz yıpranır.
sağolun teşekkür ederim ben de ondan korkuyorum.İnsallah herşey yoluna girer
yaşı küçük kaçmış muhtemelen.konu sahib kaçma sorusuna cevap vermeyı tercıh etmıyor nedense
ayrı eve geçene kadar sakın çocuk düşünme.Valla en son çare olarak ben de öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?