Cok teşekkür ederim yorumunuz için.Dediklerinizi uygulamaya calisicam.Hayirli ramazanlarMadem aynı evde yaşıyorsun, o zaman kimsenin seni savunmasını beklemeyeceksin. Kp bişey mi dedi, çıkıcan karşısına, çatır çatır vereceksin cevabını. Şahsen ben böyle bir durumda kalsam, eşim ya da bir başkası beni savunsun istemem. Benim agzım yok mu, kendi savunmamı kendim yaparım, böylelikle de içimde bişi kalmaz. Ben söyleyeceğimi söylerim, karşı taraf kendini yesin dursun ben yiyeceğime.
Yine madem birlikte yaşıyorsun, muhtemelen evin bütün işi gücü sendedir. O zaman o evde kendi düzenini kuracaksın. Kendi evinmiş gibi. Yemek yenildi mi, hemen sofrayı toplayacaksın, onların keyfini beklemeyeceksin. Bişey diyen olursa da, bu işleri yapan benim, kimsenin keyfini bekleyemem, o halde siz yaparsınız artık deyip susturacaksın. Evle ilgili herşey senden sorulacak, onlardan değil. Yani madem bir süre birlikte yaşayacaksınız, o zamana kadar böyle yapsanız en azından sinir stres yaşamazsınız.
Onun eşyayı almasına bağlı.Su an bi tek yatak odamıza var.Ve esimin asgari ücret ile çalışıyor.eşyayı olmazsa gidemeyiz çünkü aldığı para kurayla eve anca yeter zaten
kayınpeder eşyayı almadı.Bi tek yatak odamız var.Ev almışlar bi tane daha eşime diye.Onun borcunu odedik anca bitti falan filan yaptı oturduk mecbur beraber.E v iki katlı aşağıda kiracı var onu çıkarıyim siz oturun diyo onu da istemiyoruz.O zaman bu seneyi böyle atlatalim seneye size aldığımız eve geçin dedi.Ama o evi vermey hiç niyeti yok.Cok yalancı bi adam açıkçası ben sözünu tutacağına hiç inanmıyorum artik
eski konularına bakılırsa aşktan gözü kör konu sahibinin.offf olmuş bitmiş de okuyormuşsun da acelen neydi
seneye evlenseydin ya
ailen yok mu azıcık diş gösterse
bir de yani bulaşığı bu zamana kadar kim yıkıyorsa o yıkasın arada da bir şey olmaz
Yalnız bunu yılmadan yapmalısınız. İlk başlarda böyle olmadıgınız için, onlar eski düzen devam etsin diye sizi yıldırmaya çalışacaklardır. Pes etmeyin, kararlı durun. Bir süre sonra alışırlar. Zaten evin kontrolü, herşeyin kontrolü sizde olduğu zaman, ayrı eve çıkmanıza da karışamayacaklar. Siz yeterki otoritenin siz oldugunu onlara gösterin. Eşiniz de dahil tabi. Unutmayın, evdeki bir çöp bile sizden habersiz atılmasın. Ya sizin otoritenizi kabul edip her kararınıza saygı duyacaklar, ya da bu düzene alışamayıp sizi ayrı eve çıkarırlar ki, ikisi de sizin işinize gelir.Cok teşekkür ederim yorumunuz için.Dediklerinizi uygulamaya calisicam.Hayirli ramazanlar
Ben okula tekrar başlayana kadar çalışabilirim.Geri kalan tum taksit ona kalır o zaman da yetmez yanineden yatak odan varmış
bir de kanepe
ucuzundan da buzdolabı çamaşır makinesi
gir bir işe çalış öde taksitleri oldu bitti
Gerçekten ikisi de benim işime gelir :)Yalnız bunu yılmadan yapmalısınız. İlk başlarda böyle olmadıgınız için, onlar eski düzen devam etsin diye sizi yıldırmaya çalışacaklardır. Pes etmeyin, kararlı durun. Bir süre sonra alışırlar. Zaten evin kontrolü, herşeyin kontrolü sizde olduğu zaman, ayrı eve çıkmanıza da karışamayacaklar. Siz yeterki otoritenin siz oldugunu onlara gösterin. Eşiniz de dahil tabi. Unutmayın, evdeki bir çöp bile sizden habersiz atılmasın. Ya sizin otoritenizi kabul edip her kararınıza saygı duyacaklar, ya da bu düzene alışamayıp sizi ayrı eve çıkarırlar ki, ikisi de sizin işinize gelir.
ailem var ama kaçarak evlendim malesef.offf olmuş bitmiş de okuyormuşsun da acelen neydi
seneye evlenseydin ya
ailen yok mu azıcık diş gösterse
bir de yani bulaşığı bu zamana kadar kim yıkıyorsa o yıkasın arada da bir şey olmaz
Ben okula tekrar başlayana kadar çalışabilirim.Geri kalan tum taksit ona kalır o zaman da yetmez yani
Herkese hayırlı sabahlar.Benim sorunum kayınpeder.Kayinpederin öne sürdüğü bazı sebeplerden dolayı onlarla beraber kalıyoruz.Kendisi bize kalın demesine rağmen zaman zaman kayınvalide ile kavga ederken ben zaten göndericem bunları diye konuşuyor bizim için.Ama bununla da kalmıyor ben zaten bu tutumundan dolayı sinirliydim ve isinamiyordun adama.Ama geçen hafta olan olaylar tuz biber oldu.Ben anneme gezmeye gittim sabah erkenden.Bunlar da zaten önceki günden tartışmalardı kayınvalide ile.Aksam daha da büyüdü olay.İkisi kendi aralarında kavga ediyorlardı konu bize geldi.Kp diyo ki power bulasiga filan yardım etmiyor,sabah kalktığımızda o evde olmuyor diyo.Halbuki yalan.Cunku ben onlara anneme gideceğimi söylerdim ama kv hastayım diye gitmiş yatmış uyandırıp da söyleyecek değilim ya bi de zaten plan son dakika çıktı sayılır.Ben de sabah kalktim giderken eşimin kardeşine mesaj attım.Sen söyle ben anneme gidiyorum diye.Bulaşik konusu da şöyle keyif yapıyorlar resmen sofra çok uzun sure duruyor ortada ben de onların yanında beklemek yerine eşimle vakit geçirmek için onun yaninda oturuyorum Ama bu surede de surekli gider gelirim mutfağa çay bittiyse ya da yemek yendiyse bulaşıkları yıkayım diye.Esim de buna şahit.Bu ben duymuyomusum gibi beni ilk cekistirisi de değil Uzun oldu belki ama kusura bakmayın çok moralim bozuk.Ve artık bıktım bu adamdan.
Allah aşkına "Garı " nedir yahu "Kadın" önce biz hemcinsimize saygı duyalim ki erkekten bi farkımız olsun.Kp'de maşallah kv'yi aratmıyormuş garı gibi mutfağa mı karışıyor bide
Iyide kp neden esyanizi aliyor ki?Herkese hayırlı sabahlar.Benim sorunum kayınpeder.Kayinpederin öne sürdüğü bazı sebeplerden dolayı onlarla beraber kalıyoruz.Kendisi bize kalın demesine rağmen zaman zaman kayınvalide ile kavga ederken ben zaten göndericem bunları diye konuşuyor bizim için.Ama bununla da kalmıyor ben zaten bu tutumundan dolayı sinirliydim ve isinamiyordun adama.Ama geçen hafta olan olaylar tuz biber oldu.Ben anneme gezmeye gittim sabah erkenden.Bunlar da zaten önceki günden tartışmalardı kayınvalide ile.Aksam daha da büyüdü olay.İkisi kendi aralarında kavga ediyorlardı konu bize geldi.Kp diyo ki power bulasiga filan yardım etmiyor,sabah kalktığımızda o evde olmuyor diyo.Halbuki yalan.Cunku ben onlara anneme gideceğimi söylerdim ama kv hastayım diye gitmiş yatmış uyandırıp da söyleyecek değilim ya bi de zaten plan son dakika çıktı sayılır.Ben de sabah kalktim giderken eşimin kardeşine mesaj attım.Sen söyle ben anneme gidiyorum diye.Bulaşik konusu da şöyle keyif yapıyorlar resmen sofra çok uzun sure duruyor ortada ben de onların yanında beklemek yerine eşimle vakit geçirmek için onun yaninda oturuyorum Ama bu surede de surekli gider gelirim mutfağa çay bittiyse ya da yemek yendiyse bulaşıkları yıkayım diye.Esim de buna şahit.Bu ben duymuyomusum gibi beni ilk cekistirisi de değil Uzun oldu belki ama kusura bakmayın çok moralim bozuk.Ve artık bıktım bu adamdan. Ayrıca anneme gitme konusunda ben bi de ailesinden izin alamam.Esimden izin aldıktan sonra bi de ona mi soruyum.Kusura bakmayın da fino köpeği gibi biz o gel diyince gelip git diyince gidemeyiz . Gerçekten çok iki yüzlü bi insan.Kavga günü eşime ev bulalım esyanizi aliyim gidin dedi.Ben de cok yıpranmış bi haldeydim.Agladim gidelim dedim eşime.Ama gelin görün ki o gün ev bakan adam bugün eşyayı alırsa gidelim diyo.Ama ben biliyorum ki azıcık bastirsa baskı yapsa babasına bu iş kolay hallocak çünkü adamın maddi durumu var
Herkese hayırlı sabahlar.Benim sorunum kayınpeder.Kayinpederin öne sürdüğü bazı sebeplerden dolayı onlarla beraber kalıyoruz.Kendisi bize kalın demesine rağmen zaman zaman kayınvalide ile kavga ederken ben zaten göndericem bunları diye konuşuyor bizim için.Ama bununla da kalmıyor ben zaten bu tutumundan dolayı sinirliydim ve isinamiyordun adama.Ama geçen hafta olan olaylar tuz biber oldu.Ben anneme gezmeye gittim sabah erkenden.Bunlar da zaten önceki günden tartışmalardı kayınvalide ile.Aksam daha da büyüdü olay.İkisi kendi aralarında kavga ediyorlardı konu bize geldi.Kp diyo ki power bulasiga filan yardım etmiyor,sabah kalktığımızda o evde olmuyor diyo.Halbuki yalan.Cunku ben onlara anneme gideceğimi söylerdim ama kv hastayım diye gitmiş yatmış uyandırıp da söyleyecek değilim ya bi de zaten plan son dakika çıktı sayılır.Ben de sabah kalktim giderken eşimin kardeşine mesaj attım.Sen söyle ben anneme gidiyorum diye.Bulaşik konusu da şöyle keyif yapıyorlar resmen sofra çok uzun sure duruyor ortada ben de onların yanında beklemek yerine eşimle vakit geçirmek için onun yaninda oturuyorum Ama bu surede de surekli gider gelirim mutfağa çay bittiyse ya da yemek yendiyse bulaşıkları yıkayım diye.Esim de buna şahit.Bu ben duymuyomusum gibi beni ilk cekistirisi de değil Uzun oldu belki ama kusura bakmayın çok moralim bozuk.Ve artık bıktım bu adamdan.
İyi de insan evlenmeden önce konuşmaz mı ayrı eve çıkalım diye. Baştan niye kabul ettin ailesiyle oturmayı. maddi durumu yoksa para biriktirseydiEvlenmeden önce parasını neye harcadığını bilmezdim Sormadim da yani sen ne karisiyosun der diye ama evlenince gordum.Abuk subuk tüm şeylere para yatırmış
Evet gidicem de ve bir süre ailenin yanına git ayrı eve çıkana kadar gitme. Böyle sözünü geçirmeyen hakkını savunmayan adamla olmaz.Ben bunu eşime dedigim de bu izin almak degil haber vermek diyor.Esyalarimizi almadığı için aynı evde oturuyoruz ve son durum da şu eşimle tartıştık bayramdan sonra ev bulalım dedi.Ben de eğer yine sözünü tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani aferin san a dedi ve konuşmuyo benimle
hizmetçi görüyor adam sizi.sabah hizmet aksam hizmetHerkese hayırlı sabahlar.Benim sorunum kayınpeder.Kayinpederin öne sürdüğü bazı sebeplerden dolayı onlarla beraber kalıyoruz.Kendisi bize kalın demesine rağmen zaman zaman kayınvalide ile kavga ederken ben zaten göndericem bunları diye konuşuyor bizim için.Ama bununla da kalmıyor ben zaten bu tutumundan dolayı sinirliydim ve isinamiyordun adama.Ama geçen hafta olan olaylar tuz biber oldu.Ben anneme gezmeye gittim sabah erkenden.Bunlar da zaten önceki günden tartışmalardı kayınvalide ile.Aksam daha da büyüdü olay.İkisi kendi aralarında kavga ediyorlardı konu bize geldi.Kp diyo ki power bulasiga filan yardım etmiyor,sabah kalktığımızda o evde olmuyor diyo.Halbuki yalan.Cunku ben onlara anneme gideceğimi söylerdim ama kv hastayım diye gitmiş yatmış uyandırıp da söyleyecek değilim ya bi de zaten plan son dakika çıktı sayılır.Ben de sabah kalktim giderken eşimin kardeşine mesaj attım.Sen söyle ben anneme gidiyorum diye.Bulaşik konusu da şöyle keyif yapıyorlar resmen sofra çok uzun sure duruyor ortada ben de onların yanında beklemek yerine eşimle vakit geçirmek için onun yaninda oturuyorum Ama bu surede de surekli gider gelirim mutfağa çay bittiyse ya da yemek yendiyse bulaşıkları yıkayım diye.Esim de buna şahit.Bu ben duymuyomusum gibi beni ilk cekistirisi de değil Uzun oldu belki ama kusura bakmayın çok moralim bozuk.Ve artık bıktım bu adamdan.
Dolap alamayan evlenmesin zatenOnlar göndermiyor bizle oturun şimdilik diyen de onlardı.Beyaz eşya yok ne yapicaz dolap filan olmadan Bence onlar bizi sömüruyolar hizmetçi gibi çalışan bi gelin bi de para getiren oğlan oh valla
Onlar göndermiyor bizle oturun şimdilik diyen de onlardı.Beyaz eşya yok ne yapicaz dolap filan olmadan Bence onlar bizi sömüruyolar hizmetçi gibi çalışan bi gelin bi de para getiren oğlan oh valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?