Kayınpederim ve ben

Cok teşekkür ederim yorumunuz için.Dediklerinizi uygulamaya calisicam.Hayirli ramazanlar

Reactions: IKS
Onun eşyayı almasına bağlı.Su an bi tek yatak odamıza var.Ve esimin asgari ücret ile çalışıyor.eşyayı olmazsa gidemeyiz çünkü aldığı para kurayla eve anca yeter zaten

neden yatak odan varmış

bir de kanepe

ucuzundan da buzdolabı çamaşır makinesi

gir bir işe çalış öde taksitleri oldu bitti

offf olmuş bitmiş de okuyormuşsun da acelen neydi

seneye evlenseydin ya

ailen yok mu azıcık diş gösterse

bir de yani bulaşığı bu zamana kadar kim yıkıyorsa o yıkasın arada da bir şey olmaz

seneye evlenseydin ya

bir de yani bulaşığı bu zamana kadar kim yıkıyorsa o yıkasın arada da bir şey olmaz
eski konularına bakılırsa aşktan gözü kör konu sahibinin.
19 yaşında kaçmış, hatta bebek istemiş ama kısmet olmamış 2,5 aylık evlilikte. kp çene yapmasa aslında halinden memnun gibi. tek huzur kaçıran kp.

Cok teşekkür ederim yorumunuz için.Dediklerinizi uygulamaya calisicam.Hayirli ramazanlar
Yalnız bunu yılmadan yapmalısınız. İlk başlarda böyle olmadıgınız için, onlar eski düzen devam etsin diye sizi yıldırmaya çalışacaklardır. Pes etmeyin, kararlı durun. Bir süre sonra alışırlar. Zaten evin kontrolü, herşeyin kontrolü sizde olduğu zaman, ayrı eve çıkmanıza da karışamayacaklar. Siz yeterki otoritenin siz oldugunu onlara gösterin. Eşiniz de dahil tabi. Unutmayın, evdeki bir çöp bile sizden habersiz atılmasın. Ya sizin otoritenizi kabul edip her kararınıza saygı duyacaklar, ya da bu düzene alışamayıp sizi ayrı eve çıkarırlar ki, ikisi de sizin işinize gelir.

neden yatak odan varmış

bir de kanepe

ucuzundan da buzdolabı çamaşır makinesi

gir bir işe çalış öde taksitleri oldu bitti
Ben okula tekrar başlayana kadar çalışabilirim.Geri kalan tum taksit ona kalır o zaman da yetmez yani

Gerçekten ikisi de benim işime gelir :)

Reactions: IKS

seneye evlenseydin ya

ailem var ama kaçarak evlendim malesef.

Ben okula tekrar başlayana kadar çalışabilirim.Geri kalan tum taksit ona kalır o zaman da yetmez yani

okulunuz tıp değilse okurken de çalışabilirsiniz diye düşündüm

benim okulumdan bayağı zaman kalıyordu mesela,

ne bileyim kp in kaprisi yerine markette çalışmayı tercih ederim galiba

Allah yardımcın olsun ev ev üstüne olmuyor

Iyide kp neden esyanizi aliyor ki?
Kocan ne yapiyor? Onca kp evinde oturmussunzu nekadar bilmiyorum ama. Simdi bir eve tasinacaksaniz bi zahmet kendi esyasinida kendisi alsin kocan.neden kp bastirip aldirtmasi gerektigini dusunuyorsunuz ki?

Kusura bakmayin bu benim genel dusuncem. Eger erkek kp kv den maddi yardim goruyorsa onlara bagli yasamak zorunda.
Yani bu durumda esim kp esya bekledigi surece sen daha cok yipranirsin. Adam benim evimde oturuyot yiyor iciyorlar esya bekliyorlar ama 2 cift laf etmeme kiziyorlar der (haksız bir dusunce olsa bile)
Calismiyormi kocan? Hazir kira odemiyorken bir kac ay esya parasi biriktirip alabilirsiniz kendiniz yani.. isin icini tam olarak bilmiyorum ama.

eski konularına şöle bi baktım daha cok küçüksün 19 yasındaymıssın ve hayat senn için çok erken erken yasta bissürü şeyler yaşamıssın sana abla tavsiyesi kendini ezdirme kimseye eşin bile olsa

Evlenmeden önce parasını neye harcadığını bilmezdim Sormadim da yani sen ne karisiyosun der diye ama evlenince gordum.Abuk subuk tüm şeylere para yatırmış
İyi de insan evlenmeden önce konuşmaz mı ayrı eve çıkalım diye. Baştan niye kabul ettin ailesiyle oturmayı. maddi durumu yoksa para biriktirseydi

Evet gidicem de ve bir süre ailenin yanına git ayrı eve çıkana kadar gitme. Böyle sözünü geçirmeyen hakkını savunmayan adamla olmaz.

hizmetçi görüyor adam sizi.sabah hizmet aksam hizmet

Onlar göndermiyor bizle oturun şimdilik diyen de onlardı.Beyaz eşya yok ne yapicaz dolap filan olmadan Bence onlar bizi sömüruyolar hizmetçi gibi çalışan bi gelin bi de para getiren oğlan oh valla
Dolap alamayan evlenmesin zaten
Koca iki insansınız, bi dolap alamıyosan ilkokul çocuğu gibi başkasının kurallarıyla yaşarsın

Valla kusura bakmayın ama ayrı eve çıkma sorumluluğunu alamıyorsanız elinizi taşın altına koyamıyorsanız gelip burada kayınpederim kaynanam bunu yapıyor da demeyin. Maddi özgürlüğünü eline alan adamlarla evlenin bir zahmet. Siz evde oturuyorsunuz geziyorsunuz çalışayım destek olayım da ayrı eve çıkalım demiyorsunuz, eşiniz yeni eve taşınsa bile eşyaları kayın peder alacak sonra da ben anlaşamıyorum bunu demen için kendi kendinize yetmeniz lazım.

O evde oturup onlardan geçinirken iyi ama. Sonra da çok uzun sürüyor yemekleri ondan yıkamıyorum bahaneleri, şudur budur çalış o zaman kazan paranı gezip tozacağına muhtaç olma yoksa her lafı duyarsın da susarsın.

Onlar göndermiyor bizle oturun şimdilik diyen de onlardı.Beyaz eşya yok ne yapicaz dolap filan olmadan Bence onlar bizi sömüruyolar hizmetçi gibi çalışan bi gelin bi de para getiren oğlan oh valla

Eee niye evlendin
Şartlar düzelmeden
Bi buzdolabı almadan evlenemeyiz deseydin

Kusura bakma başta sen milleti kullanırım demişsin, kira ödemeyiz buzdolabı bile beleş gibisinden
İstediğin gibi olmayınca ayrı ev düşmüş aklına
En baş yapsan daha iyiydi, ne yüz göz olurdunuz ne bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…