• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpederim

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
123
Kizlar kayinpederim babamin hakkinda ileri geri konusuyor icince.esim susturuyor ama agirima gidiyor. Siz olsaniz ne yapardiniz nasil davranmaliyim.

Haddini bil baba kalbini kirarim yoksa de.
Net bit sekilde soylerseniz anlar. Anlamazsa kavga çıkar temelli ipleri koparirsiniz.

Dengesizlik insanlarin ruhuna islemis.

O içtiğin içkinin şişesini ağzına monte ederim ayyaş köpek diye bağırırdım ben herhalde sinirlendim yine bak !

Eşiniz ne ci bu durumda?!
1. eğer sizin evde içip bunları diyorsa, çok çok fena...Başlarım öyle kocayada k.babayada
evime hayatta sokmam.
2. dışarda içip diyorsa , ayıkken ağzına ederim.
3. her iki durumda da kocanızın muhattap olması, adam gibi içiyorsan iç yoksa gelme demesi lazım.

Benim babam o söylediği lafları hak edecek bi pislik olsa bile başkasına söyletmem öyle laflar

Ayikken kibar bir dille icki ictiginiz zaman babam hakkinda hos olmayan seyler soyluyorsunuz, benim babam aynisini sizin icin yapsa esim cok uzulur bozulurdu!
Bende cok uzuluyorum lutfen buna dikkat eder misiniz seklinde uyarin.

Ben insanların sarhosken bilinclerinin gayet yerinde olduğunu düşünüyorum o yüzden o öyle konuşurken vereceğiniz sert bi tepki onun bu huyundan vazgeçmesini sağlayacaktır.

Eşiniz ne ci bu durumda?!
1. eğer sizin evde içip bunları diyorsa, çok çok fena...Başlarım öyle kocayada k.babayada
evime hayatta sokmam.
2. dışarda içip diyorsa , ayıkken ağzına ederim.
3. her iki durumda da kocanızın muhattap olması, adam gibi içiyorsan iç yoksa gelme demesi lazım.
Esim zaten susturdu tamam oglum sustum dedi bende esim de ezdirmedik zaten..
Soyle ki biz bu insanlarla 5 sene gorusmedik iyi de yapmisiz. Sonra bu anneler gununde bn aradim daha fazla kusluk olmasin diye.. Yanlis yapmisim.. Esim de sen baristirdin bn sana demistim diyor.. Hata etmisim diyorum bnde..
Bundan sonra ancak ozur dilemesi sartiyla konusurum..

Ne olursa olsun benim babamin arkasindan konusamaz efendim! Esiniz de destekcinizmis ne guzel, bence baristiginiz gibi tekrardan muhabbeti kesin.. Asla gorusmeyin.. Hadsiz herif.. Ay bana sinir geldi. Kendi kp aklima geldi o da boyle hadsiz nerde ne konusacagini bilmeyen bi tip

Back
X