• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpederim

Bende sadece ozur dilemesi sartiyla gorusurum bundan so
Ne olursa olsun benim babamin arkasindan konusamaz efendim! Esiniz de destekcinizmis ne guzel, bence baristiginiz gibi tekrardan muhabbeti kesin.. Asla gorusmeyin.. Hadsiz herif.. Ay bana sinir geldi. Kendi kp aklima geldi o da boyle hadsiz nerde ne konusacagini bilmeyen bi tip
ancak ozur dilerse konusurum ki o da dilemez.

Bende sadece ozur dilemesi sartiyla gorusurum bundan so

ancak ozur dilerse konusurum ki o da dilemez.
Ooooh ne guzel iste oyle hadsiz bi adami hayatinizdan rahatca cikarabilirsiniz o zaman...o da ozur dilemezmis zaten

Igrenc adam. Duzgun biri olsa boyle icip icip millet hakkinda konusmazdi zaten. Tepkinizi acikca ortaya koyun, esinize karsi da koyun asla goz yummayin.

Terbiyesiz ne istiyomus adamdan kizini canini onlara verdi diye mi kotuymus anam babam icin konusan kim olursa olsun onun azini yirtarim

Terbiyesiz ne istiyomus adamdan kizini canini onlara verdi diye mi kotuymus anam babam icin konusan kim olursa olsun onun azini yirtarim
Terbiyesiz kiskaniyor babamin evlatlari icin yaptiklarini. Ne nisan da ne dugun de yoktular iyiki de yokmuslar. Cok iyi yapmisiz kuserek. Keske hic barismasaymisiz..

gitsin kendi evinde mi diyim ininde mi diyim orda zikkimlansin,alkol aldigi ortamda da bulunmayin.

Back
X