• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim !

Mrstpc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
204
101
23
Merhabalar, 2.5 ay önce düğünüm oldu.
Eşimin annesiyle babası ayrı. Babası yalancı, düzenbazın tekiymiş gençkten (bence hala öyle) Neyse kendisi inşaat sektöründe çalışıyor. Ve çek usulü. Eşya alacağımız zaman 8 bin liraya tüm evi düzdük. 10 bin lirası daha vardı ama benim bu parayla işim var dedi. Birşey demedik.
Geçen sene salonu tuttuğumuzda babam kıyamayıp ortak ödeyelim demişti. Biz o zaman yarısını nakit trank verdik. Kayınpederim vermemişti.
Düğünden 1 hafta önce çek almıştı (biz öyle sanıyorduk) ve her gün bugün bozdurcam diye diye eşimi kandırdı. Çarşamba düğün var, pzt oldu hala kp den ses yok. Salı oldu yine yok.. Gece yola çıkıp bize gelecekler akşam kına var, elde kuruş para yok. Servis tuttular onu bile ödememişlerdi.
Eşim benden rica etti bende gidip kredi çektim 17 bin. Verdim. O parayla altın aldılar, salonu ödediler vs. Ortada çekin olmadığını düğünden sonra öğrendik.
Neyse 600 tl her ay taksidi var kredinin. 15 inde yatırması gerekiyor çünkü benim maaşımdam kesiliyor. Ağustos ayını 5 gün gecikmeli verdi. Eylül ayını vermedi, Ekim geldi çattı..
Eşim şehir değiştirdiği için işe gireli 2 hafta oldu. 900 lira kira veriyorum.
Size yemin ederim 3 tl ile işe geldim bugün. PARAMIZ BİTTİ.
Eşim arıyor, tamam diyip kapatıyor. Arıyor, o kapatıyor. Kayınvalidem çıldırdı. Sülalesine rezil edicem onu gelin parasıyla düğün yaptı millete hava atıyor ben oğlumun düğününü yaptım diye diyor. Ben işe girip size ödeyeceğim o parayı dedi.
Eşim bana mahçup, babasına çok öfkeli.. Elden birşey gelmiyor. Ayın 15 ine daha var, paramız yok..
O kredi bana kaldı büyük ihtimal.
Çok öfkeliyim. Eşimle konuşamıyorum kırılır diye zaten utanıyor. Ailem bilse sorun olacak. Bir tek size anlatabildim..

Eşim benden rica etti bende gidip kredi çektim 17 bin. Verdim. O parayla altın aldılar, salonu ödediler vs. Ortada çekin olmadığını düğünden sonra öğrendik.

Nasıl yani? Eşinizle konuşun bir zahmet de kırılsın, utansın. Bu nasıl iş? Neden bu kadar çok güveniyorsunuz da kendi adınıza kredi çekebiliyorsunuz? Bakın yargılamak için sormuyorum hayretimden soruyorum. Siz kendinize düğün yapmışsınız resmen..

Ah keske siz cekmeseydiniz uzerinize bisey.. Ne yuzsuz adammis. :/

Ah keske siz cekmeseydiniz uzerinize bisey.. Ne yuzsuz adammis. :/
Eşimle kayınvalidem mahçup olmasın diye çektim. Gerçekten çok yüzsüz. Paramız bitti diyoruz tamam gönderirim diyor. :(

Nasıl yani? Eşinizle konuşun bir zahmet de kırılsın, utansın. Bu nasıl iş? Neden bu kadar çok güveniyorsunuz da kendi adınıza kredi çekebiliyorsunuz? Bakın yargılamak için sormuyorum hayretimden soruyorum. Siz kendinize düğün yapmışsınız resmen..
O kadarını eşim çekemezdi vermezlerdi, kayınvalidem çalışmıyor zaten. Tek ben çekebilirdim. Onlar mahçup olmasın diye çektim. Yola çıkacaklardı 5 saat sonra, elden başka birşey gelmedi.

Yardim edip etmeyecegi kendi bilir siz keske herseyi tamamlayip oyle dugun yapsaydiniz.sonucta adam odemek zorunda degil.keyfine kalmis bisey sonucta.

Lütfen kafana takma eşimin ailesi ev aldı içini ben yaptım ev aldılar diye tafraları bitmedi en sonunda görüşmüyoruz zaten çok şükür kv lafına da güvenme 2 gün sonra o da kocasının tarafına döner eşin biliyodur babasının ne olduğunu birlikte ödeyin borcunuzu kimse de ben bunu yaptım diye size caka satamaz.Daha uygun bi eve taşınabilirseniz taşınan 2 kişiyseniz en başta krediyyi siz çekmeseydiniz banka vermedi vs diye ama neyse olmuş olan iyi niyetli davranmışsınız.Ödeme için de eşinizden başka kimseye güvenmeyin ödemezler.Öderlerse de eşin alsın sen hiç başkasına lafını dahi etme.Eşine 2 ayda bir sorabilirsin bence abartmadan sıkmadan.

kimse kusura bakmasın eşinin ne suçu var babası şerefsizse. bir de keşke onlara güvenip düğün yapmasaymışınız. herkesin zor zamanları olur emin olun bunun için eşinizle kavga etmeyin ne yapabilirsiniz oturn bunu konuşun.

O kadarını eşim çekemezdi vermezlerdi, kayınvalidem çalışmıyor zaten. Tek ben çekebilirdim. Onlar mahçup olmasın diye çektim. Yola çıkacaklardı 5 saat sonra, elden başka birşey gelmedi.

Zaten ne geliyorsa bu evleneceklerin başına kimse mahçup olmasın diye maalesef. Umarım en kısa sürede refaha erersiniz.

İnşallah öder .s
Pek ödücek gibi durmuyor ama ..
Allah yardımcınız olsun...

Ben bişey anlamadım
Kayınpederin çeki olur veya olmaz
Daha nişanlıyken eşin niye kendi kredi çekmedi de sana çektirdi
Ben olsam çekmezdim herhalde
Kayınpeder vermek zorunda da değil ama verecem demeseymiş sadace, senle eşinde ona göre bi salon tutsaymışsınız
Baban vermiş salon parasının yarısını diye beklenti içine girmişsin de her baba bir olmaz ki zaten

Eşimde suç bulmuyorum zaten. O sadece yine yanıldı...
Sinir bozan, benim paramla yaptığı altınları akrabalarına ballandıra ballandıra anlatması. (Karadenizli ve altın çok önemli)

Bu Ada'ma ne diye güvenmişler keşke hiç karıştırmasaydınız ailenizden destek alın bi süre bu kadar bunaltmayın kendizi sonra ailenize ödersiniz

Ben bişey anlamadım
Kayınpederin çeki olur veya olmaz
Daha nişanlıyken eşin niye kendi kredi çekmedi de sana çektirdi
Ben olsam çekmezdim herhalde
Kayınpeder vermek zorunda da değil ama verecem demeseymiş sadace, senle eşinde ona göre bi salon tutsaymışsınız
Var dedi, kaynım da gördüğünü söyledi (meğer başka çekle onu da kandırmış)
Bizde emin olduk.
Dediğim gibi başka kimse çekemezdi krediyi. Eşime vermediler.

Bu Ada'ma ne diye güvenmişler keşke hiç karıştırmasaydınız ailenizden destek alın bi süre bu kadar bunaltmayın kendizi sonra ailenize ödersiniz
Aileme anlatmak istemiyorum. Eşim iyice kötü olacak zaten iyi değil bu konu yüzünden. Huzurumuz kaçsın istemiyorum.
Ama o paraya da ihtiyacımız var.

Var dedi, kaynım da gördüğünü söyledi (meğer başka çekle onu da kandırmış)
Bizde emin olduk.
Dediğim gibi başka kimse çekemezdi krediyi. Eşime vermediler.
Bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam çekmezdim sanırım
Kim kredi çekerse genelde onun başına kalır, kayınpederin çekseymiş madem ödeyeceğim diyo niye çekmiyo
Elinde çekler gani gani sözde inşaat sektöründe ona da mı kredi vermezlerdi ?
Ben mi evhamlıyım bilmem ama yapacam edecemlere ben çok inanmıyorum

Bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam çekmezdim sanırım
Kim kredi çekerse genelde onun başına kalır, kayınpederin çekseymiş madem ödeyeceğim diyo niye çekmiyo
Elinde çekler gani gani sözde inşaat sektöründe ona da mı kredi vermezlerdi ?
Ben mi evhamlıyım bilmem ama yapacam edecemlere ben çok inanmıyorum
Çok rahat bir adam. Ben çıldırdım zaten düğün stresi vardı.
Dayanamadım artık çektim yani o an başka birşey düşünemedim

Back
X