Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözünün 3 te birini tutsa şükredecektik.Benim anlamadığım kız istemeye falan geldiklerinde aileler konuşup anlaşmıyorlar mı yani herkes yapıp yapamayacaklarını söylemiyor mu karşılıklı olarak? Yani karşı taraf nasıl verdiği sözden dönüyor çok üzücü en güzel günlerini borç ödeyerek geçiriyorlar.
Konu sahibi eminim ki ödemeyeceklerini bilseydi bu kadar kredi çekmezdi yada çeker kendim yaparım düğünümü nasılsa ben ödeyeceğim derdi.
Eşimde suç bulmuyorum zaten. O sadece yine yanıldı...
Sinir bozan, benim paramla yaptığı altınları akrabalarına ballandıra ballandıra anlatması. (Karadenizli ve altın çok önemli)
Bu zamana kadar babalık yapmadı, son görevini yapsaydı bari. Tabi ki zorunda değil. Ama söyleseydi de bizde önlem alsaydık. Son gün öğrenmek üzücü oldu.Kp para vermek zorunda degil ki,biz herseyi kendimiz yaptik iki yilda borç odedik, iyi ki öyle olmus ileride laf duymaktansaMrstpc daha düşük kiralı bir eve geçip borcunuzu ödeyin kp de yalvarmayin. Eşin suçlu ayrıca sana kredi çektirdiği için
Son çaremiz o zaten..Altınları bozdurup borcun bir kısmını kapatsanız.
Merhabalar, 2.5 ay önce düğünüm oldu.
Eşimin annesiyle babası ayrı. Babası yalancı, düzenbazın tekiymiş gençkten (bence hala öyle) Neyse kendisi inşaat sektöründe çalışıyor. Ve çek usulü. Eşya alacağımız zaman 8 bin liraya tüm evi düzdük. 10 bin lirası daha vardı ama benim bu parayla işim var dedi. Birşey demedik.
Geçen sene salonu tuttuğumuzda babam kıyamayıp ortak ödeyelim demişti. Biz o zaman yarısını nakit trank verdik. Kayınpederim vermemişti.
Düğünden 1 hafta önce çek almıştı (biz öyle sanıyorduk) ve her gün bugün bozdurcam diye diye eşimi kandırdı. Çarşamba düğün var, pzt oldu hala kp den ses yok. Salı oldu yine yok.. Gece yola çıkıp bize gelecekler akşam kına var, elde kuruş para yok. Servis tuttular onu bile ödememişlerdi.
Eşim benden rica etti bende gidip kredi çektim 17 bin. Verdim. O parayla altın aldılar, salonu ödediler vs. Ortada çekin olmadığını düğünden sonra öğrendik.
Neyse 600 tl her ay taksidi var kredinin. 15 inde yatırması gerekiyor çünkü benim maaşımdam kesiliyor. Ağustos ayını 5 gün gecikmeli verdi. Eylül ayını vermedi, Ekim geldi çattı..
Eşim şehir değiştirdiği için işe gireli 2 hafta oldu. 900 lira kira veriyorum.
Size yemin ederim 3 tl ile işe geldim bugün. PARAMIZ BİTTİ.
Eşim arıyor, tamam diyip kapatıyor. Arıyor, o kapatıyor. Kayınvalidem çıldırdı. Sülalesine rezil edicem onu gelin parasıyla düğün yaptı millete hava atıyor ben oğlumun düğününü yaptım diye diyor. Ben işe girip size ödeyeceğim o parayı dedi.
Eşim bana mahçup, babasına çok öfkeli.. Elden birşey gelmiyor. Ayın 15 ine daha var, paramız yok..
O kredi bana kaldı büyük ihtimal.
Çok öfkeliyim. Eşimle konuşamıyorum kırılır diye zaten utanıyor. Ailem bilse sorun olacak. Bir tek size anlatabildim..
Canim son gune kalmaz altin vs...Kimsesi yok mu kocanin, tek çocuk mu.Anlamadim.Annen duysa ne kadar üzülür.Ben kv ile kocani çok sağlikli bulmadim ya.Senin kv de 5 kuruş vermez bence...annen altinlar hazir mi diye sormadi mi hiçDüğünden bir gün önce iptal olsun diyemezdim. Ayrıca eşimde suç bulmuyorum.
Kayınpederinizi takmayın. Kabul çok zor aileniz yarı parayı vermiş üstelik. Ama huzurunuzu bozmayın kesinlikle. Çalışıyorsunuz parayı bulursunuz da. Allah korusun huzur kaçarsa parayla satın alınmaz.Bu ayı atlatırız ek hesap var onu kullanırız fln ama. Ben sadece üzüldüm.
3 lirayla işe gelmem zoruma gitti. Birde kayınpederimin hallederiz davranışları..
Kayınvalidem verir ona şüphem yok. Tek bileziğini bozup eve bırakmış. Geri verdik zorla.Canim son gune kalmaz altin vs...Kimsesi yok mu kocanin, tek çocuk mu.Anlamadim.Annen duysa ne kadar üzülür.Ben kv ike kocani çok sağlikli bulmadim ya.Senin kv de 5 kuruş vermez bence...
Dediğim gibi, sahte çek gösterdi. Bilemedik.. Eşyaları alınca bunu da öder sandık.Bu iste tek hatali kp degil.
Kv de esin de sen de hatalisin.
Kv ve esin bu adamin huyunu bilmiyor muydu sanki...
Ben ortaklasa oyuna getirildiginizi dusunuyorum.
Kendi ailenize ne olursa olsun yansıtmayin.
Kp icin de altinlarla borcu kapattik bize bir seferde ver deyip asiri sikistirin.
Yani şu an en mantıklı görünen o. Burdan o paraların geleceğine dair bir ışık yok çünkü.Son çaremiz o zaten..
Aynen öyle.. Son kez belki dediler ikisi de yanıldı..Bu arada ben konuyu okuduğumda eşinizde ya da kayınvalidenizde bir suç düşünmedim. Sadece aynı adama son bir kez kanmışlar gibi geldi. Yine de bundan sonra siz bari uyanık olun. Yok bebeğin falancasını ben alırım falan derse kanmayın ya da bundan sonra verilen hiç bir söze itimat etmeyin.
O an düşünemedim.. Keşke ama işte..Ama şöyle bir durumda var. Keşke kredi çekseydiniz ama sadece düğüne yetecek kadar çekseydiniz. Altınları da alamasalardı. Elaleme adam rezil olsaydı.
Kayınvalidem verir ona şüphem yok. Tek bileziğini bozup eve bırakmış. Geri verdik zorla.
Çok haklı.. Kayınvalideme o kadar şehir değiştirmiş, aç bırakmış. Eşim 10 yaşına kadar tv ne bilmemiş.Kocasıyla ne kadar zıtlar
Boşanmakta kesin haklıdır senin kayınvaliden
Kadın ne kadar mertse adam o kadar namert ( Kayınpeder vermek zorunda değil diyenlere o zaman söz vermeseydi de millet ona göre salon baksaydı diyorum )
Özellikle BDv de en çok dert kayınvalideyken , bu kadının kıymetini bil