kayınpederimden bıktım usandımmmm

80 yaşındaki adamı kapıya mı atsın diyorsunuz ama o insanda 80 yaşına gelmiş 40 yaşındaki bayanla gezmeyi biliyorsa tuvaleti temiz bırakabilecek kadar aklı yerinde kıza bilerek eziyet ediyor işte bi evin nasıl geçireceğini bilecek yaşta o da kapıya atayım demiyor ki ne yapabilirim diye akıl danışıyor..
Bence diğer çocuklarıyla görüşün ve sırayla bakın en mantıklısı çünkü hepsinin babası bakmak zorundalar

Canim anladigim kadariyla kp in gecimsiz biri pek de anlasamiyosunuz. Esine sooylesen abisiyle donusumlu olarak baksaniz ? Bazı yaslilar gercekten hic cekilmiyor tek basina cekmek zorunda degilsin. Babaysa ikisininde babası atsan atamaz satsan satamazlar. Ayrica eltim gezerken ben kp bakiyorsam sıkıntı cıkar.

İyi de eşinizden niye boşanmayı düşündünüz? Ayrıca adamın babası.. Tamam siz haklısınız diğer evlatları da bakmalı dönüşümlü olarak atıyorum 1 ay siz de diğer ay öbüründe falan.. Kendi babanız olsa kardeşlerinizin eşleri babanızı istemese ne yapardınız..? Tuvalet konusuna gelince hakkaten iğrenç bir durum.. Gördüğünüz anda söyleyin.. İşlerinize burnunu sokması yaşlılığından.. Sallamayın konuşsun dursun.. Ama eşinizden babasını evden kovmasını isteyemezsiniz..

16 sene eltisi bakmis daha fazla dayanamamis. Bunu isterlerse cevaben ben zaten 16 sene baktim olur ki kendince o da hakli.

Altlı ustlu iki daire kiralayıp ayırın ..hijyene takigim. .çocuklu evde mümkün değil çekilmez ..

Sen niye utaniyorsun kendinden küçük kadınlarla gezmesinden ? Seni bağlayan bir durum yok ..yüzü varsa kendi utansın çünkü o yaştaki bi adamla ancak parası için gezilir ..

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır. Taktik değiştirip normalden iyi davranmayı deneyin bence.

Dede azmış kendince başka laf bulamadım

Buarada herkes kvdeden dertli kv olsa huzurevine gönderin derdi dede kp olunca yaşlı adam nekadar yaşıycak oldu hep ayrımcıyız kadınlar hep :)
Ya kv de olsa şimdi diger elti hiç bakmamış olsa transfer olurdu da kadın 16 sene oturmuş dedenınde yası 80 cocukları varken huzur evı neden.
Nasip olursa ölmezsem Yaslanınca kendım huzur evıne yerlesıcem sanırım kımsye bela olmıyım :)

Diğer eltiyede yazık dede hep böyleyse ki tuvalet konusu yeterli 16 gün çekilmez o 16 yılda sıyırmıştır.
Ama o çektide diye diğer gelinlerin suçu ne?
Yaşıtlarıyla mutlu huzurlu huzurevinde yaşasa herkes için daha iyi olur .

Evlendirselerde olur niyeti var zaten ama maddiyat yüzünden olmaz sanırım mülklere ortak çıkmasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…