- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Bu kayinvalidelere kıran mı girdi de bu akşam kp konusu açılmışhayret doğrusu kp sorununu görünce sevinmedim degil yani bir değişiklik oldu bize de yahuu
Canim anladigim kadariyla kp in gecimsiz biri pek de anlasamiyosunuz. Esine sooylesen abisiyle donusumlu olarak baksaniz ? Bazı yaslilar gercekten hic cekilmiyor tek basina cekmek zorunda degilsin. Babaysa ikisininde babası atsan atamaz satsan satamazlar. Ayrica eltim gezerken ben kp bakiyorsam sıkıntı cıkar.
Altlı ustlu iki daire kiralayıp ayırın ..hijyene takigim. .çocuklu evde mümkün değil çekilmez ..merhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
Aynen canımYahu 80 yaşında adam ne bekliyorsunuz . Burda ne diyelim yanı sokağa mı at diyelim
Dedeye sahip çıkalımEvlendirin dedeyi derdi o gibi duruyo
Tabi ayrı ev olmak kaydıyla
Dedeye sahip çıkalım
Ya kv de olsa şimdi diger elti hiç bakmamış olsa transfer olurdu da kadın 16 sene oturmuş dedenınde yası 80 cocukları varken huzur evı neden.Dede azmış kendince başka laf bulamadım
Buarada herkes kvdeden dertli kv olsa huzurevine gönderin derdi dede kp olunca yaşlı adam nekadar yaşıycak oldu hep ayrımcıyız kadınlar hep :)
Ya kv de olsa şimdi diger elti hiç bakmamış olsa transfer olurdu da kadın 16 sene oturmuş dedenınde yası 80 cocukları varken huzur evı neden.
Nasip olursa ölmezsem Yaslanınca kendım huzur evıne yerlesıcem sanırım kımsye bela olmıyım :)
Evlendirselerde olur niyeti var zaten ama maddiyat yüzünden olmaz sanırım mülklere ortak çıkmasın diye :)Diğer eltiyede yazık dede hep böyleyse ki tuvalet konusu yeterli 16 gün çekilmez o 16 yılda sıyırmıştır.
Ama o çektide diye diğer gelinlerin suçu ne?
Yaşıtlarıyla mutlu huzurlu huzurevinde yaşasa herkes için daha iyi olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?