- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Evlendirselerde olur niyeti var zaten ama maddiyat yüzünden olmaz sanırım mülklere ortak çıkmasın diye :)
Çocuk için demedim canım :)Bu yaştan sonra çocuğu olur mu ?
Bence olmaz evlendiği kişide nikah hakkını alır sadece o da 1/4 onuda paylaşsınlar bi zahmet
Kiz evlatlar babalarina kendileri bakiyorlar, mincirdiklari kocalari kendi babalarina bakmiyorlar genelde ona da kadin bakiyor. O yuzden bu kadar patirti cikiyor. Oglusu baksa sorun olmaz. 80 yasinda, 40 yasinda citirla gezenin henuz bakima da ihtiyaci yoktur. Kim minciriyorsa dedeyi onun bakmasi munasip.Adamın oğlunu mıncırıyorsan babasına da bakacaksın tabi. senin babana yapılsa bu konusmalar vs ne hissederdin acaba??
Minciriyorsam her seyi ben yapayim iyi bariKiz evlatlar babalarina kendileri bakiyorlar, mincirdiklari kocalari kendi babalarina bakmiyorlar genelde ona da kadin bakiyor. O yuzden bu kadar patirti cikiyor. Oglusu baksa sorun olmaz. 80 yasinda, 40 yasinda citirla gezenin henuz bakima da ihtiyaci yoktur. Kim minciriyorsa dedeyi onun bakmasi munasip.
Bir mincirmaya da hasta bakicilik yapilmaz, mincirilmaz daha iyi. Mincirmadan yasayalim.
Benim beynim yandi yorumu gorunce. Yorumumdan da belli zaten.Minciriyorsam her seyi ben yapayim iyi bari
Ne igrenc bir laftir midem bulandi,arkadas nasil bir psikolojiyle yazdiysa artik
tuvaletini yaptıktan sonra yıkamıyor anladın mı şimdi ne demek istediğimiYikanmadigini nasil anladiniz acaba? sizde cok bir okadar acayipsiniz bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?