kayınpederimden bıktım usandımmmm

Evlendirin iste ne guzel. Hazir aday da varmis madem. Kimse kimseye bakmak zorunda degil kaldi ki zaten adam yatalak degil hasta degilmis.

Adam 40 yaşında biri ile geziyorsa akıllı olan insan onunla olmasını teşvik eder. adamın cift maaşı varmış birak gezsin hatta evlensin de kurtulun.

Adamın oğlunu mıncırıyorsan babasına da bakacaksın tabi. senin babana yapılsa bu konusmalar vs ne hissederdin acaba??
Kiz evlatlar babalarina kendileri bakiyorlar, mincirdiklari kocalari kendi babalarina bakmiyorlar genelde ona da kadin bakiyor. O yuzden bu kadar patirti cikiyor. Oglusu baksa sorun olmaz. 80 yasinda, 40 yasinda citirla gezenin henuz bakima da ihtiyaci yoktur. Kim minciriyorsa dedeyi onun bakmasi munasip.

Bir mincirmaya da hasta bakicilik yapilmaz, mincirilmaz daha iyi. Mincirmadan yasayalim.

Akşama kadar geziyormuş ne güzel evde olsa temizliğe yardım mı edecek? Gezmese bu sefer evde oturuyor, hiç dışarı çıkmıyor banyo bile yapamıyorum diye konu açardınız.
En güzeli, evlendirmek, dinç adammış, sevgili de yapmış kendine de. Evlendirin siz de rahat edin o da rahat etsin.

Minciriyorsam her seyi ben yapayim iyi bari
Ne igrenc bir laftir midem bulandi,arkadas nasil bir psikolojiyle yazdiysa artik

Minciriyorsam her seyi ben yapayim iyi bari
Ne igrenc bir laftir midem bulandi,arkadas nasil bir psikolojiyle yazdiysa artik
Benim beynim yandi yorumu gorunce. Yorumumdan da belli zaten.

Dunya bir yana mincirmak bir yana seklinde bir yasam tarzi var sanirim saygi duyarim ama herkes onunden mincirsin baskasinin mincirigina karismasin lutfen.

arkadaslar simdi suna bir acıklık getirelim
tamam yaslıya bakılır ama hak edene
gencliğinde zalımlık yapıp elden ayaktan düşünce sıgınıp yaslılık arkasına baktırmak onursuzluk
söyle diyeyim benim kv ben 10 yıllık evliyim birgün bir insanlıgını görmedim bir gün yaaa
her bir araya geldiğimz günü zehir etti ruh hastası
simdi ben bu kadına elden ayaktan düşünce nasıl bakayım içim el vermiyor ama vicdanım cok kaypak
yine belki bakarım bilemiyorm ama yüzünü görmek dahi istemiyorm ölse bir gr üzülmem
ki ben sokaktaki çocuga yaslıya birsey olsa aglayan hassas bir insanım işte bu tür durumlarda var
kimseyi kınamayalım lütfen

Bir ana / baba 4 cocuga bakar da 4 cocuk 1 ana /babaya bakamaz ....

Baba Oğluna Bir Bağ Bağışlamış, Oğul Babasına Bir Salkım Üzüm Vermemiş

Vs vs vs

Allah bilir ömrünü ama 80 yaş yolun sonu görünüyor demek gibi bişey.
Sabret

şahsen kendim çok iyi olsa bile aynı evde bakamam, yakınımda yaşasınlar, gideyim geleyim, kontrol edeyim, bakıcı tutayım vs, ama kendim kendime ve çocuklara zor bakıyorum zaten

ama sizin durum değişik;

sanırım evlenmeden önce birlikte yaşamayı kabul ettiniz, sonuçta siz evlenince ilk gelin evini ayırmış, siz de mevcut eve mi yerleştiniz? doğal olarak kabul ederek evlenmiş oldunuz. şimdi de adam 80 yaşında eşiniz de bu düzende yetişmiş, diğer alternatifler eşinize de babasına da ağır gelebilir, o yüzden doğru olmayacaktır. Ancak eşinizden babası ile daha fazla ilgilenmesini talep etmelisiniz.

onun dışında tüm gün gezen adam size sorun da çıkarmaz ki, akşam gelip yiyip içiyor yardım etmiyor demişsiniz. pardon ne bekliyorsunuz? gerçekten ne bekliyorsunuz merak ediyorum.

maaşından bize koklatmıyor demişsiniz, ama onun evinde yaşıyorsunuz diye anladım ben, yanlışsa düzeltin. bu da baya koklatmak oluyor aslında, bugün kiralar büyük şehirlerde asgari ücreti buluyor. şükretmek lazım.

yerinizde olsam, aynı apartmanda bir ev tutar, yemeğine temizlğine bakımına bir yardımcı ayarlar devamlı kontrol halinde olurdum. aynı evde kendi babam olsa yapamam ben.

yapacak bişey yok gibi görünüyo. zaten kalmış bikaç senesi, idare edeceksiniz.

80 yaşında adam ne kadar genç gösterebilir, ne kadar dinç olabilir ki temizlik konusunda uyarabilirsiniz ama geri kalan şeylerde yapacak bir şey yok adam yaşlı 16 sene eltin bakmış biraz da sizde kalabilir ne yapsın tek başına yemeğini yapmaz temizliğini yapamaz alt tarafı bir kap yemek koyuyorsunuz önüne yani zaten o yaşta adam sizi nasıl ayırsın. Eşinin de gönlü razı olmaz. Bulursa birini gider işte. kimle ne yaptığı onu bağlar.

Yasliysa bakilir bakilmaz degil ama surekli sizde olmaz.. baska cocuklari da var madem esin konusacak kardesleriyle ve diyecek ki bu boyle olmaz.. donusumlu bakalim babama.. yada bir bakici ile ayri ev tutulacak yemek camasir bulasik icin.. veyahut bunu asla soylemek istemem dilim varmaz ama huzurevi.. hem maasi da varmis gitsin havuzlu falan cok huzurrvleri var orda rahatina baksin.. ama yine de oncelik kendi evlatlarinindir ve dönüşümlü bakilmasidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…