• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederimden bıktım usandımmmm

80 yaşındaki adama bakma diyemeyiz oglunda kızında kalmayacaksa nerde kalacak
Bide 80 yaşındaki adamdan ne gibi yardım bekliyorsunuz temizlik yemek yapmasinimi???
Sizin kendi babanizda olabilirdi sabredin
Genc gösteriyorsa birini bulun evlendirin üzerinizden yük kalkar
tabiki hayır ama biraz saygı bekliyorum sadece yapsakta yapmıyorlar gibisinden konusuyor hiçbişeyden memnun olmuyor yani ne yapsakta yaranamıyoruz

Çocugu besle büyüt sonra elin kizi gelsin bu yaşli dedeyi ne yapayimmm bennnn. Adami evladi bakmayacakta kim bakacak. Istemiyorsan en basindan kabul etmeseydin.

Ne guzel yaa. Yarin obur gun siz de yaslanip cekilmez bir hale geleceksiniz. Elin oglu demez insallah ne yapalim biz bu yaşli neneyi diye. Keser doner sap doner olayi bu.
ne yaşadığımı bilmediğiniz için yorum yapmak kolay tabi fakat benim çalışmamı istiyor çocuklara bakacak kimse yok nasıl çalışayım annemlerde uzaklar. zaten evin yemeğidir temizliği çocuklar b ütün yük bende

Yasliysa bakilir bakilmaz degil ama surekli sizde olmaz.. baska cocuklari da var madem esin konusacak kardesleriyle ve diyecek ki bu boyle olmaz.. donusumlu bakalim babama.. yada bir bakici ile ayri ev tutulacak yemek camasir bulasik icin.. veyahut bunu asla soylemek istemem dilim varmaz ama huzurevi.. hem maasi da varmis gitsin havuzlu falan cok huzurrvleri var orda rahatina baksin.. ama yine de oncelik kendi evlatlarinindir ve dönüşümlü bakilmasidir...
o bakıcıyıda bastan cıkarır o kadar karı düşkünü biri anlatabildim mi

adam 80 yasinda diye kocasinin babasi diye gelin ne bakmak zorunda ne de onun curkinlklerine katlanmak zorunda. otursun gelin degil de oglu baksin o zaman. yasli diye her yasliya saygi mi duyulacak? bazen sasiriyorum yorumlara. konu sahibi esi le konus konussun babasiyla. az dirdir tywaletten temiz ciksin eve de katki saglasin. bunlar zaten siz soylemeden yapilmali ama madem orali degil uyarin
gercekten yapılan yorumlara çok üzüldüm. eşim sabret diyo ama napayım dayanamıyorum ne duşa rahat girip çıkabiliyoruz ne baska seyler. bende isterim evimde rahat takılayım ama olmuyor işte

bilemicem kabul etmez sanırım
Peki siz kendi evinize bir yardimci alsaniz? Esiniz pisiriksa kendiniz soyleyin. Olmaz mi acaba? Gerci sizin bakmanizdan cok ayni evde yasamaniz rahatsizlik verici bir durum. Cocuklariniz var anliyorum ben sizi gercekten zor.

80 yaşındaki adamı kapıya mı atsın diyorsunuz ama o insanda 80 yaşına gelmiş 40 yaşındaki bayanla gezmeyi biliyorsa tuvaleti temiz bırakabilecek kadar aklı yerinde kıza bilerek eziyet ediyor işte bi evin nasıl geçireceğini bilecek yaşta o da kapıya atayım demiyor ki ne yapabilirim diye akıl danışıyor..
Bence diğer çocuklarıyla görüşün ve sırayla bakın en mantıklısı çünkü hepsinin babası bakmak zorundalar
bi kızı bi oğlu var zaten diğer eşlerinden. kızı yurtdışında oğlu burda ama hiç babalık yapmamış baba bile demesine izin vermemiş o yüzden oğlu uzak duruyor biraz

Canim anladigim kadariyla kp in gecimsiz biri pek de anlasamiyosunuz. Esine sooylesen abisiyle donusumlu olarak baksaniz ? Bazı yaslilar gercekten hic cekilmiyor tek basina cekmek zorunda degilsin. Babaysa ikisininde babası atsan atamaz satsan satamazlar. Ayrica eltim gezerken ben kp bakiyorsam sıkıntı cıkar.
kaynım diyor gel baba birazda bizde kal ama eltimden çekiniyormuş gelmem diyor

bende bıktım.koyunları varken kocamı orada çalıştırıp birde bizden beklenti içine girerlerdi.şimdi mısır ekmediği tarlayı sulamaya götürüyor.tüm ailesini toplayıp.

İyi de eşinizden niye boşanmayı düşündünüz? Ayrıca adamın babası.. Tamam siz haklısınız diğer evlatları da bakmalı dönüşümlü olarak atıyorum 1 ay siz de diğer ay öbüründe falan.. Kendi babanız olsa kardeşlerinizin eşleri babanızı istemese ne yapardınız..? Tuvalet konusuna gelince hakkaten iğrenç bir durum.. Gördüğünüz anda söyleyin.. İşlerinize burnunu sokması yaşlılığından.. Sallamayın konuşsun dursun.. Ama eşinizden babasını evden kovmasını isteyemezsiniz..
yok o kadarda vicdansız deilim tabiki kovsun demiyorum ama bi çözüm bulsun çünkü gerçekten titiz biriyim ve yaptıkları rahatsız ediyor üstelik çocuklarımda ufak biri 3 diğeri 1 yaşında.

İyi de eşinizden niye boşanmayı düşündünüz? Ayrıca adamın babası.. Tamam siz haklısınız diğer evlatları da bakmalı dönüşümlü olarak atıyorum 1 ay siz de diğer ay öbüründe falan.. Kendi babanız olsa kardeşlerinizin eşleri babanızı istemese ne yapardınız..? Tuvalet konusuna gelince hakkaten iğrenç bir durum.. Gördüğünüz anda söyleyin.. İşlerinize burnunu sokması yaşlılığından.. Sallamayın konuşsun dursun.. Ama eşinizden babasını evden kovmasını isteyemezsiniz..
yok o kadarda vicdansız deilim tabiki kovsun demiyorum ama bi çözüm bulsun çünkü gerçekten titiz biriyim ve yaptıkları rahatsız ediyor üstelik çocuklarımda ufak biri 3 diğeri 1 yaşında.

O 40 yas kucuk gezdigi bayanla evlensin maaslari birlikte yesinler siz de keyfinize bakin. Kp'ini evlilige itekle.
kadın normal kadınlardan değil aldığı maaşları ona para karşılığı ilişki için veriyor anlatabildim mi. bana burda çok kötü yorumlar yapan olmuş 80 yaşında yaşlı bak falan diye ama yaptıkları hiç yaşına göre değil. yaşıtlarına bakıyorum adamlar namaz kılıp öteki tarafa hazırlık yapıyor bizimki uçkurunun derdinde.

hanımlar iyi hoşta
bu bayan 4,5 yıllık evli, evlendikten 8 ay sonra kv vefat etmiş
16 yıl diğer elti+4 yıl kendi=20 yıl
yani bu adam 60 yaşından beri evlatlarına baktırmış kendini
kv varkende bakılmış yani
o yüzden bıktırmış olabilir
keşke muhtaçlık durumu yokken bu kadar bıktırmasaymış
bir hastalık yoksa 60 yaş öyle bakıma muhtaç bir yaş değil ki

Bana maasinin bi kismini size verse hersey cözülecekmis gibi geldi. Asil dert ettiginiz bu gibi.
eşimin aldığı para yetiyor çok şükür parasında gözüm yok sadece hal ve hareketleri hiç uygun değil. ben istiyorum ki iyi anlasalım torunlarıyla ilgilensin ne bileyim parka falan götürsün ama adam akşama kadar kadınlarla.

Back
X