ben çok çekinirim babamdan, sarılamam hiç :)
evet adam değişk gerçekten. bu eve 1 ay önce taşındık. eşyalar yerleşirken burdalardı. kızım bizim kıyafetlerin arasından benim geceliğimi bulup giymiş. ortalıkta dolanıyordu nasıl olmuşum diye. hemen koştum , çıkardım üzerindekini.k.peder çok güzelmiş bu, transparanmış dedieşim yine yoktu o anda. kayınvalidem vardı. düşündükçe aklıma şu geldi. acaba bilerek mi eşim yokken yapıyor bunları,yoksa tesadüf mü:26:
Bu da ayrı bir boyut.
Niyetinin , bakışının baba- kız ilişkisi olmadığına bu söylemiyle emin oldum diyebilirim ..
Var malesef böyle tipler..
adamın içinda zamanında tatmin olmamış bir açlık var sanırım.
Bu tipler o açlıklarını tatmin etmek için çoluk çocuk dinlemiyorlar, okuyoruz, şahit oluyoruz.
Uzak durun, evladınızı uzak tutun.
Eşiniz ne kadar kondurmak istemese bile adamın niyeti bozuk , yani olay görgüsüzlük yada adap bilmemenin
ötesinde bana göre.
ben çok çekinirim babamdan, sarılamam hiç :)
evet adam değişk gerçekten. bu eve 1 ay önce taşındık. eşyalar yerleşirken burdalardı. kızım bizim kıyafetlerin arasından benim geceliğimi bulup giymiş. ortalıkta dolanıyordu nasıl olmuşum diye. hemen koştum , çıkardım üzerindekini.k.peder çok güzelmiş bu, transparanmış dedieşim yine yoktu o anda. kayınvalidem vardı. düşündükçe aklıma şu geldi. acaba bilerek mi eşim yokken yapıyor bunları,yoksa tesadüf mü:26:
gerçek mi bu
eger gerçekse o zaman kayınpederiniz sapkınlığı kanıtlanmıs oluyor
kızı gibi görüyor falan sanmayın
ben evlenmeden babama pek sarılmazdım,evlendim kilometrelerce uzaktayım,her babamı görünce ve ayrılırken,sımsıkı sarılırım öperim babamı,ama o benim babam canımın içi
bütün dünya yan gözle baksa bana babam bakmaz buna şüphem yok
ama ona ragmen kendi babamın bile mutfağa iç çamasırıyla girdiğini görsem,utancımdan yerim dibine geçerim
heleki benim geceliğimi görse,babam kaçaçak yer arar utancından,asla böyle bir yorum yapmaz
Merhabalar herkese,
benim derdim kayınpederim. 4,5 yıllık evliyim. ve evlendiğim günden beri kayınpederim beni ciddi anlamda geriyor.Düşüncesizce hareketleri ve dengesizlikleriyle.
kısaca özet geçeyim,
evlendiğim gün biz evimize geldiğimizde bizimle eşimin ailesi de geldi.biraz oturduktan sonra tuvalete gitmek istedim ama kayınpederim benden önce davranmış. gittiğimde tuvaletin kapısı açıktı ve adam içerde tuvaletini yapıyordu. nasıl utandım anlatamam..
bir keresinde yine bize gelmişlerdi. ben mutfaktaydım.Kayınpederim banyodan çıkmış iç çamaşırıyla mutfağa geldibeni umursamadan su içip çıktı
ben baba evinde kaldığım sürede bile babamı evin içinde şortla görmemişimdir.
babam evlatlarına karşı hep mesafeliydi, yani sarılmaz öpmez dokunmazdı. biz de böyle yetiştik haliyle... Bazen kayınpederim gelir, sırtımı okşar, saçımı okşar, yanaklarımdan öper ! çok sinir oluyorum. bana çok tuhaf geliyor.
bize geldiklerinde hala tuvaletin kapısını kapatmaz, tuvaletten çıkarken su dökmez, ellerini yıkamaz, sürekli genizini temizler, yemek ortasında geğirir...
inanın artık ne bize gelsin, ne de ben onlara gideyim istiyorum.
en son da dün böyle birşey oldu. Onlara gittik, kızımı çarşıya götürmedik, evde onlarla kalmıştı. eve girdiğimizde kızım bize bağırmaya başladı neden beni götürmediniz diye.Kayın pederim de yanıma geldi , "siz neden götürmediniz benim torunumu, ben seni döveyim mi " dedi. tabi şaka olarak söyledi. sonra ağzıma tokat vurur gibi hafif dokundu. buna da çok sinir oldum. Kızım "dede,anneme dokunma" dedi.Kayınpederim bu sefer de "tamam kızım , bişey demedim ,bak " dedi ve beni öpmek istedi. başımı biraz geri çektim, nasıl olduysa saçımı öpmüş oldu. Nasıl bozuldum anlatamam, benim babam da vardı bunlar yaşanırken. o da çok şaşırdı. ama bişey diyemedi.
daha önce bütün bunlardan duyduğum rahatsızlığı eşime izah ettim. o da beni anladı, babasıyla konuştu. ama pek fayda etmedi,adam hala aynı..
bütün bunlar normal de ben mi abartıyorum ? ne yapmam lazım?
Onlara gittik, kızımı çarşıya götürmedik, evde onlarla kalmıştı. eve girdiğimizde kızım bize bağırmaya başladı neden beni götürmediniz diye.Kayın pederim de yanıma geldi , "siz neden götürmediniz benim torunumu, ben seni döveyim mi " dedi. tabi şaka olarak söyledi. sonra ağzıma tokat vurur gibi hafif dokundu. buna da çok sinir oldum. Kızım "dede,anneme dokunma" dedi.Kayınpederim bu sefer de "tamam kızım , bişey demedim ,bak " dedi ve beni öpmek istedi. başımı biraz geri çektim, nasıl olduysa saçımı öpmüş oldu. Nasıl bozuldum anlatamam, benim babam da vardı bunlar yaşanırken. o da çok şaşırdı. ama bişey diyemedi.
anlattıklarınızın hepsi çok garip te , benim en çok bu kısım midemi bulandırdı.kızınız neden bu kadar büyük bir tepki verdi,:44:
neden annemi öpme dedi, dedesi sonuçte, normalde niye rahatsız olsun:26:
ALLAH korusun, ama kızınıza da kendinize de çok dikkat edin
benim kayınpederim bu yaz eşimle afedersinz münasebette iken kapıma gelmiş,eşimn kapıyı geç açmş olmasndan durumu anlamış ve bana gülerek seslenip; birbirinize fazla yanaşmayın hee demiş bir adam..
bu yüzden söylediklerine şaşırmadım.tip tip insanlar..
benim kayınpederim bu yaz eşimle afedersinz münasebette iken kapıma gelmiş,eşimn kapıyı geç açmş olmasndan durumu anlamış ve bana gülerek seslenip; birbirinize fazla yanaşmayın hee demiş bir adam..
bu yüzden söylediklerine şaşırmadım.tip tip insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?