kayınpederimin davranışı...

İğrenç adam
Laf sokmakla olmaz en ufak açığını yakaladığında tüm ipleri kopar
Birbir ortaya dök yaptıklarını tüm ailenin karşısında yap ama
Babamdan görmediğim temasi en laubalisinden kayınbabamdan görüyorum
Bu kadarda olmaz ayıp ayıp yaşından başından utan de.
Senin rahatlık değil resmen sapkınlık ben size güvenipte ne kızımı bu evde yalnız bırakabilirim
Nede sizin gibi ailede yetiştiririm.
Eşinde hatalı çünkü bu çok ciddi bir sorun yeteri kadar ağırlığını koysaydı böyle ileri gitmezdi.
Çok sinir oldum yine iyi susmuşsun.

Bu da ayrı bir boyut.
Niyetinin , bakışının baba- kız ilişkisi olmadığına bu söylemiyle emin oldum diyebilirim ..
Var malesef böyle tipler..
adamın içinda zamanında tatmin olmamış bir açlık var sanırım.
Bu tipler o açlıklarını tatmin etmek için çoluk çocuk dinlemiyorlar, okuyoruz, şahit oluyoruz.
Uzak durun, evladınızı uzak tutun.
Eşiniz ne kadar kondurmak istemese bile adamın niyeti bozuk , yani olay görgüsüzlük yada adap bilmemenin
ötesinde bana göre.

Son düzenleme:

Allah korusun..

ben olsam torunumu öyle görünce kafamı çevirir, görmemiş gibi yapardım, gelinii utandırmazdım.
haklısınız, kondurmak istemedim ama yorumlardan sonra anladım ki benim basite almaya çalışmam çok yersiz. gerçekten korktuğum gibi sanırım

vala düşünemiyorum bu şekilde bişey yaşasam delirirdim özellkle tuvalet konusunda feci titizimdirrr.. kötü bi durum fazla rahat

kp iyi niyetli değil, yaşlıyım kusuruma bakılmaz diyip arsızlığı ele aldı galiba, tuvaletin kapısını açık bırakmak iç çamaşırlarıyla gezmek ne demek, bunun adı teşhircilik, ayrıca kızının beni niye götürmediniz diye çıkışması anneme dokunma demesi bana manidar geldi, kızını konuşturmayı dene ummadığın başka şeylerde duyabilirsin, uzak durun

Kendinizide kızınızı da ondan uzak tutun.
mesafenizi daha da uzaklaştırın.
Hatta bu yaptıklaarından hiç hemde hiç hoşlanmadığınızı eşinize izah edin.

gerçek mi bu
eger gerçekse o zaman kayınpederiniz sapkınlığı kanıtlanmıs oluyor
kızı gibi görüyor falan sanmayın

ben evlenmeden babama pek sarılmazdım,evlendim kilometrelerce uzaktayım,her babamı görünce ve ayrılırken,sımsıkı sarılırım öperim babamı,ama o benim babam canımın içi
bütün dünya yan gözle baksa bana babam bakmaz buna şüphem yok
ama ona ragmen kendi babamın bile mutfağa iç çamasırıyla girdiğini görsem,utancımdan yerim dibine geçerim
heleki benim geceliğimi görse,babam kaçaçak yer arar utancından,asla böyle bir yorum yapmaz

maalesef gerçek...

çok zor gerçekten,gitme neden gitmediğini de kayınvalidene söyle.Babam neden tuvaletini yaparken kapıyı kapatmıyor falan de.Ben ellerini wc den çıkarken yıkadığını görmedim,midem kaldırmıyor de napıyım sen gel bana anne desen.Kızını asla ve asla yanından ayırma.kimseye güvenme o kayınpeder elin adamı sonuçta baksana sana babadan çok başka bişey gibi davranıyor.sinir oldum valla.

Bu ne ya taş yağacak valla kafamıza.

Hey Allahım.

Sakın eşiniz evde yokken kayınpederinizi eve almayın, kızınızı da sakın ola bir daha oraya bırakmayın.

Eşinizin de tepkisinin daha farklı olması gerekiyor artık.

Bu ne böyle ya şaşırdım kaldım, koskoca adam wc nin kapısı açık tuvaletini yapar mı? gelin öyle şapır şupur öpülür mü? Gelinin karşısına iç çamaşırı ile çıkılır mı?

Kayınvalidenizin tepkileri nasıl?

En nefret ettiğim şey tensel temas. Kocaman adamlar araya mesafe koyacağına yaptıkları davranışlara bak :S

Alkol kullanan adamdan herşey beklenir...
kayınbabalar gelinlerini sever evet, ama bu şekilde değil emin ol...
bunu yazarken ben utanıyorum ama adam niyeti bozmuş...
kızın ve sen, gitme, gelme, görüşme bu adamla...

sırtını ve saçını okşamasını belli bir yere kadar anlarım ama diğer davranışları.... adam sapık mı? yani başka sezinlediğin bir şeyler var mı? ya da başka gelini kızı var mı? onlara karşı nasıl? gerçekten çok rahatsızlık verici bir durum.. mümkünse kızını bile tek bırakma.

Onlara gittik, kızımı çarşıya götürmedik, evde onlarla kalmıştı. eve girdiğimizde kızım bize bağırmaya başladı neden beni götürmediniz diye.Kayın pederim de yanıma geldi , "siz neden götürmediniz benim torunumu, ben seni döveyim mi " dedi. tabi şaka olarak söyledi. sonra ağzıma tokat vurur gibi hafif dokundu. buna da çok sinir oldum. Kızım "dede,anneme dokunma" dedi.Kayınpederim bu sefer de "tamam kızım , bişey demedim ,bak " dedi ve beni öpmek istedi. başımı biraz geri çektim, nasıl olduysa saçımı öpmüş oldu. Nasıl bozuldum anlatamam, benim babam da vardı bunlar yaşanırken. o da çok şaşırdı. ama bişey diyemedi.

anlattıklarınızın hepsi çok garip te , benim en çok bu kısım midemi bulandırdı.kızınız neden bu kadar büyük bir tepki verdi,:44:
neden annemi öpme dedi, dedesi sonuçte, normalde niye rahatsız olsun:26:
ALLAH korusun, ama kızınıza da kendinize de çok dikkat edin

Inan okurken sinir oldum benim kp derde öpmeyi çok sever ama senin yazdıklarını okuyunca şükrettim ...çok dengesiz bir adammış..ne sen fazla samimi ol nede kızını fazla yanında bırakma derim..şotla mutfağa gelmeler wc nin kapısını açık bırakma gerçekten çok iğrenç

kızım beni herkesten kıskanır. eşim bile öpse, dokunsa kızar babasına. kıskançlığına bağlıyorum ben.

kızımı da konuşturmaya çalıştım ters bir durum mu oldu diye,sorun yok gibi.

benim kayınpederim bu yaz eşimle afedersinz münasebette iken kapıma gelmiş,eşimn kapıyı geç açmş olmasndan durumu anlamış ve bana gülerek seslenip; birbirinize fazla yanaşmayın hee demiş bir adam..
bu yüzden söylediklerine şaşırmadım.tip tip insanlar..

senden kayınvaldemle fazla yanasma deseydin,tövbeee

yok artık...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…