- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
aa bi de bunları mı yazmış pesss.zaten açtığı konuların hepsini takip ediyorum.hepsinde de kötü kalp nefret duyma bencillik gördüm sadeceBen şunu eski konularınızdaki tek cümlelik yorumunuzu okuyunca yazdığınız o koca paragraftaki size vicdan yapamıyorum.
Eşim devlet memuru. Kolay kolay o bile izin almıyor suistimal olmasın ,arkadaşlara iş yükü binmesin diye. İş bu ,ekmeğini ondan kazaniyor insanlar o izin buna izin elin adamı calistirmaz. Konu sahibi nazi herkese geçsin istiyorGöz ameliyatı için izni anca gözleri toptan kapatılsa belki tamam derim ama kendisi yazmıştı mızmızlandım diye.
Ben olsam eğer bana bakacak birileri varsa bir kaç günlüğüne izin aldırmam.
Durumum kendimi idare edebilecek durumda ise yine aldırmam.
Resmen adamı işinden olmasına vesile olmuş.
Benim ödüm kopardı valla, bazı kişiler çok gamsız demek ki.
O zaman 2.çocugu yapmazsın herhalde ve umarımHanımlar,ben zaten böyle düsünerek anlayıssızlık mi ediyorum diye düsünüp bi fikrimden rahatsız oldum da açtim konuyu.Tabii ki vicdansız değilim böyle düsünmek rahatsiz etti kendimi sorguladim sizlerin de fikirlerini almak istedim yoksa lincleyin beni diye keyfine konu acmam herhalde.Kızım 16 aylık ama alerjik hala kolik bir cocuk burada da cocugum hakkında defalarca konu actım tuvalete gitmem bile onun icin sinir krizi gecirme sebebi ev sobali tek odada varken cocugu orada bırakiyorum aglıyor sadece tuvalete gitmek degil ki odun almaya iniyorum ne bileyim soba külü bosaltmaya iniyorum arkamdan agliyor aglamak ki ne aglamak yine drama queen diyecekler vardır ama basina alerjik bir cocuk gelmeyen anlamaz normal bir huysuzluk degil.Haliyle de basedemez hale geldim.Ben kayinvalidemlere gidip kayinbabamin da halini hatrini soruyorum merak etmeyin.Onlarin da evi sobali adam oturma odasinda yatiyor kaburga kirıgı akcigere zarar verdigi icin surekli balgam cikartmaya calisiyor adam normalde titiz bir adam zaten benim yanimda rahat edemiyor üstü degisecek atleti degisecek cekiniyor öyle kalabilecegim bir ortam yok kayinvalidemle aram iyi olsa dahi.Tabii ki aynisi benim babamin basina gelebilirdi,tabii ki esim gidecek ben gitmesin demiyorum benim görümcem de var sadece esim degil cocuklari ama sürekli x gelemez x in evi var duzeni var x in osu var busu var kocasi var birakip gelemez tarzi konusuluyor.Ha diyeceksiniz ki lavabo icin erkek gucu lazim gorumcen nasil yapsin tabii o da dogru ben kendimi sorguladiktan sonra boyle dusundugum icin uzuldum cok bunaldigim bir ana denk geldi.Gece uyku yok gundüz uyku yok surekli bir aglama var cocukta 16 aydir her dk aglayan bir cocukla bende de psikoloji kalmadi emin olun empati yetenegimi kaybettim artik sabretmekten.Linclemekte de haklisiniz belki baskasi konu acsa ben de aynisini diyecektim ne diyeyim insan bazen yanlis dusuncelere kapilabiliyor
Çocuğun sizin odadan çıkmanıza alerjisi var sanırımHanımlar,ben zaten böyle düsünerek anlayıssızlık mi ediyorum diye düsünüp bi fikrimden rahatsız oldum da açtim konuyu.Tabii ki vicdansız değilim böyle düsünmek rahatsiz etti kendimi sorguladim sizlerin de fikirlerini almak istedim yoksa lincleyin beni diye keyfine konu acmam herhalde.Kızım 16 aylık ama alerjik hala kolik bir cocuk burada da cocugum hakkında defalarca konu actım tuvalete gitmem bile onun icin sinir krizi gecirme sebebi ev sobali tek odada varken cocugu orada bırakiyorum aglıyor sadece tuvalete gitmek degil ki odun almaya iniyorum ne bileyim soba külü bosaltmaya iniyorum arkamdan agliyor aglamak ki ne aglamak yine drama queen diyecekler vardır ama basina alerjik bir cocuk gelmeyen anlamaz normal bir huysuzluk degil.Haliyle de basedemez hale geldim.Ben kayinvalidemlere gidip kayinbabamin da halini hatrini soruyorum merak etmeyin.Onlarin da evi sobali adam oturma odasinda yatiyor kaburga kirıgı akcigere zarar verdigi icin surekli balgam cikartmaya calisiyor adam normalde titiz bir adam zaten benim yanimda rahat edemiyor üstü degisecek atleti degisecek cekiniyor öyle kalabilecegim bir ortam yok kayinvalidemle aram iyi olsa dahi.Tabii ki aynisi benim babamin basina gelebilirdi,tabii ki esim gidecek ben gitmesin demiyorum benim görümcem de var sadece esim degil cocuklari ama sürekli x gelemez x in evi var duzeni var x in osu var busu var kocasi var birakip gelemez tarzi konusuluyor.Ha diyeceksiniz ki lavabo icin erkek gucu lazim gorumcen nasil yapsin tabii o da dogru ben kendimi sorguladiktan sonra boyle dusundugum icin uzuldum cok bunaldigim bir ana denk geldi.Gece uyku yok gundüz uyku yok surekli bir aglama var cocukta 16 aydir her dk aglayan bir cocukla bende de psikoloji kalmadi emin olun empati yetenegimi kaybettim artik sabretmekten.Linclemekte de haklisiniz belki baskasi konu acsa ben de aynisini diyecektim ne diyeyim insan bazen yanlis dusuncelere kapilabiliyor
Siz ailenizin yanında biraz zaman geçirin,onlsr gelsin siz gidin derken zaman çabuk ilerler.Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Siz aşktan ne anlarsınız pehh. Boş boş konuşuyorsunuz burada. İnsan kocası yanında değilken nefes bile alamaz. Ne sen leyloşsun ne de eşin Mecnun. Duygusuz!banyoda ayağım kaydı düştüm kuyruk sokumu kemiğim kaymış 2 buçuk hafta oldu hala düzelemedim şaftım kaydı resmen
adam balkondan düşmüş büyük tehlike atlatmış siz neler düşünüyorsunuz
zaten yakın oturuyorsunuz kalsın babasına baksın işte !!!
size birşey olursa çocuğunuzun eşi yardıma göndermezse sorarım size
kasap döner sap döner gün gelir hesap döner.
Siz ne geveliyorsunuz ya adam ölümden dönmüş evladı tabiki yanında olacak, kardeşiyle isterse aynı evde yaşasın evladıyla bir miSoracak olanlara yazayım eşim ben ameliyat olunca izin amışti ondan önce de karantina dolayısıyla gidememişti babasi kaza gecirip yine izin alınca isten cikardilar biraz da şu an issiz olmasından dolayı orada isi yok nasil olsa gelsin diye bakiyorlar demek ki yoksa illa ki biri ayarlanırdi bir üst katta kayinbabamin kardeşi yasiyor
Ağzınıza sağlıkbanyoda ayağım kaydı düştüm kuyruk sokumu kemiğim kaymış 2 buçuk hafta oldu hala düzelemedim şaftım kaydı resmen
adam balkondan düşmüş büyük tehlike atlatmış siz neler düşünüyorsunuz
zaten yakın oturuyorsunuz kalsın babasına baksın işte !!!
size birşey olursa çocuğunuzun eşi yardıma göndermezse sorarım size
kasap döner sap döner gün gelir hesap döner.
Kocasız yaşayamıyor musunuzNasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Tam buldun su verecek Güler yüz gösterecek insanıRahmetli annem 6 yıl annem yatalak yattı, o öyle bi haldir ki çeken bilir. Siz kpniz wcye gitmesin, kayınvalideniz bezlesin istiyorsunuz herhalde.Annemin altından babam alırdı, bazen ağlardı utancından. Evliyim eşimi bırakıp 3 4 ay annemle ilgilendiğim oldu, farklı şehirdeyiz. O da sizin yaptığınızı bana yapsaydı, höst derdim. Ya daha beteri olsaydı diyip şükredin. 10 dklık yol özlediysen bebeğinle sen çık git oraya, bi su verir, iki sohbet edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?