Kayınpederimin durumu

eşiniz işten ayrıldıysa geçimiziz nasıl olacak peki . bence eşiniz işe gitmeli bi yardımcı tutulmalı . 1 yıl işsizmi kalacak eşiniz. herkes siziz suçlamış ama başka yollar bulunmalı . mevzu sadce iş değil bi şekilde yaparsınız ama işsizlik çok zor

Bence yine insaflı yorum yaptık size .Çünkü abartmak artık sizde karakteristik ozellik olmuş.Ayrica ben ilk yazılanı baz alırım sonra tepkiye göre değişeni değil.Evlat yetistiyorsunuz annesiniz vicdanlı olun çocuğa örnek olacaksınız ilerde .

Ben şunu eski konularınızdaki tek cümlelik yorumunuzu okuyunca yazdığınız o koca paragraftaki size vicdan yapamıyorum.
aa bi de bunları mı yazmış pesss.zaten açtığı konuların hepsini takip ediyorum.hepsinde de kötü kalp nefret duyma bencillik gördüm sadece

Birgün kendinizde bu duruma düşeceksiniz ve kızınız yada oğlunuzun eşi size baksın diye evinize göndermeyecek.
İlahi adalet hiç şaşmaz Geç olur güç olur ama bir gün mutlaka olur.
Birşey yaparken hatta aklınızdan bile geçirirken dikkatli olun bence.

Ah ah olamadım şöyle bir premses

Tırnağı kırılsa kıyameti koparan kadın olmak var gerçekten ben kendimi bildim bileli ben yaparım ben ederim ben hallederim
Ama yine dünyaya gelsem yine aynı insan olurum 3 kızım var üçünü de kendim gibi yetiştirdim Allah'a şükür gayet iyi biliyorlar ki bir erkek onların hayatında her şey değil bir erkek olmadan kadın yaşayamaz ayakta kalamaz değil ne diyeyim Allah canınız yanmadan güçlenmek nasip etsin size ve en önemlisi merhamet versin

Eşim devlet memuru. Kolay kolay o bile izin almıyor suistimal olmasın ,arkadaşlara iş yükü binmesin diye. İş bu ,ekmeğini ondan kazaniyor insanlar o izin buna izin elin adamı calistirmaz. Konu sahibi nazi herkese geçsin istiyor

O zaman 2.çocugu yapmazsın herhalde ve umarım

Çocuğun sizin odadan çıkmanıza alerjisi var sanırım

Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Siz ailenizin yanında biraz zaman geçirin,onlsr gelsin siz gidin derken zaman çabuk ilerler.
Eşinizi arada bırakmayın baba ve anne şuan büyük desteğe ihtiyacı var

banyoda ayağım kaydı düştüm kuyruk sokumu kemiğim kaymış 2 buçuk hafta oldu hala düzelemedim şaftım kaydı resmen

adam balkondan düşmüş büyük tehlike atlatmış siz neler düşünüyorsunuz

zaten yakın oturuyorsunuz kalsın babasına baksın işte !!!

size birşey olursa çocuğunuzun eşi yardıma göndermezse sorarım size
kasap döner sap döner gün gelir hesap döner.

Siz aşktan ne anlarsınız pehh. Boş boş konuşuyorsunuz burada. İnsan kocası yanında değilken nefes bile alamaz. Ne sen leyloşsun ne de eşin Mecnun. Duygusuz!

Siz ne geveliyorsunuz ya adam ölümden dönmüş evladı tabiki yanında olacak, kardeşiyle isterse aynı evde yaşasın evladıyla bir mi
Bir kaburgası kırılan nefesini neresinden alacağını şaşırıyor acıdan adamın 10 kaburgası kırık, ciğeri yırtık, çektiği acıyı siz hayal bile edemezsiniz, yardımsız su bardağını bile kaldıramayacak durumda hiç mi merhametiniz yok ya el insaf
Utanmıyorsunuz da hayret birşey

Kocanız çalışsa ne olacaktı çocuğu kucağına mı verecektiniz işe giderken
Bir çocuğa bakamıyor musunuz tek başınıza ki bu çocuğun annesisiniz, temizliğinizde işinizde dört dörtlük olmayıversin bir süre kontrol memurları gelip hijyen dağınıklık kontrolü mü yapıyorlar

Ay evde canım sıkıldı kocamı isterim nedir ya
Çok kocanızla vakit geçirmek istiyorsanız aynı sokaktaki diğer eve gidin görün kocanızı, insanlarda torunlarını görsün biraz moral bulsunlar
Nasıl yetiştiriyorlar sizi böyle aklım almıyor ya

Ağzınıza sağlık
Çok geçmiş olsun

Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Kocasız yaşayamıyor musunuz
Adam iyileşsin de isterse bir yıl sürsün

Tam buldun su verecek Güler yüz gösterecek insanı

Kocanız yokken hayattan nasıl zevk alıyodunuz? Mesela can sıkıntınızı kendiniz gideremiyo muydunuz? biz bekar hanımlar sıkıntıdan ölelim o zaman. Adamcağız 2.kattan düşmüş acılar içinde, oğlu tabi ki bakımını yapıcak evlat da o kadar evlatlık yapsın siz de biraz idare edin acımasız olmayın

olay 11 gün önce olmus, 5 gün yoğun bakım 3 gün servis etti sekiz. eve geçeli 3 gün olmus yani. 3 gün için mi bu kadar feveran. yazık günah, karşınızda hasta birisi var, bu ne kadar tahammülsüzlük. beş altı ay olsa yine bunalmistir diyeceğim ama 3 gün ya hu 3 gün ne çabuk bunaldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…