Kayınpederimin durumu

Insanin cocugu varken kardesini cagirmak olurmu.Ustelik de esiniz madem calismiyor musait durumu.

Benim kızım kolik bebekti .Sürekli agliyordu.Simdi de sık sık öğle nöbeti geçiriyor .Biraz ilgilenmez sen kendini yerlere atıyor falan farklı durumlar var.Ne bileyim ben kendimden yola cikarak öyle söyledim .Araları da az benim çocukların.Ben zorlanirdim.Esim gitse ama.gitme demezdim yanıma birini çağırirdim yardım edecek.Belki konu sahibi de zorlanıyordur ,istemediğine göre diye düşündüm .

Çok geçmiş olsun kayınpederinize şifa diliyorum. Babasına bakabilecek bir oğlu varken başkasına gerek yok, sonuçta öyle ya da böyle eşiniz boşta mı? Boşta, o zaman ne kadar sürerse sürsün babasıyla ilgilenmesi gerekir, size zor geliyor olabilir ama kimse eşinizi keyfi bir sebeple çağırmıyor babasının hastalığında yanında olması isteniyor, sizde sıkacaksınız dişinizi kayınpederiniz iyileşene kadar anlayış göstereceksiniz.

Hanımlar,ben zaten böyle düsünerek anlayıssızlık mi ediyorum diye düsünüp bi fikrimden rahatsız oldum da açtim konuyu.Tabii ki vicdansız değilim böyle düsünmek rahatsiz etti kendimi sorguladim sizlerin de fikirlerini almak istedim yoksa lincleyin beni diye keyfine konu acmam herhalde.Kızım 16 aylık ama alerjik hala kolik bir cocuk burada da cocugum hakkında defalarca konu actım tuvalete gitmem bile onun icin sinir krizi gecirme sebebi ev sobali tek odada varken cocugu orada bırakiyorum aglıyor sadece tuvalete gitmek degil ki odun almaya iniyorum ne bileyim soba külü bosaltmaya iniyorum arkamdan agliyor aglamak ki ne aglamak yine drama queen diyecekler vardır ama basina alerjik bir cocuk gelmeyen anlamaz normal bir huysuzluk degil.Haliyle de basedemez hale geldim.Ben kayinvalidemlere gidip kayinbabamin da halini hatrini soruyorum merak etmeyin.Onlarin da evi sobali adam oturma odasinda yatiyor kaburga kirıgı akcigere zarar verdigi icin surekli balgam cikartmaya calisiyor adam normalde titiz bir adam zaten benim yanimda rahat edemiyor üstü degisecek atleti degisecek cekiniyor öyle kalabilecegim bir ortam yok kayinvalidemle aram iyi olsa dahi.Tabii ki aynisi benim babamin basina gelebilirdi,tabii ki esim gidecek ben gitmesin demiyorum benim görümcem de var sadece esim degil cocuklari ama sürekli x gelemez x in evi var duzeni var x in osu var busu var kocasi var birakip gelemez tarzi konusuluyor.Ha diyeceksiniz ki lavabo icin erkek gucu lazim gorumcen nasil yapsin tabii o da dogru ben kendimi sorguladiktan sonra boyle dusundugum icin uzuldum cok bunaldigim bir ana denk geldi.Gece uyku yok gundüz uyku yok surekli bir aglama var cocukta 16 aydir her dk aglayan bir cocukla bende de psikoloji kalmadi emin olun empati yetenegimi kaybettim artik sabretmekten.Linclemekte de haklisiniz belki baskasi konu acsa ben de aynisini diyecektim ne diyeyim insan bazen yanlis dusuncelere kapilabiliyor

Tam da anlattiginiz gibi arkami dönsem bakin sadece arkamı donsem diyorum kendini yerlere atip aglayan bir cocuk bende de psikoloji kalmadi artik esim calisirken de cok yardim edemezdi ama en azindan soba derdiyle ugrasmazdim o hallederdi pazar gunleri cocugu disari cikarir hava aldirir ben de o arada temizligimi yapardim.Babasinin yanina gitmesine bir lafim yok zaten boyle dusundugum icin uzuldum bile ama bu konuyu cok bunaldigim bir anda actim yanlis anlattim ya da yanlis dusundum diyeyim

Alerjik bebek nasıl oluyor ki?

Kolik bebek annenin psikolojisini bitiren bir şey, hala daha unutmuş değilim o günlerimi. Ancak eşinizin babası ölümden dönmüş, evladı olarak gitmek zorunda zaten, sizin git demeniz bile gerekmiyor. "Tek dayanamayacak haldeyim" diyorsanız, kendi ailenizi çağırın yanınıza ya da eşiniz eve dönene kadar onların yanına yerleşin. Bebeğim 2 yaşına kadar yoğun destek gördüm ailemden, psikiyatr tavsiyesi ile tatile gönderildim, evden çık, uzaklaş biraz çocuğundan denildi, durmaksızın ağlama ve çığlık sesleri mahvetmişti beni (Zaten bipolar olduğum için x2 mahvetti). Anlıyorum sizi, zor ancak durum ortada.

Aileniz nerede? Anneniz, kız kardeşiniz-ablanız yok mu? Çok yakın, dostum dediğiniz insanlar yok mu en azından gün aşırı gelip sizi ziyaret edip dinlendirecek? Samimi kuzenleriniz vb?

bu kaçıncı yanlış düşünce ne bir ne iki siz de.kayınvalideniz hakkında yazdıklarınızı ben unutmadım mesela

Ailem kardesimin yanina gitmisti sehirdisina 1 haftaya gelecekler o zaman kalacaklar yanimda.Kizkardesim falan yok ne yazik ki

Onun hakkinda dusuncelerim hala degismedi bana uzak Allaha yakin olsun az seyler yasatmadi bana.Konu bu degil ayrica
o kadına yardım edilmesini istemiyorsunuz.eşim de gitmesin diyorsunuz.tek başına kocasına baksın istiyorsunuz.konu tam da buuu

o kadına yardım edilmesini istemiyorsunuz.eşim de gitmesin diyorsunuz.tek başına kocasına baksın istiyorsunuz.konu tam da buuu
Şu söyledikleriyle içi gayet okunuyor. Kocası aylarca göreve giden var, boşanan var, var da var. Bir sürü kadın yaşıyor bunu bazıları da tüm gün işe gidiyor. Eminim yoruluyorlardır ben güzellemesini de yapmıyorum bu durumların ama mecbur oldukları için yapıyorlar.
Eşinin babası eve çıkalı belki 5 gün olmuştur daha. 5 gündeki düşünceler ortada.

ÇiçekGözümün önünde son nefesini verecek olsa su diye inlese su verirsem serefsizim o kadar nefret ediyorum
Ben şunu eski konularınızdaki tek cümlelik yorumunuzu okuyunca yazdığınız o koca paragraftaki size vicdan yapamıyorum.

Daha pazartesi eve çıkmış adam 4 günde hemen nasıl sıkıldınız neyle baş edemiyorsunuz.bir an için babanızın başına geldiğini düşünün gidip yardımcı olup kalmaz mısınız? Sizi zorlamamış ama koca adamı yerinden kaldırmak kolay mı? Zaten normalde eşiniz çalışmıyor mu akşamdan akşama eve gelmiyor mu gündüz napıyordunuz normalde yani daha çok yeni olay anlayış çok mu zor? Zaten zamanla kendisi de kalkar gider aylarca kalmaz. Bahane yapmışsınız yazık adamcağız bir oğlu var karısı bırakmayacak 3 günde başedemiyorum diye ee zaten geliyormuş da eve..

Kendiniz cevabı vermişsiniz zaten ama erkek hastaya lavabo vb ihtiyaçlarda erkek gücü gerekiyor, görümceniz gelebilse dahi babasını tuvalete götürmek için eşinizin orada olması gerekiyor.
Sizin de şartlarınız kolay değildir ama şu durumda eşiniz yapılması gerekeni yapıyor, sizde hastalık hali deyip kendi başınıza üstesinden gelmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…