Kayınpederimin durumu

Yani madem eşiniz işsiz gündüzleri gidip gerekirse yatana kadar tuvalet ihtiyacını vs giderdikten sonra evine gelip evde kalabilir.
Sabah yine gider.Kaza olalı daha 11 gün olmuş her şey çok yeni şöyle 1 ay geçsin biraz daha düzene girer çoğu şey.
Kar yağdı canımız sıkıldı vs demeniz biraz üzücü açıkçası ölümden dönmüş biri var çünkü.
Bosverin eviniz pis kalsın bu süreçte oturun kizinizla çizgi film vs izleyin sizde kafanızı dağıtacak şeyler izleyin kızınız yatınca.

Gece çişi gelirse ne olacak? Yaşlıların gecede kaç kez tuvalete gittiğini biliyor musunuz?

Bence şimdilik seslenmeyin.
Bu durum aylar alırsa o zaman sesinizi çıkartırsınız.
Kavgayla falan değil ama.
Güzel bir dille konusursunuz.
Ona göre çaresine bakılır.
Ama bir kaç ay idare edin bence.

Biraz topatladiktan sonra gelir. Belli ki yeni annesiniz , evet sizin süreciniz de zor ama temel ihtiyaçlar noktasında değil. Makul düşündüğünüz zaman temel ihtiyaçlar her zaman önceliklidir. Çok istiyorsanız siz de eşinizle orada kalmalisiniz. Çünkü şu durumda eşinizden bu tip bir beklenti içinde olmanız gerçekten anlayışsızlık olur

Bence şimdilik seslenmeyin.
Bu durum aylar alırsa o zaman sesinizi çıkartırsınız.
Kavgayla falan değil ama.
Güzel bir dille konusursunuz.
Ona göre çaresine bakılır.
Ama bir kaç ay idare edin bence.
3 gün idare edememiş.bir kaç ay yazıp da yüreğine indirmeyin

Cok bencilsiniz. Keyfi gitmiyor adam babasi rahatsiz empati kurun biraz ya sizin babaniz olsaydi?
Sizede gelin demiş gitseydiniz ozaman eşinizi daha sık görürdünüz.
Eşimin ailesini hic sevmem ama eşimin babasi aylar önce felc gecirdi eşim haftasonunu orda geciriyordu aylardir, anneside yoruluyor inanin kolay degil eşinize bu şekilde destek olamazsiniz.

Göz ameliyatı için izni anca gözleri toptan kapatılsa belki tamam derim ama kendisi yazmıştı mızmızlandım diye.
Ben olsam eğer bana bakacak birileri varsa bir kaç günlüğüne izin aldırmam.
Durumum kendimi idare edebilecek durumda ise yine aldırmam.
Resmen adamı işinden olmasına vesile olmuş.
Benim ödüm kopardı valla, bazı kişiler çok gamsız demek ki.

Söylenecek her şey söylenmiş zaten. Yazdıklarınız resmen kapris, başka bir şey değil. Evladı, bakacak tabii. Aylarca da sürse bakacak. Siz de çok özlerseniz gidin arada. Bir işin ucundan tutsanız çok mu? Evlenirken iyi günde kötü günde derken nasıl yemin ediliyorsa, o kötü gün gelip çattığında da aynı sağduyuyla hareket edilecek. Kayınpederinize çok geçmiş olsun , umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Çok zor bir durum onun ve kavınvalidenin açısından. Ama sizin için bir zorluk yok kusura bakmayın. Eşiniz de ne iyi insanmış, hem babasına bakıyor, hem de sizi zorlamıyor. Oturun şükredin.

Çocuklar da değil, tek bir tane çocuk baş edilemeyen. Ev niye alıp başını gidiyor ben de orayı anlamadım, kocası babasıyla ilgilenip orada kaldığı için temizlik yapılamıyor mu toplanamıyor mu ev? Ayrıca dediğiniz gibi dağınıksa dağınık kalsın. İki gün sonra veya canın ne zaman isterse o zaman yaparsın.

Böyle bir durumda fedakarlık edilmeyecek de ne zaman edilecek? Benim eşim sızlansa, ya babama biraz da başkası baksın deyip çıkıp eve gelse, nasıl evlatsın sen diye kızarım. İnsanın nasıl içine siner babası altı bezlenip kendi başına banyoya gidemezken. Yaşlı insan kemikleri geç kaynar yaraları geç kapanır bu ne vicdansızlık. Kayınvalide de yaşlı, kolay mı bir erkeği taşımak? Ayrıca kim altının bezlenmesini veya birinin taşımasıyla banyoya tuvalete gitmek ister? Adam ne kadar utanıyordur yazık günah.

İnsan arada bir yemek yapar götürür, hem adam torununu, hem de çocuk babasını görür. Eş dediğin böyle günde belli oluyor. Benim annem babam bu durumda olsa ve eşim gel eve artık, üst katta babanın kardeşi oturuyor o baksın biraz da dese yemin ederim büyük kavga çıkarırım.

+++++++++++++++

Ya benim kanamam oldu geçen haftalarda doktorum da ağzı ayarsız bir kadındi bana dedi ki bebek düşebilir çok kanaman olur ve parça gelir korkabilirsin hastanede kal dedi sonra yer bulamadilar kalamadim eşim aradı çıkıp geliyorum diye dedim ki gelme şu an bir şeyim yok ki sen gelsen yapacağın birşey de yok işinde sıkıntı olabilir acil durumda çağırırım sonraki günlerde ailemde kaldım yine işe gitti
Yani işten cikarsalar daha mı iyi ben anlamıyorum bu kafayı ya zaten iş zor bulunuyor mizmizlanacak kadar şımarık olmak da ne bileyim sorumluluk almaktan bu kadar kaçınmak basina çok iş açar

yapısı bu mız mız.
gözü içinde kaç numaraydı hatırlamıyorum 2 mi 2.5 ne. göremiyorum diye sızlanıyordu. hayatımı idame ettiremiyorum diyordu. e gözlük tak. benim oğlanın gözleri 5 biri 5.5 biri gayet yaşıyor yani..
muhtemelde lazer oldu. göz ameliyatı dediğide o ha.

Valla yine konu sahibine ılımlı davranmış üyeler içim soğumadı okurken ilk defa
Çalışmıyorsun etmiyorsun otur çocuklarına bak temizle evini premseslik halin mi kalmış. Adam kaç parça olsun.Çok vicdansızsın tek kelime ile.
Keske kocan baskı yapsaydı aileme bakacaksın diye mum kesilirdiniz o zaman. Bazı kadınlara iyilik anlayışlı koca olmak yaramıyor

Bu o konu sahibi mi kocası çok sabırlı yahu

Tam dusuncesizlik tabii diye dusunmustum cunku her zaman olan bi durum degil. Saglik zor bi süreç soz konusu. Bırakın ev daginik kalsin sizinde caniniz sıkılsın ama niye 10 dk geliyor sadece ona takildim. Sonucta surekli lavaboya gitmiyor ya babasi.

Bir ay idare edin ,günahtır.Birden düzelmez tabi ama zamanla yardım ihtiyacı azalır. Evlat böyle zamanda destek olmayacaksa ne zaman olacak.Sonuçta sağlıklısınız ,tek çocuğunuzu idare edebilirsiniz yani

Ben de anlamadım bir çocukla ev nasıl almis başını gidiyor.Enteresan yani istisnai durumlar dışında bazıları anne olmayı çok abartıyor. Burda istisnai bir durum bile olsa, yazıktır adamın başına gelmeyen kalmamış ,evlat tabi ilgilenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…