onlar bana uysun ozamangittigim evdeki insanların giyinis tarzına gore hareket edersem nerde kaldı kendi kişiligim tarzım bizim evde herkes acık diye kapalı bayanda bize uygun giyinsin gelsin demek kadar sacma saygı giyinisden cok hareketlerle olur
kıza kapansın dememişler,daha üsturuplu giyinmesini istemişler ne var bunda
oğlumun kız arkadaşı gözümde dha bir yüceldi.kız bize gelirken giyimine dikkat eder.birlikte bir yere gideceksek giysisini gösterir uygun mu diye.halbuki giyim konusunda hiç bir kısıtlamamız yoktur.yeri gelir ben kendisine kolsuz veya kısa kıyafetler alırım,buna rğmen danışır,canım benim yaa
Bir konu vardı.
Orda da kız etek giyip gitmiş,nişanlısının ailesi
etegin altına giysin diye eline tayt tutuşturmuşlar.
Şimdi bu konudan ne farkı var?
Ama ben hala bunu kayınpederin söylemesine taktım
utanmıyormusun boyle kısa sort giyinmeyesoylesi tarzı bile faul zaten..babasının rahatsız oluyorum demesi bile yanlıs hoslanmasa bile bunu belirtmeye hakkı yoktu..ben bunda hicde iyi niyet aramam gıcıklık olsun maksat bu
giyiminiz ,inanacınız ,dünya görüşünüz
sadece sizi ilgilendirir eşiniz bile saygı göstermek zorundadır göstermeyen adamlarla da işiniz olmasın
kapalı giyinmek istiyorsanız bu da sizin kararınız olmalı
nişanlınız biraz kişiliği oturmuş biri olsaydı sizin hakkınızda kimseye laf ettirmezdi
kendinizi savunun ve sessiz kalmayın
bunun devamı gelecektir
utandırmak ne demek ya utanılacak davranışlar bellidir ahlaksızlık mı yapmışsınız
bir kere söyleme uslüplarıbile öyle saygısızcaki ,saygı bekleyen önce saygı göstermeli
kadın olmak bu toplumda gerçekten zor ,sürekli kişiliği olmayan beyni olmayan korunmaya muhtaç insan muamelesi görüyorsun
söyleyen nişnlı ylnız,ne şek,lde söylenirse söylensin nişanlı yumuştarak kızı uyarabilirdi
klavye feministliği çok kolaydır efendim,ama Türkiye gibi ataerkil toplumlarda uygulanabilecek bir şey değildir. florida'da yaşıyor olsak ben de sizin gibi düşünürdüm,ancak Türkiye'deyiz ve aileler de evliliğin içinde.kayınpederin yanında daha "onların dünya görüşlerine uygun" giyinmesi toleranstır diyorum hala.
nişanlısının hatalı olduğunda herkes hemfikir zaten ama aile kavramı "onlar ne karışabilir benim giydiğime" denilecek bir şey değildir ülkemizde.olayı hemen kadın olmaya bağlıyorsunuz,mantıksız geldi.mesela benim nişanlım omzuna dövme yaptıracak üstkolunu kaplayacak şekilde,ve benim babam kesinlikle dövme sevmez...o yüzden onların yanında uzun kollu gömlek ya da sweat giyecek, dövme yaptıracak olmasını ben seviyorum kendisi istiyor zaten,babam bilecek dövme yaptırdığını sonuçta ama sevmiyor işte. gözüne gözüne sokmaya da gerek yok bunu.aileme saygı için sweat giyecek.
bu kişiliksizliğini mi gösterir acaba saygısını mı?
bence saygısını,mesele erkek kadın değil saygı meselesi.
o da dövmesini babamın gözüne gözüne soksaydı mesela babam da derdi bana "nişanlına söyle uzun kollu bişey giysin,bu ne hal falan" diye.
klavye feministliği çok kolaydır efendim,ama Türkiye gibi ataerkil toplumlarda uygulanabilecek bir şey değildir. florida'da yaşıyor olsak ben de sizin gibi düşünürdüm,ancak Türkiye'deyiz ve aileler de evliliğin içinde.kayınpederin yanında daha "onların dünya görüşlerine uygun" giyinmesi toleranstır diyorum hala.
nişanlısının hatalı olduğunda herkes hemfikir zaten ama aile kavramı "onlar ne karışabilir benim giydiğime" denilecek bir şey değildir ülkemizde.olayı hemen kadın olmaya bağlıyorsunuz,mantıksız geldi.mesela benim nişanlım omzuna dövme yaptıracak üstkolunu kaplayacak şekilde,ve benim babam kesinlikle dövme sevmez...o yüzden onların yanında uzun kollu gömlek ya da sweat giyecek, dövme yaptıracak olmasını ben seviyorum kendisi istiyor zaten,babam bilecek dövme yaptırdığını sonuçta ama sevmiyor işte. gözüne gözüne sokmaya da gerek yok bunu.aileme saygı için sweat giyecek.
bu kişiliksizliğini mi gösterir acaba saygısını mı?
bence saygısını,mesele erkek kadın değil saygı meselesi.
o da dövmesini babamın gözüne gözüne soksaydı mesela babam da derdi bana "nişanlına söyle uzun kollu bişey giysin,bu ne hal falan" diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?