Kayınpederimin giyim tarzıma laf etmesi..

benim eşimin ailesi de kapalıdır komple...ama ayrı bir şehirde yaşarlar...biz eşimin memleketine gidince ben de kapalı değilim ama orda daha üstüruplu giyinirim...şort değilde pantolon,askılı değilde kısa kollu.onlar geldiğindede aynı...onun dışındaki normal yaşantımızda şortumu da giyerim.askılı elbisemide.onların yanında giymemem sadece onların yaşam tarzına olan saygımdan ve eşime laf getirtmemek için...şimdiye kadar karında şunu giyiyo dedirtmedim hiç kendime.yine de onların yanında son derece şık ama ölçülü giyinerekfakkkkaaaaaaaaaaat ben bunu kendi aklımla yaptım kayınpederimin eşimi dolduruşuyla olsa zoruma giderdi.onun doldurması ayrı zoruma giderdi bizimkinin de dolması ayrı giderdiherkesin aklı kendine yeter bence.siz giyinirken gideceğiniz ortama göre giyinirseniz kimseye söyleyecek söz kalmaz bence...ama tatlım şöylede bir gerçek var anasının babasının lafıyla gelip karısına (nişanlısın daha üstelik)racon kesen adamdan pek bişey çıkmıyo yaaaa.üzgünümmm

benim eşimin ailesi de kapalıdır komple...ama ayrı bir şehirde yaşarlar...biz eşimin memleketine gidince ben de kapalı değilim ama orda daha üstüruplu giyinirim...şort değilde pantolon,askılı değilde kısa kollu.onlar geldiğindede aynı...onun dışındaki normal yaşantımızda şortumu da giyerim.askılı elbisemide.onların yanında giymemem sadece onların yaşam tarzına olan saygımdan ve eşime laf getirtmemek için...şimdiye kadar karında şunu giyiyo dedirtmedim hiç kendime.yine de onların yanında son derece şık ama ölçülü giyinerekfakkkkaaaaaaaaaaat ben bunu kendi aklımla yaptım kayınpederimin eşimi dolduruşuyla olsa zoruma giderdi.onun doldurması ayrı zoruma giderdi bizimkinin de dolması ayrı giderdiherkesin aklı kendine yeter bence.siz giyinirken gideceğiniz ortama göre giyinirseniz kimseye söyleyecek söz kalmaz bence...ama tatlım şöylede bir gerçek var anasının babasının lafıyla gelip karısına (nişanlısın daha üstelik)racon kesen adamdan pek bişey çıkmıyo yaaaa.üzgünümmm

bu bızım gorusumuz benım davranıslarımı konuscak en son ınsansnz ben basımdan gecenı anlattm ıkıncısı ben 21 yasındaym ve evlendm evlenelı ses cıkarmyrm dye ezılen hep ben oluyrm ne yapmamı beklıysnz ıkı gelınız bız ama benım eltım yerınden kalkmaz ve ben herseyı yaparm en kucuk gorumcem 38yasnda ve benı buyutmeye calsylr onlaramı kaldı buyutmek ve benım sadece bı tek basımdan gecenı dınlednz bunu dyrsnz buyrun gelın de yakından ızleyın ozmn yapmıs yorumlara bakın bana yorum yapanlar dengszce kendne baksn ben 18yasımda evlndm annemden babamdan yemedgm dayagıda sozlerıde esımden yedım aılesı adam mı kı esımın be dayak yerken ızledı neden bahsedyrsn sen bılmedn etmedn ınsanlrn hayatnn ıcını yorum yapma kesınlıkle haddını bıl bence sen haddını bılmedgn halde bıze neden yazıyrsn anlmdm...

Keşke herşeye koşturmak yerine büyüklerinizle terbiyeli konuşmayı deneseydiniz,belki ozaman daha çok değer verirlerdi size.

Ayrıca yaşadığınız o tozpembe rüyadan çıkıp kayınpedere ,kayınvalideye yükleneceğinize 3 senedir dayak yediğiniz kocanızın suçlu olduğunu görmeye başlasanız sizin için daha hayırlı olur.

Bilmeden etmeden diye tabir ettiğiniz yapılan yorumlarda sizin anlattıklarınıza göre yapılıyor.

18 yaşında evlendin de başın göğe mi erdi.acelen neydi.bk eşin evlenilecek insan değilmiş.biraz bekleseydin eminim eşinin yanlışlarını görecektin.üstelik küçük yaşta evlenince büyüklere diklenme sebebi mi oluyor

Konuyu şimdi gördüm..Aynısının daha beterini ben yaşadım 2,5 yıllık evliyim ve hala usanmadan karışırlar..Giyiyorum eşim ok diyor ama yok yetmiyor ille onların istediği gibi olacağım..

Ben anlamıyorum bu insanları niye huzur kaçırıyorlar..

Maalesef beyler de bu var işin içine aile girince hemen değişiyorlar..

Benim eşim en son sıkıldı yeter ben istiyorum dedi yine karışıyorlar yine karışıyorlar..Eşim ok verdikten sonra size ne demi..!!

Burada genç bir kızın 40 derece sıcaklıkta şort giymesi mi daha rahatsız edici, yoksa artan yaşına rağmen azalmayan libidosuyla gelininin şortundan dahi etkilenebilecek ve uyaracak bir adamın tavrı mı rahatsız edici?

Başka bir konuda da gelininin eşofman-tişört giymesinden rahatsız olan bir aile vardı.

N'apalım? Kimseleri rahatsız etmeyecek, herkesi memnun edecek giyim kuşam kurallarını ilişkinin başında açıklasınlar da biz de kurallara uyup mutlu mu olalım?

Kadınlar sıkı sıkı kapansın da aman erkekler tahrik olmasınlar. Kadınlar hep ezilsinler, her işe koşsunlar, seslerini de çıkarmasınlar ki aman erkekler mutlu olsunlar.

Başına gelecekleri iyi düşün derim konu sahibi arkadaşım. Nişanlılık döneminde iyice tart bu insanları. Bir ömür çekecek misin, iyi düşün!!

kayınpederin şorttan cinsel olarak etkilendiğini nereden anladınız, eğer öyle bir şey anlatmışsa konu sahibi benim gözümden kaçmışsa özür dilerim
rahatsız olmak demek illa ki cinsel olarak etkilenmek midir?
bende kısacık şort giyenlerden rahatsız oluyorum görmek istemiyorum kimsenin sonuna kadar bacağını, ben karşı cinslerimden etkileniyorum anlamına geliyor Allah aşkına

Hanımefendi, aslında sizinle burada sabaha kadar bu konu üzerinde tartışmak isterim elbette. Ancak konu sahibinin konusunu baltalamak, fayda sağladığım bir sitede bu tarz tartışmalara girerek uyarı almak niyetinde değilim. Malum özgürlük alanları gittikçe daralıyor.

O sebeple konuyu uzatmak ya da Arap hikayelerinden beyni uyuşmuş kimselerin toplum yaşantısındaki tehlikeli rolleri üzerine sohbet etmek isteğimi sona erdiriyorum.

Herkes istediğini özgürce yapabilmelidir. Başkalarının istekleri doğrultusunda kısıtlanmış hayatlardan kimseye fayda gelmez.

Güneşli günler dilerim.

özgürlüğün tanımını iyice öğrenmeniz dileğiyle size de bol bol kitaplı günler dilerim.

oyle herkesin istedigi gibi giyinicen ozaman buna saygı deniyor yoksa saygısızın teki oluyorsun millet kıyafetle sacla basla dovmeyle bagdastırmıs saygıyı

nişanlının yanında istediğini giyinebilirsin... sen kendine yakıştırıyor, nişanlında erkek olarak rahatsız olmadığı sürece...
ama evli bir bayan olarak ( bu arada bende severim kısa giyinmeyi) kayınvalidenin ve kayınpederinin kısaca büyüklerinin yanına giderken biraz daha dikkatli giyinmen senin huzurunun kaçmaması anlamına gelir...

sen artık evli bir bayan olacaksın ve de onların soyadını taşıyacaksın biraz daha dikkatli giyinmek en güzeli.
ama eşinle nişanlınla başka bir ortamda başbaşka bir kadın olabilrsin. bu da eşini rahatsız etmez. burada olay çok farklı.

ha bu arada nişanlının tutumu da hoş değil. sana gelse tatlı dille rahatsızlığını dile getirse eminim ki sen bu kadar üzülmeyeceksin.

takma kafana, nişanlına açık açık söle. lütfne seni rahatsız edecek bir giyimim var ise bana yola çıkmadan söylermisin diye.

ben kendimden örnek vereyim. ben istediğimi edep çerçevesinde çok rahatlıkla giyerim. fakat bazen eşim surat yapardı.
dedimki canım bana evden çıkmadan önce rahatsızlığını bildir çözüm üretiriz. senin istediğni giyeriz. hem sen rahatsız olmassın hem de ben.

bu bunaltıcı sıcaklarda yazlık kıyafetlerin giyilmesinden daha doğal hiçbir şey olamaz. çocuğu yaşındaki gelini olacak kıza teşhirci muamelesi yapması kayınpederin herşeyden önce haddini aşma.

doğru canım
o zaman bu sıcakta kendi babamızın yanında bırak şortu tanga giyelim.
ne dersin?
ya bubu cinsellikle ne akalsı var o zaman.
kendi abimizin yanında bikiniyle dolaşalım.

İyiki sizin beyniniz uyuşmamış, yoksa böyle berrak düşüncelerinizden
mahrum kalırdı bu Forum.
Herkes dilediğini özgürce yapabilmeli evet, mesela
yazık değilmi çıplaklar kampına tıkılıp kalanlara.
Onlarında hakkı diledikleri gibi gezmek.

Kayınpederin senin yanında yarı çıplak dolaşsa, otursa rahatsız olmaz mısın? Lütfen artık ben açıyımda millet bakmasın safsatasından kurtulun...Birde şunu belirtiyim insanın şıklığı ya da güzelliği vücudunu teşhir etmesiyle ölçülmez bunu aklınızdan çıkarmayın...Terleme meselesine gelince arabistandakilerde terliyor ama soyunup dökünmüyorlar ne hikmetse!!

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadasim, senin nisanlin her ne kadar senin giydiklerine karismasada, onun ailesinin yaninda biraz daha duzgun giyinmek zorundasin..
Bende normalde kisa giyerim ve esim kesinlikle karismaz fakat ailesinin yaninda her zaman giyimime dikkat ederim hanim hanim bir yazlik elbise giy eminim ona bisey demezler.
Hemde sortun 1 karis daha uzun olsa sicaktan bayilcak halin yok, hem goze batmaz hemde basin agrimaz
Ne olursa olsun gelinler her zaman goze batarlar onun icin sende bunlara dikkat etmen lazim yoksa evlenince cok basin agrir!!!!

taviz tavizi doğurur buna yazılacak başka bişey düşünemiyorum beğenmeyen oğluna almasın vız gelir tırıs gider.

taviz tavizi doğurur buna yazılacak başka bişey düşünemiyorum beğenmeyen oğluna almasın vız gelir tırıs gider.

Nasıl bi yorum bu Alah aşkına ya... adam rahatsız olmuş olabilir...bende büyüklerin, veya eşimin ailesinin yanına giderken usturuplu giyinilmesi taraftarıyım.. kendi ailesinde böyle şeyleri görmemiş olabilir. ama artık evlenecek ve tamamen başka hayatların içinde bulacak kendini...daha başından ben böyleyim, yanlarında kısa şort da giyinirim mini etek de derse, eşinin ailesinin söylediklerinin kendisi için hiç bi önemli olmadığını yansıtmış olur....
arkadaş, onların yanına gittiği zaman, günlük kıyafeti ile değilde, dikkat ederek giyinirse, taviz vermiş olmaz.. aksine saygı göstermiş olur... onların yanından ayrıldığı zaman ne istiyosa giyinsin... bu ondan bişey eksiltmez.... madem evleniyo, huzurlu bi aile hayatı için bazı şeyleri uygulamak zorunda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…