yalan kapsamında değerlendiriyorsanız size hiç bir şey söylemedim sayınbu cümlenizi ne yazıkki "yalan" kapsamında değerlendiriyorum...
yeryüzünde herkesle aynı uzaklıkta ya da yakınlıkta konuşabilecek kimsenin olduğunu sanmıyorum çünkü,şampuan,kilo,erkek muhabbeti yaptığım kız arkadaşlarımla ve de nişanlımın annesiyle aynı ölçülülükte konuşabileceğimi sanmıyorum... ya da benden 5 yaş küçük sınava hazırlanan bir kızla nişanlımın dedesiyle konuşurkenki halde konuşabileceğimi sanmıyorum
herkes insan amenna,ama büyük küçük kavramı yok mu
neyse,tek sorum var;yine aynı konuda
cenazeye giderken mini etek giyer misiniz?cevap evetse başka sorum yok.cevap hayırsa neden hayır?
mini etek giymek saygısızlıktır diye asla söylemedim,kesinlikle değildir tartışılmaz,tatile gidersem ben de giyerim mini şort,mini etek,
ama kayınpederinizin gözüne soka soka,süper mini giymek saygısızlıkmıdır diye sorarsanız...Türkiye'de evet,Almanya'da hayır,Fransa'da hayır,Newyork'ta hayır.....
bu cümlenizi ne yazıkki "yalan" kapsamında değerlendiriyorum...
yeryüzünde herkesle aynı uzaklıkta ya da yakınlıkta konuşabilecek kimsenin olduğunu sanmıyorum çünkü,şampuan,kilo,erkek muhabbeti yaptığım kız arkadaşlarımla ve de nişanlımın annesiyle aynı ölçülülükte konuşabileceğimi sanmıyorum... ya da benden 5 yaş küçük sınava hazırlanan bir kızla nişanlımın dedesiyle konuşurkenki halde konuşabileceğimi sanmıyorum
herkes insan amenna,ama büyük küçük kavramı yok mu
neyse,tek sorum var;yine aynı konuda
cenazeye giderken mini etek giyer misiniz?cevap evetse başka sorum yok.cevap hayırsa neden hayır?
mini etek giymek saygısızlıktır diye asla söylemedim,kesinlikle değildir tartışılmaz,tatile gidersem ben de giyerim mini şort,mini etek,
ama kayınpederinizin gözüne soka soka,süper mini giymek saygısızlıkmıdır diye sorarsanız...Türkiye'de evet,Almanya'da hayır,Fransa'da hayır,Newyork'ta hayır.....
Bu konu için,giymeyiver diyebilirdim.
Kısa kot şort,her yere giyilmez.Fazlaca tatilvari bir giysi.
Açıkçası,kayınpederle kayınvalideye giderken usturuplu giyinmek taraftarıyım.
Tabii herkesin görüşü farklı...
Fakat diğer konuna baktım da...Nişanlın fazlaca kıskançmış.Çalışmanı veya evden çıkmanı istemiyormuş.
Bu konuyla birleşince,özellikle ikaz etme tarzına bakınca,oldukça düşündürücü geldi bana...
Hata yapıyor olmayasın ?
bununla nereye varmaya çalıştığınızı hiç anlamadım.
uzun olana benziyorsa kayınpeder kötü ,kısa olanı giydiyse gelin mi kötü?
sizin uzunluk kısalık anlayışınıza göre mi değerlendireceğiz konuyu?
kısa şort mini etek giyersinde, bir insanın nerde nasıl giyineceğinide bilmesi gerekir...
dışarda çarşıda pazarda giyerim belki ama
iş yerime mini bir şortla asla gitmem mesela...
işime duyduğum saygıdır bu...
e haliyle kayınpederimin yanına mini bir şortla çıkmam....
bilmem anlatabildim mi ?
babasi rahatsiz oluyorsa ben kimbilir bana ne gozle bakti da rahatsiz oldu derdim!
Koskoca adam bunu demeye utanmamis mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?