Kızlar henüz hamile değilim ama eşimle bi kere isimlerden konuşurken eşim erkek çocuğumuz olursa babasının ismini koymak istediğini söyledi. ben de itiraz ettim biraz tartıştık ve o gün bugündür bi daha bu konuya girmedik.eşim tek erkek çocuk o yüzden koymak istiyor, halbuki ailelerinde daha önce de verilmiş bu isim. ben ise iki isimli bile olsa bunu koymak istemiyorum ne biliyim hem isim hoşuma gitmiyor hem 2 isimli olmasını istemiyorum hem de kendi babama karşı da bunu koyduğumuzu söylemek bi garip geliyor.. eşimi de üzmek kırmak istemiyorum ama nasıl vazgeçirebilirim?
Benim de abim dedemin ismin taşıyor, annem de o ismi çok beğendiği için karşı çıkmamış, ama aynı ortamdayken komik durumlar olabiliyor, mesela yıllar geçti, hala unutamadım küçükken yine bir kapışmamızda salak Murat salak Murat diye evin içinde koştururken dedemle göz göze gelişimizi
rahat rahat adıyla hitap edemiyorsunuz bile dedesinin yanında, annem de çok çekmiştir bu konuda, Murat diye seslenirsin ikisi de bakar falan, yani işin bu boyutu da var
ben şöyle birşey duymuştum uygulayan var:)
rüyanda ak sakallı bir dede gördüğünü ve ...... ismini vermeni söylediğini anlatırsın.eh azcık da rüyayı allarsın pullarsın ama kendi isteğin olur sonuçta.
hatta 1 haftadır 10 gündür aynı rüyayı görüyorum alla alllaaaa falan yaparsın dramatize edersin iyice.
denemekten zarar gelmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?