Adam takılmış öyle ya içine dert edecek bi durum yok.
Herkes kendine baksın olsun bitsin
Çok gereksiz takıyorsun şekerim. Adamın karakteri öyleymiş işte. Sense karakterinin biraz dışına çıktığın için rahatsız oluyorsun. Emin ol, hiç önemli değil. Ama aferin, biraz kapmaya başlamışsın laf çevirmeyi, dokundurmayı. Bu ciddi maharet işi.
Eşimin ailesinde laf sokma bol. Ama o kadar üzülüyordum ki ben bu duruma. Onlar lafı saniyeler içinde konduruyorlar, ben günlerce düşünüyorum, üzülüyorum ben mi çok yumuşağım diye. Sonra baktım benimle ilgili değil, kendi aileleri içinde de böyleler. Bazen alınıyorlar, sonra barışıyorlar. Bense halen öğrenemedim o sanatı ama araya mesafe koyarak kendimi koruyorum. Benim ailemde öyle bir muhabbet şekli yok çünkü. Alışmadık dötte don durmuyor işte.
Onun şakalarına şakayla karşılık vermişsiniz.
Tartışıp ters bişey söylememişsiniz ki..
yok be niye takiyorsun ... kp zaten sakaci biriymis bence yanlis anlamamistir
Aşağılayarak laf sokma göremedim. Şaka yapmış sadece sizde cevap vermişsiniz.
sakalasmis yahu... ne var bunda ???
Acik konusmak gerekirse
Bende aileme bakarim diye cevap vermeniz dogru olmamis
Gereksiz savunma yapmissiniz
Bazen bende keske demeseydim derim
Iyi ki de derim birdaha ayni hatayi
yapmam
[/QUOTE]Saygi sinirini asmadiginiz surece sorun yok bence. Kayinpederin dedigin karakterde sakaci biriyse zaten o da sizin sozlerinize alinmaz. Ama boyle sakaya getirp sinsice laf sokuyorsa gardini al derim.
Valla iyi etmissin en azindan icinde kalmamis
benim cok kaldi cunku. Bir gun kpler gorumceme geldiler bizde karsi apartmanlarda oturuyoruz. Neyse iste kv yle doktora gittik filan cok yoruldum . ben eve gectim oda kizina gecti. Evimi topladim
temizledim bir de yemek filan yaptim. Sonra aksam oldu zaten gorumcemlere gectim cok n
yorulmustum ama laf etmesinler diye gittim yanlarina. Onlarda oturuyoruz filan kp benim
gozumun icine bakarak kizim sen cok yoruldun deuip duruyor kendine kizina. Yani bana kalk yardim et diyor iyide dun ben yek basima mutfakta onca bulasigi yikarken n
yabimda kimse yoktu kendileri icerdeydi. Zaten bir cay getirdi nesine yardim edicem. Birde devlete gidin ozele gitmeyin diyor paragoz. Sanane adam sanane . kadinin sirtindan sopayi katnindan sipayi eksik etmiceksin diyor kocama . keske deseydim kendi kizlarin icinde gecerli dimi diye icimde kaldi
Kayinbabaniz bana igneleyici asagilayici laf sokuyor gibi gelmedi.
Oyle olsa siz laf soylediginizde tartisma ortami dogabilirdi.
Sizin mi fazla gozunuze batiyor acaba?
Art niyetle bir sey soylemiyor her evde boyle mevzular geciyor aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?