Kayınpederimin Laf Sokmaları..

bizimki de yapar hep, hatta bi kere kızım bi ay maaşını bana getir de ben yiyim demişti evleneli daha 1 ay olmuşken şok olmuştum
ama ben kp imi çok severim canım benim dünya tatlısıdır.
düğünde nişanda tek kuruşunu desteğini görmedim ama yine de adama karşı ayrı bi sevgim var, karısına da bi o kadar nefretim

şaka olduğu belli de bana biraz huzursuzluk verdi aranızda maddiyatın bu kadar çok geyik de olsa konuşulması

[/QUOTE]

Aynen beklenmedik anda çok güzel laf sokar en sinsisinden.. Artık o yüzden susmak istemiyorum. Eskiden he hı derdim susardım.. Susdukca yine kötü oluyorum, madem susmayarak kötü oliyimda işe yarasın. Yanlışmıyım? [/QUOTE]

Benim de kayinpederde degil esimin amcasinda var o huy. Ve yazin bagda maalesef hepsi ayni bahcenin icinde oturuyor. Adam durmdan millete laf sokma pesinde ilk zamanlar susuyordum ama esim susarsan tepene biner dedi. Simdi lafini veriyorum. Adam durmadan bana yok isten kaciyosun yok bahceye calismaya gelmedin deyip duruyor lan esim kv kp demedikten sonra sen kimsin bee. Bi de kendinin de benden 2 ay sonra evlenen gelini var. Ama ona sesi cikmaz ben de sen kendi gelinine bak daha bahceye adim atmadi dememk icin kendimi zor turuyorum. Cunku adam lafa 2 de kendi katar yetistirir. Gereksiz yere gelinin adini ortaya atmak istemiyorum. Bakalim sonumuz ne olur yaz boyu

Evet bir laf sokma var ama,senin tarafından var.Yani herşey biraz karşılıklı olmuş.Oğlum bakar lafında çok ciddiye alınacak birşey görmüyorum ben.Hee gelirler karşımıza,biz işten çıktık artık çalışmayacağız durumumuz yok bize şu kadar para vereceksin her ay dese,eşim de gereken cevabı nazikçe verir.

icinde kalmasindan iyidir bazi seyler...ama dikkat et laubalilige saygisizliga giderse cikamazsiniz isin icinden..heleki esinin yaninda olmus...

eli kolu tutuyorsa kv ve kp in ayni sekilde senin ebeveynlerinin...o zaman herkes kendi calisip kendine baksin lutfen...anlayamiyorum bizim milletteki birilerine baktirma merakini...birde bizim milleti biliyorsunuz...olanda yok diyor olmayanda...hic kimsede dogru durust..elhamdulillah yasayip gidiyoruz deyip sukur etmiyor.

Bugüne kadar karşılık vermediğin hata. Her şakanın altında bir gerçek vardır oğlum bize bakar lafı hiçte masum bir şaka değil az bile yapmışın. Bundan sonra daha sert cevaplar ver

Bugüne kadar karşılık vermediğin hata. Her şakanın altında bir gerçek vardır oğlum bize bakar lafı hiçte masum bir şaka değil az bile yapmışın. Bundan sonra daha sert cevaplar ver

Bana da masum gelmedi, sanki yer yapıyormuş gibi.. Ama bende benim aileme bakarım dedim, kendi oğlu yani eşimde ee o zaman bize kim bakacak dedi. Yani o oraya ben buraya derken biz nolacağız? Nasıl sert cevaplar verebilirim misal verebilirmisin canım

Aynen canım yaa. Armut piş ağzıma düş :)

Bayılıyorum öyle insanlara, ne güzel işteeee sende her aklına gelen şakayı yap söyle rahatlarsın. Şaka yapan patavatsız olan insan çünkü bunları kaldırır

Nickinizi değiştirmişsiniz ama eşinizin ailesine karşı kindar tutumunuzu değiştirememişsiniz ne yazık ki. Adam abartılacak bir şey söylememiş ki; şaka yapmış işte. Siz de şaka ile cevap vermişsiniz. Bence zorla oğluna kızını dövdüren bir geline karşı iyi bile davranıyorlar, kusura bakmayın.

Canım şimdi ne deyim oğlum bize bakar derse ben kendi aileme bakcam de o yüz kere tekrarlarsa sende tekrarla. Benim kaynananın kendi kaynanası şeker hastasıydı kadına zorla şeker yediriyodu bende şaka yollu kaynanaya dedimki hayırdır hasta kadına şeker yediriyosun kaynananı öldürmek mi istiyorsun bende aynısını sana yapıcam dedim. Bunun gibi mesela

Vallah asıl ben oğlunu bana karşı balayından geldiğimiz gün doldurup gelininin üzerine salan kayınpeder'e iyi bile davranıyorum, kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…