- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
İyi de daha iki gün kaldığınız birinde cep numaralarınız ne arıyor? ayrıca neden demiyorsunuz neden eşimi arıyorsun diye hemen kötüye yormamak lazım ne düşünebilir ki düşünse de eşiniz zaten yüz vermez ama eşinizle konuşun rahatsız olduğunuzu.
Ben işkillenmedim de rahatsz oldum yani istemiyorum konuşmasını.. Anneme söyledim ayıp sürekli arayıp durması adamı dedi. ArsyacAksa eşi ile arasın dediHemen kötüye yormak istemem ama kadın biraz tuhaf galiba!Seninle yazışması tamam da eşinizle bu kadar sammi olmaya çalışması beni işkillendirdi.
Siz cümbür cemaat kadının evinde 2 gün kalırken sorun yok, kadın sizi samimi görüp arayıp, yazınca sıkıntı var. Baştan mesafeyi ayarlamayan sizsiniz, kadın da problem yok bence.
Sonuçta artık kp'in eşi..
Cici anne olarak numarasını istemiştir adamda vermiştir. Burda bi sıkıntı yokta...
Sürekli arayıp msj yazması sıkıntı...
Bide bu kp 50 yaşında 30 yaşındaki bi kadınla evlenmeside bi garip ya..
Bu erkekler niye böyle acaba yaşına başına bakmazda kendisinden 20 yaş birini alır...
Bi süre bekle bence bu msjlaşların boyutu nereye gidecek ona göre hareket edersin...
Daha yeni tanişılmış uvey anne ve bukadr sık yazan arayan kadin normal gelmedi bana,siz haklisiniz 30 yasta cok genc ve kafayi karistiracak bir kadinda. bizi ilgilndirmez kocasi 50 yasinda ama kadinda utanma düsunce olsa kocanizla gece gunduz yazmaz sizede mahsuz yaziyor bence anladiniz umarim beniKadın başka şehirde yaşıyor ve Kırgız.. Biz de babasının evine haftasonu tanışmak için kadınla iki gün kalmaya gittik döneli de oldu bikaç hafta.. Kadın 30 yaşında kayınpeder 50. Neyse ben 22 eşim 27. Kadın iki günde bir hem bana hem eşime yazıp duruyor WhatsApp dan nasılsınız diye.. Benden çok sürekli eşimle sohbet ediyor.. İyi niyetli iyi biriydi tmm ama şaşırmaya başladık yani iki gündür tanıdığımız biri ile iki günde bir ne konuşabiliriz ki? Bugün beni aramış ben uyuyordum duymadım dşye eşimi aramış açmadı sen ne yapıyorsun diye ki daha dün gece 12 de eşimle WhatsApp da konuşuyordu...
Sıkılmaya başladım açıkçası.. Kıskançlık yapıp kötü düşünülecek bi yerde olmadığı için kıskanmadım hala da fikrim aynı fakat rahatsız olmaya başladım hadi bana yazıyorsun da hergün hergün kocama neden yazıyorsun... Evlendiği adamın oğlu olabilir tanımak ister sever de ayıp yani koskoca adama gece gündüz nbr diye yazıyor, arıyor... Ne yapmalıyım?? Kırmak asla istemiyorum açıkçası.
Kadın diğerlerini de arıyormu ki ?Aman ben de ne çok istedim cümbür cemaat kalalım diye hiç sorma geçirdiğim en rezil haftasonu idi adam kendi çağırmış üç oğlunu da üç oğlu da birleşip gittiler ben de eşim onların içinde olunca gittim bi de eşimin yeğeni ben de geleceğim dşye tutturdu.. Ben çok meraklı idim 1 + 1 evde tıkış tepiş uyumaya öyle bir Konuşuyorsunuz ki yani sanki kararları ben vermişim gibi.. Olan karara mecbur uydum. Ayrıca normal davrandım kadına da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?