Kayınpederimin yeni eşi sürekli bizi arıyor..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Kadın başka şehirde yaşıyor ve Kırgız.. Biz de babasının evine haftasonu tanışmak için kadınla iki gün kalmaya gittik döneli de oldu bikaç hafta.. Kadın 30 yaşında kayınpeder 50. Neyse ben 22 eşim 27. Kadın iki günde bir hem bana hem eşime yazıp duruyor WhatsApp dan nasılsınız diye.. Benden çok sürekli eşimle sohbet ediyor.. İyi niyetli iyi biriydi tmm ama şaşırmaya başladık yani iki gündür tanıdığımız biri ile iki günde bir ne konuşabiliriz ki? Bugün beni aramış ben uyuyordum duymadım dşye eşimi aramış açmadı sen ne yapıyorsun diye ki daha dün gece 12 de eşimle WhatsApp da konuşuyordu...
Sıkılmaya başladım açıkçası.. Kıskançlık yapıp kötü düşünülecek bi yerde olmadığı için kıskanmadım hala da fikrim aynı fakat rahatsız olmaya başladım hadi bana yazıyorsun da hergün hergün kocama neden yazıyorsun... Evlendiği adamın oğlu olabilir tanımak ister sever de ayıp yani koskoca adama gece gündüz nbr diye yazıyor, arıyor... Ne yapmalıyım?? Kırmak asla istemiyorum açıkçası.

Eşimin numarasını almış bnmkinden de ondsn istemiş o da vernş

Hemen kötüye yormak istemem ama kadın biraz tuhaf galiba!Seninle yazışması tamam da eşinizle bu kadar sammi olmaya çalışması beni işkillendirdi.
Ben işkillenmedim de rahatsz oldum yani istemiyorum konuşmasını.. Anneme söyledim ayıp sürekli arayıp durması adamı dedi. ArsyacAksa eşi ile arasın dedi

Kültür farkı olabilir. Bizde ayıp olan şeyler onlar için çok normal olabilir.
İranlı oda arkadaşım beni faceden eklemişti. Sonra tüm akraba ve arkadaşları şakır şakır eklemişti.
Yorumlar, beğeniler, mesajlar havada uçuşuyordu.
Kıza sordum ne oluyor diye.
Kız da bizde çok normal herkes birbirini ekler neden şaşırdın ki demişti.
Hatta yolda yürürken bir erkeğin kağıda yazdığı numarasını vermesi de çok normalmiş.
Onlar verir sen istersen ararsın çok normal bizde demişti.

En kötü ihtimal kadın çok sıkılıyordur arkadaşı da yoktur size sarıyordur diye düşünüyorum :)

Sonuçta artık kp'in eşi..
Cici anne olarak numarasını istemiştir adamda vermiştir. Burda bi sıkıntı yokta...
Sürekli arayıp msj yazması sıkıntı...
Bide bu kp 50 yaşında 30 yaşındaki bi kadınla evlenmeside bi garip ya..
Bu erkekler niye böyle acaba yaşına başına bakmazda kendisinden 20 yaş birini alır...
Bi süre bekle bence bu msjlaşların boyutu nereye gidecek ona göre hareket edersin...

Siz cümbür cemaat kadının evinde 2 gün kalırken sorun yok, kadın sizi samimi görüp arayıp, yazınca sıkıntı var. Baştan mesafeyi ayarlamayan sizsiniz, kadın da problem yok bence.

Aman ben de ne çok istedim cümbür cemaat kalalım diye hiç sorma geçirdiğim en rezil haftasonu idi adam kendi çağırmış üç oğlunu da üç oğlu da birleşip gittiler ben de eşim onların içinde olunca gittim bi de eşimin yeğeni ben de geleceğim dşye tutturdu.. Ben çok meraklı idim 1 + 1 evde tıkış tepiş uyumaya öyle bir Konuşuyorsunuz ki yani sanki kararları ben vermişim gibi.. Olan karara mecbur uydum. Ayrıca normal davrandım kadına da.

Bncede katılıyorum

Daha yeni tanişılmış uvey anne ve bukadr sık yazan arayan kadin normal gelmedi bana,siz haklisiniz 30 yasta cok genc ve kafayi karistiracak bir kadinda. bizi ilgilndirmez kocasi 50 yasinda ama kadinda utanma düsunce olsa kocanizla gece gunduz yazmaz sizede mahsuz yaziyor bence anladiniz umarim benisiz istediginiz kadr gidebilirsinz oraya ama bu kadinin boyle davranma hakki vermeZ ben kendimi düşünuyirum neden yazrim ogluna daha iki gun tanidigim birine gece günduz bir mevzu olur durumlar olur yazarsin ama kadinin amaci farkli bence umarim yalnis düsşünmüşümdür allah kimseye boyle seyelrle sinamasin

Mesafeyi bir şekilde ayarlayin derim ben
Yoksa bu işin sonu iyi olmaz tamam kayınpeder tekrar evlenir de elli yaşında bir kadın olsa Hadi neyse Gerçi bu işler Yaşa da bakmaz da bilmiyorum ben hoş karşılamam neyse ne

Aslında eşin kendi babasına söylesin ben bu kadar samimi olamam Gencecik cici anneyle diye

kayınpederin de eşiyle düzgünce konuşsun herkes Öz kaynanasıyla uğraşamaz sizi Bir de bu bulmuş ya vallahi pes

Kadın diğerlerini de arıyormu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…