- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Onlara da bi iki kez,yazmış aramıyormuşKadın diğerlerini de arıyormu ki ?
Aslında eşin kendi babasına söylesin ben bu kadar samimi olamam Gencecik cici anneyle diye
kayınpederin de eşiyle düzgünce konuşsun herkes Öz kaynanasıyla uğraşamaz sizi Bir de bu bulmuş ya vallahi pes
Bu kadar dert edeceğine, al eşinin numarasını engelle. O ne öyle her dakika hesap sorar gibi naber napıyorsun falan çok ters. Canı sıkılıyorsa da giysin kp'ye sarsın, eşine ya da sana değil.Kadın başka şehirde yaşıyor ve Kırgız.. Biz de babasının evine haftasonu tanışmak için kadınla iki gün kalmaya gittik döneli de oldu bikaç hafta.. Kadın 30 yaşında kayınpeder 50. Neyse ben 22 eşim 27. Kadın iki günde bir hem bana hem eşime yazıp duruyor WhatsApp dan nasılsınız diye.. Benden çok sürekli eşimle sohbet ediyor.. İyi niyetli iyi biriydi tmm ama şaşırmaya başladık yani iki gündür tanıdığımız biri ile iki günde bir ne konuşabiliriz ki? Bugün beni aramış ben uyuyordum duymadım dşye eşimi aramış açmadı sen ne yapıyorsun diye ki daha dün gece 12 de eşimle WhatsApp da konuşuyordu...
Sıkılmaya başladım açıkçası.. Kıskançlık yapıp kötü düşünülecek bi yerde olmadığı için kıskanmadım hala da fikrim aynı fakat rahatsız olmaya başladım hadi bana yazıyorsun da hergün hergün kocama neden yazıyorsun... Evlendiği adamın oğlu olabilir tanımak ister sever de ayıp yani koskoca adama gece gündüz nbr diye yazıyor, arıyor... Ne yapmalıyım?? Kırmak asla istemiyorum açıkçası.
Eşim 27, kadın 30 yaşında yazmış.Canım kadın genç mi ? Tabiki arayabilir ama whatsap vs.. tuhaf geldi.
Kp de degisik oglu yasinda kadınla evlenmiş kadını pek tekin görmedim ben canimKadın başka şehirde yaşıyor ve Kırgız.. Biz de babasının evine haftasonu tanışmak için kadınla iki gün kalmaya gittik döneli de oldu bikaç hafta.. Kadın 30 yaşında kayınpeder 50. Neyse ben 22 eşim 27. Kadın iki günde bir hem bana hem eşime yazıp duruyor WhatsApp dan nasılsınız diye.. Benden çok sürekli eşimle sohbet ediyor.. İyi niyetli iyi biriydi tmm ama şaşırmaya başladık yani iki gündür tanıdığımız biri ile iki günde bir ne konuşabiliriz ki? Bugün beni aramış ben uyuyordum duymadım dşye eşimi aramış açmadı sen ne yapıyorsun diye ki daha dün gece 12 de eşimle WhatsApp da konuşuyordu...
Sıkılmaya başladım açıkçası.. Kıskançlık yapıp kötü düşünülecek bi yerde olmadığı için kıskanmadım hala da fikrim aynı fakat rahatsız olmaya başladım hadi bana yazıyorsun da hergün hergün kocama neden yazıyorsun... Evlendiği adamın oğlu olabilir tanımak ister sever de ayıp yani koskoca adama gece gündüz nbr diye yazıyor, arıyor... Ne yapmalıyım?? Kırmak asla istemiyorum açıkçası.
belki de aileyi tanımak kaynaşmak istiyor
Bazi yorumlar o kdar hayret verici kinumaralar alinip verilir tanışmak kaynasmak icinde kalinabilir bunlar gayet normal. Hadi arkadasi yok sizinle yakinlasmak istiyor o yuzden surekli ariyor fakat esinize gece yarisi mesaj atmalar falan hos degil en azindan bizim kulturumuzde boyle. Esinize durumu bu sekilde anlatin ve ona cok cvp yazmasin kisa yazsin bazen cvp vermesin bazen cok gec yazsin zamanla anlar durumu. Ama baktiniz hala devam o zaman guzellikle durumu bizim kulturumuzde bunlarin normal olmadigini dile getirin.
Bende oldam uyuzlanirdim yalan yok.
Sizi kendi yaşına yakın bulmuş, o yüzden görüşmek istiyor bence.Ya kadın bize gelmek için sürekli ısrar ediyormuş çıldırcam yaa... En az bi haFta yatılı klcsklarmş. Kayınpederi sevmiyorum çekilmez adamın teki kimse sevmiyor.. Gelince burda bizden başka klcak kimse yok var da onlar kalmaz ee şimdi kayınlar da hergün bize gelir babalarını görmek için... Evimde rahat edemiycem gece gündüz en az bi haFta bayram geliyor orucuz... Ofya ağlamak istiyorum
Sizi kendi yaşına yakın bulmuş, o yüzden görüşmek istiyor bence.
Artık kocana bu yazdığını söylemelisin. Her daim, yapışık gibi olmaz yani
Ya kusura bakma, burda çok içtensin o yüzden yazacağımBomba geliyor kadın sürekli bize gelmek için ısrar ediyormuş en az bi hfta yatılıya gelecekler cinnet geçiricem ben yaa bu sıcakta evde rahat rahat gezemiycm edemycm gece gündüz hizmet evimde rahat rahat duş alamıycm oturamıycm istemiyorum yaaa
En az bir hafta yatılı mı eşin rahatsız olmuyor mu ?Çıldırcam yaa kadın sürekli ısrar ediyormuş gidelim diye bize gelecklermiş kayınpeder ve kadın en az bir hafta yatılıya... Ağlayacağım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?