Kayınpederimin yeni eşi sürekli bizi arıyor..

Bu kadar dert edeceğine, al eşinin numarasını engelle. O ne öyle her dakika hesap sorar gibi naber napıyorsun falan çok ters. Canı sıkılıyorsa da giysin kp'ye sarsın, eşine ya da sana değil.

Art niyetli düşünmek istemiyorum. Ama bence kadını çok iyi tanımıyorsan bence uyanık olmakta yarar var. Çünkü yaş farkınız yok gibi. Elbette iyi niyetli olabilir. Günahını almayayım. Ama bir süre izleyin. Hatta yazsın. Eşinle birlikte izleyin. Bakalım ne olacak.

Bazi yorumlar o kdar hayret verici ki numaralar alinip verilir tanışmak kaynasmak icinde kalinabilir bunlar gayet normal. Hadi arkadasi yok sizinle yakinlasmak istiyor o yuzden surekli ariyor fakat esinize gece yarisi mesaj atmalar falan hos degil en azindan bizim kulturumuzde boyle. Esinize durumu bu sekilde anlatin ve ona cok cvp yazmasin kisa yazsin bazen cvp vermesin bazen cok gec yazsin zamanla anlar durumu. Ama baktiniz hala devam o zaman guzellikle durumu bizim kulturumuzde bunlarin normal olmadigini dile getirin.
Bende oldam uyuzlanirdim yalan yok.

Kp de degisik oglu yasinda kadınla evlenmiş kadını pek tekin görmedim ben canim

Ya kadın bize gelmek için sürekli ısrar ediyormuş çıldırcam yaa... En az bi haFta yatılı klcsklarmş. Kayınpederi sevmiyorum çekilmez adamın teki kimse sevmiyor.. Gelince burda bizden başka klcak kimse yok var da onlar kalmaz ee şimdi kayınlar da hergün bize gelir babalarını görmek için... Evimde rahat edemiycem gece gündüz en az bi haFta bayram geliyor orucuz... Ofya ağlamak istiyorum

Sizi kendi yaşına yakın bulmuş, o yüzden görüşmek istiyor bence.

Artık kocana bu yazdığını söylemelisin. Her daim, yapışık gibi olmaz yani

Sizi kendi yaşına yakın bulmuş, o yüzden görüşmek istiyor bence.

Artık kocana bu yazdığını söylemelisin. Her daim, yapışık gibi olmaz yani

Bomba geliyor kadın sürekli bize gelmek için ısrar ediyormuş en az bi hfta yatılıya gelecekler cinnet geçiricem ben yaa bu sıcakta evde rahat rahat gezemiycm edemycm gece gündüz hizmet evimde rahat rahat duş alamıycm oturamıycm istemiyorum yaaa

Bana sizi samimi görmüş o yüzden arkadaş olmaya çalışıyor gibi geldi. 20 yaş büyük evlendiği adamla ne kafa yapıları uyuyordur ne de tempoları. Siz de güleryüzlü davrandıysanız yakınlaşmak istemiştir. Çok rahatsız oluyorsanız biraz mesafe koyun, anlar sanırım. Mesajlarına cevap vermeyin, geç dönün falan.

Ya kusura bakma, burda çok içtensin o yüzden yazacağım

Kadın hiç de iyi niyetli gelmiyor nedense. Sanki sadece evi ve nikahı olsun diye evlenmiş gibi, sanki eşinin babasını her an üzebilecek gibi.

İçim kararmıştır belki, ama okuduklarım bunu düşündürdü.

Tabi sen, gördün, sohbet ettin, tanıdın. Hakimsin ortama.
Yazınca böyle algı oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…